A románok a történelem folyamán hány magyar ember haláláért felelősek?
Én ezt nem tudom, de magyar emberként szomorúnak tartom, hogy országunk sosem kért bocsánatot a román emberek elleni erőszakért.
Ez a mi dolgunk lenne. De ehhez rendes és becsületes miniszterelnök kell majd.
#2.: "magyar emberként szomorúnak tartom, hogy országunk sosem kért bocsánatot a román emberek elleni erőszakért."
Pontosan mikre gondolsz? Milyen ilyen tettek történtek? És azt hiszed, ezeknek nem volt oka, előzménye?
A területrabló, tolvaj, gyilkos román banda amikor csak tehetett, rárontott a védtelen magyarságra, és én magyar emberként azt tartom a legszomorúbbnak, hogy egyesek közülünk még a mi bocsánatkérésünket hiányolják - mire föl? Nem mi szálltuk meg, raboltuk el az ő országrészeiket, hanem ők szakították el tőlünk keleti országrészeinket, miközben végigpusztították hazánkat!
Én Erdélyünket hiányolom, nem a bocsánatkéréseket.
Kedves 3-as, el kellene olvasnod a magyar hadsereg kegyetlenkedéseit. Aztán elgondolkodnod erkölcsi alapon, szerinted ez helyes volt-e, majd mérlegelned, szerinted mi ebben a helyzetben a tennivaló.
Kérlek az olvasással kezdjed.
Amiről beszéltem kedves ötös, aztokat román/szlovák/ukrán területen a magyar hadsereg követte el.
Kérlek ne nézz félre, ha kiderülnek ezek a dolgok, és vedd le azt a nagyarcú mentédet, mert nem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!