A románok a történelem folyamán hány magyar ember haláláért felelősek?
Teljesen mindegy ki mennyit ölt. Mert ez nem egy óvodás adok - kapok. Senkinek sem kell bocsánatot kérnie senkitől. Olvastam feljegyzéseket, láttam idős túlélők megszólalásait a másik oldalról is. Amiket tettek a katonáink a Bécsi döntések után, azt sem volt jogos. Gyerekeket, nőket, csecsemőket is agyonlőttek. Volt egy túlélő, aki szerint az egyik magyar katona egy terhes nő hasába szúrta a bajonettét majd lőtt bele. Azok az arckifejezések, amiket ezeken a felvételeken látni... hát nem hiszem, hogy megjátszott, vagy legalábbis a színész, aki ilyet meg tud játszani, az nem valami román faluban lesz.
Rühellem a románokat, de ezek akkor sem jogos cselekedetek. Akkor sem azok, ha előtte ők megtették ugyanezt. Ember ilyet nem tesz csak bosszúból.
Ezért mondom, hogy felesleges ezeken kattogni, mert semmi értelme, bűnösök között voltunk bűnösök. Nem éri meg. Nem ezzel kéne foglalkozni.
"A történelem során vajon hány ember haláláért felelősek a magyarok? "
Lehet számodra hihetetlen, de a kérdést nem a magyarokról tettem fel, hanem a románokról. Ezt csak néhányan voltak képesek felfogni, te viszont nem tartozol közéjük, helyette terelsz. Újra lepontoztalak értetlenségért.
Magyarok meg szerbeket öltek. Magyarok elnyomták a nemzetiségeiket.
Minek már ezzel foglalkozni?
Nem kell nacionalizmus és akkor mindegy ki melyik országhoz tartozik. A hülye nacionalistákat kéne már elnyomni minden országban mert mindig ők okozzák a bajt.
24
Lepontoztalak mert te sem a kérdésre válaszoltál.
Jó rendben.
Nem is lehet válaszolni rá.
Nem jó a kérdésed.
Ez egy általánosítás. Fogalmazz konkrétabban!
Ennyi erővel azt is lehetne kérdezni, hogy a magyarok hány embert öltek meg eddig.
26
Ismét lepontoztalak, mert a kérdés lényege egyértelmű.
27
Lepontoztalak terelés, és értelmi képességbeli hiányosságaid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!