LMBTQ-sok! Ilyenkor nem gondoljátok, hogy palira vesznek titeket? Afrikai migránsok keményen szétütötték a homoszexuálisokat Spanyolországban (VIDEO)
A liberális gondolkodás szerint, ha jót akarnak a szivárványos embereknek, akkor védenék őket. Kik a legveszélyesebbek az LMBTQ-sokra? Kik "nem kedvelnek titeket" legjobban? ...Mégis őket hozatják be ezerrel. Ebben a történetben nem stimmel valami
A konzervatív gondolkodás szerint, a liberálisoknak álcázott "háttérhatalom" szét akarja a társadalmat szedni elemi részeire, a kultúránk, szókásaink, családtól, rassztól, gyökereinktől megfosztani, hogy egy céltalan zombi legyen az emberből. Ebbe az elméletbe mindkettő helyén van a migráció és a...
"észak-afrikai migránsok bandája támadta meg a meleg büszkeség parti résztvevőit Barcelona közelében, Tarassában. Az incidensnek súlyos sérültje is van.- számol be a Pestisrácok.hu.
Az egyik homoszexuális aktivistát úgy megverték a bevándorlók, hogy kórházba kellett szállítani."
Kérdező, ezeknek írhatod. Jó hogy nem hozzák le ezt a szivárványosomádók adói, hogy szétverték őket 🤣 mert ez akkor egy rohadt nagy öngól lenne, és ezt ők is tudják, de a buta népet lehet etetni. Én se verném nagydobra ezt így. De vannak fent élő felvételek🤣aki ezt nem akarja látni, annál nafy bajok vannak.
Amúgy én elfogadom, aki más, nem tudom miért kell ezt az arcomba tolni. Pont ezzel fogják az embereket összeugrasztani, már ha pont nem ez a céljuk. Szerintem hagyjanak minket élni, mindenkit, legyen az bármilyen nemi identitású, vagy bármilyen nemzetiségű, vallású. De a cél ezeknek az embereknek az összeugratása, káosz teremtése. Hiába jönnek az elfogadás, meg az egyenlőség szövegükkel. A történelem folyamán már láthattuk ez hova vezetett...mindenki egyenlő szöveg stb. meg jolétet népnek, szép a marketing szöveg, csak a valóságban rosszul végződött, és fog végződni.
A neoliberalizmus arról szól, hogy a szélső jobbos globalista tőkések összeszednek tücsköt-bogarat (zsidókat, arabokat, homoszexuálisokat) akik úgy gyűlölik egymást mint a szros legyet, de sebaj csak rájuk szavazzanak hogy ki lehessen írtani az európai nemzeteket.
Szép látvány...
Szóval akkor hogy is volt? Nem melegeket, hanem csak egyet,. Nem afrikai migránsok, hanem homofób idióták, akik tizenketten nekiestek egy embernek.
" [link]
"16 az egy teljesen másik eset! "
Ja tényleg. Láthatóan fehér bőrű túlfűtött focidrukkerek vernek egyetlen embert. Nem egy rakás langyt, csak egyet. Az is látható, hogy nem egy melegrendezvényen, hanem valamilyen szórakozóhely előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!