Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » LMBTQ-sok! Ilyenkor nem...

LMBTQ-sok! Ilyenkor nem gondoljátok, hogy palira vesznek titeket? Afrikai migránsok keményen szétütötték a homoszexuálisokat Spanyolországban (VIDEO)

Figyelt kérdés

A liberális gondolkodás szerint, ha jót akarnak a szivárványos embereknek, akkor védenék őket. Kik a legveszélyesebbek az LMBTQ-sokra? Kik "nem kedvelnek titeket" legjobban? ...Mégis őket hozatják be ezerrel. Ebben a történetben nem stimmel valami

A konzervatív gondolkodás szerint, a liberálisoknak álcázott "háttérhatalom" szét akarja a társadalmat szedni elemi részeire, a kultúránk, szókásaink, családtól, rassztól, gyökereinktől megfosztani, hogy egy céltalan zombi legyen az emberből. Ebbe az elméletbe mindkettő helyén van a migráció és a...

"észak-afrikai migránsok bandája támadta meg a meleg büszkeség parti résztvevőit Barcelona közelében, Tarassában. Az incidensnek súlyos sérültje is van.- számol be a Pestisrácok.hu.

Az egyik homoszexuális aktivistát úgy megverték a bevándorlók, hogy kórházba kellett szállítani."

[link]

2021. júl. 4. 18:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
73%
Homokosokból is van jobboldali, baloldali, komcsi meg náci is. Te most azt momdod hogy minden buz.i liberális, pedig ez nem igaz.
2021. szept. 25. 23:25
 22/32 anonim ***** válasza:
71%

"Homokosokból is van jobboldali, baloldali, komcsi meg náci is. Te most azt momdod hogy minden buz.i liberális, pedig ez nem igaz."

Azért olyan nagyon sok nem. Amelyik meg igen azokkal nincsen semmi gond. Hogy a híresebbek közül mondjak egy példát ott van Szájer. Ő egy mintabuzy pl.

2021. szept. 26. 07:31
 23/32 anonim ***** válasza:
97%
21. A többségük liberális.
2021. szept. 26. 07:47
 24/32 anonim ***** válasza:
27%
Látom a kérdező nincs tosztában az eszmékkel
2022. júl. 6. 15:06
 25/32 anonim ***** válasza:
38%
Aki a foshajtásos "elutottHadhazys" kretén lapjának bármit elhisz, annak van baj a fejében.
2022. aug. 12. 08:34
 26/32 anonim ***** válasza:
49%
25 A remix legalább jó lett belőle
2022. aug. 12. 20:38
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
A muszlimsimogatás is teljesen összeegyeztethetetlen az lgbt értékekkel.
2022. szept. 11. 03:33
 28/32 NTBS ***** válasza:
Nem tudom nem vagyok LMBTQ.
2022. szept. 11. 19:11
 29/32 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy nem gondolom, hogy palira venne bárki. A gyűlölet, a kirekesztés minden formáját elítélem, akkor is ha a gyűlölködő történetesen más bőrszínű, csak én nem azért gondolok róla rosszat mert más a bőrszíne, hanem mert egy gyökér aki attól érzi magát többnek, hogy másokat bánt valami miatt amiről nem tehetnek.
2023. ápr. 4. 21:51
 30/32 anonim ***** válasza:
22%

Na jó, én most lebuktam, kár is tagadni. Liberális vagyok, és az a fő célom, hogy eltörjem minden néptáncos lábát, hogy elfelejtsék a néptáncot, "nix ugribugri!" A matyóhímzést is be akarom tiltani, szóval már tervezem is a hímzéségetést. Ezen kívül a Lánchidat is le akarom szakítani, mert az is eléggé magyaros. Csepel bringát, Tisza cipőt is persze mind bezúznám. Tiszta mázli, hogy a Videoton tévé és a Lehel hűtő stb. már kipusztulóban van, Ikarus busz meg már eltűnt az utakról.

Mi legyen a következő? A magyar nyelvet is tervezem betiltani, addig is mindenféle jövevényszavakkal hígítom fel, hogy senki ne értse, aki csak magyarul beszél.

2024. jan. 16. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!