Csak szerintem BAROMI gáz hogy Szijjártó Péter külügyminiszter borzasztóan beszél angolul?
Nem politizalni akarok. Lehetne szó bárki másról is.
Hallgattam egy podcastot Szijjártóval a BBC-n.
Nem annyira követem a politikat mert csak felidegesít (ahogy most is:D).
Viszont szörnyen gáznak tartom hogy egy külügyminiszter ennyire sz*rul beszél angolul? Csak szerintem illene megtanulnia tisztességesen? Főleg a kiejtésére gondolok...
[ma 10:27]: Azért időponttal linkeltem, 21m10s-től:
- Javasolhatom, hogy változtassa meg a hajviseletét, kedves Eliot?
- Még mit nem!? Változtasd meg te a tiédet!
(Gyengébbek kedvéért: vetkőzze le Szijjártó a kelet-európai akcentusát - még mit nem, vetkőzze le Sackur a saját britjét!)
Szijjártó a be- és elköszönésen kívül gyakorlatilag egyetlen vállalható mondatot nem mondott a beszélgetésben, és szinte blaszfémia a Terence Hill által megformált Eliott Vans-hoz hasonlítani, de az angolja tokkal-vonóval rendben van.
Mondjuk én Terence Hill helyében megsértődnék a hasonlítás miatt😂
Elfogadom hogy másoknak mas a véleménye, nekem továbbra sem tetszik de oké.
A pisztácia amúgy is kifogyott..
[tegnap 18:47]: "Mondjuk én Terence Hill helyében megsértődnék a hasonlítás miatt😂"
- Mint írtam, "Szijjártó (...) szinte blaszfémia a Terence Hill által megformált Eliott Vans-hoz hasonlítani (...)"
Szeretném hozzátenni, hogy https://www.youtube.com/watch?v=2fvYsewhfXw#t=88m15s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!