Hogy is van ez, liberálisok, Lmbtq és migránsok?
"de az nem zavarja őket, hogy ha a bevándorlók tehetnék feldarabolnák az összes lmbtq-s emberkét és a szemétre dobnák, ahogy az ő hazájukban szokás? Vagy ez az apróság nem zavarja őket?"
Tudom, hogy nem vársz valódi választ, de amiről te beszélsz, azok az anarchisták és nem a liberálisok. Azok a nyugati liberálisok, akik a nyitott határok mellett kampányolnak sem tolerálják az erőszakot, vagy mondják azt, hogy ne kellene határellenőrzés, backround check és hasonlók.
Jól rád ijesztettek a pártközpontból, hogy ilyen mélyre sikerült süllyedni.
A sok migráns kapcsán beszélj párttársakkal, hogy miért engedtek be 35.000 kötvényest Rogán, sok tízezer vizumost, Szijjártó, plusz több 100.000 vendég munkást Ukrajnából.
A legnagyobb migráns támogató párt az a Fidesz.
Az LMBT-q nincsenek tisztába azzal, hogy az iszlamizmus legfőbb célpontja ők. Pedig az iszlám szemében ezek az emberek csak sz*..
Azt hiszik a liberális hatalom megvédi majd őket. Közben kiírják majd a pólójukra, hogy "Je suis lmq" és el lesz intézve 😐
Nincsenek párttársaim, és nem a fidesz sajtó hatására "migránsozok".
Igen, az igazi menekűltek az erőszak ellen menekűlnek, de valjuk be, hány ilyen van még manapság? És ha lenne is akkor feltevödne a már ezerszer feltett kérdés, hogy miért nem a szomszédos országokban kérnek menedéket. Ma már szinte csak 20 éves férfi migránsok vannak, csak a ballib médiában látsz még síros gyerekes anyákat (nem is tudom honnan szedik ezeket, biztos rendelésre csináltatják valahol)
„ (nem is tudom honnan szedik ezeket, biztos rendelésre csináltatják valahol)“
Gondolom a korábban érkezett, itt élő családoknak adnak pénzt kis szereplésért, mint a mónikashowban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!