Miért van az, hogy egyre több magyar szimpatizál az orosz politikával? Orbán elérte a célját?
Sorolsz is rá példákat, vagy csak a betanult szöveget mondod?
"Ha nem vagy rasszista (érdekes módon a hozzád hasonlók mind azt mondják nem azok), akkor miért zavar, ha az egyenlőségért küzdenek? :)"
Én sehol nem említettem azt, hogy nem vagyok, meg azt sem, hogy igen.
Egyébbként felőlem lehetnek ilyen mozgalmak, persze ha az nem a lapostv-kről szól, meg a rongálásról.
Itt te vagy az, aki betanult szövegeket mond, ha magyarázni kell, hogy a fehéreknek miért volt több joguk, mint a feketéknek, akkor nagy bajok vannak a fejedben.
A kérdésemre még mindig nem válaszoltál, mivel nem is tudsz rá válaszolni. Válaszolok akkor én: Ti fehérek abszolút nem vagytok kirekesztve a BLM-féle mozgalmak miatt, hiába is próbálja a többségeket bemagyarázni az ellenkezőjét. Szimplán csak nem bírjátok elviselni még a gondolatát sem annak, hogy többé nem csak a fehér embernek jár minden.
#33 Már fárasztó a hülyeséged.
1. te is fehér vagy, ez a "ti fehérek" szöveg nagyon ócska egy olyan országban ahol fekete bőrű lakosság aránya 0,000001%.
2. ITT, ebben az országban semmi közünk a blm-hez, a faji egyenlősdihez, a rabszolgasághoz és egyebekhez. El lehet húzni ezzel a betanult egyenszöveggel oda, ahol van közük mindehhez!
34-es!
Saját magadnak/magatoknak mondasz ellen, ma már ötödször. Ha ennyire nincs közünk a BLM-hez, akkor miért szól minden második kérdés a feketékről? Miért kell neked is megemlíteni, célozgatni arra, hogy ez egy rossz dolog? :D Ha érdemben nem tudsz válaszolni a feltett kérdéseimre miért vagy még mindig itt? Mindenre válaszolsz, csak arra nem, amit folyamatosan kérdezek. Nyilván nekem vannak egyenszövegeink, még véletlenül sem nektek. Képmutatás level 99. :)
#35 Hazudtál egy ordasat a kérdéseddel, majd reagáltam egy következő hazugságodra a #33-ban.
Most folytatod a következővel.
Ha te nem hozod be ide a blm-t és nem kezded el a "ti fehérek" szöveget, akkor senki nem hozza szóba. Pont.
A legelején reagáltam - érdemben a kérdésedre. Csak neked nem tetszett. Nem kell hazudni és akkor nem égsz be mert valaki megmutatta, hogy hazudsz!
"mai eszemmel inkább "áldott negyven évet" emlegetnék"
Köszönöm, nincs is több kérdésem.
36-os!
Nyilván mindig csak a nyugati ideológiás emberek hozzák fel a BLM-et itt gyakorikerdesek.hu-n, ugye? Hagyjuk már. Tipikus jobboldali hozzáállás, azután, hogy lebukott a rasszista gondolataival. "Senki sem hozza szóba, csak te kezdted, stb." Mindig így védekeztek. :) A legnagyobb probléma ott kezdődik, hogy te magad sem látod át mennyire gáz, amit képviselsz. Milyen kérdésre válaszoltál? Látom a szövegértés sem megy, a nem válaszoltál dolgot nem az eredeti kérdésre értettem.
#38 ÉN nem képviselek semmit - egy szót nem írtam le róla.
TE hazudtad azt hogy nem vagy fehér, TE hoztad be a vitába a blm-t!
Beégtél a kérdéseddel, aztán belekevertél egy tök más témát hogy kimenekülj, de azzal még jobban beégtél.
Tényleg azt hiszed hogy nem látja mindenki pontosan mit írtál le ide?
39-es!
Ember tényleg nem tudsz szöveget értelmezni. Hol írtam azt, hogy nem vagyok fehér? Miről beszélsz? Sehol nem mondtam azt, hogy nem vagyok az. Vannak bajok a fejben nem is kicsit. Ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád rendesen a hozzászólásokat láthatod, hogy nem én kevertem bele az egész térdelős dolgot, hanem pont te és a társad. Vagy az nem baj? Csak az, ha válaszolok arra, amit írtatok? Csak ez számít "kimenekülésnek" a témából?
A másik: Milyen mindenkiről beszélsz? Arról a másik emberről, aki rajtad kívül még mindig ezen a témán pattog? :D Mást nem nagyon látok, aki egyetértene veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!