A történelem hány %-a lehet hamis?
Figyelt kérdés
A középkori történelemben hemzsegnek az azonosságok. Ugyanazon események sora ismétlődik szinte évre pontosan. Uralkodók egymásutáni uralkodásaik periódusa egyezik meg a kora középkorig, ókorig visszamenve. Minden történelmi esemény ismtélődő szabályszerűségeket mutat. Ugyanzok ismétlődnek szinte évre pontosan. Vajon az egész ismert történelem hamisított?2021. máj. 28. 10:25
21/41 anonim válasza:
UFF! Most értettem meg miért jár börtön bizonyos dolgok állításáért.
22/41 anonim válasza:
Oké kérdező, bocs, de egy egyszerű konteós hülye vagy :D
Rengeteg dologról lehet vitázni a történelemmel kapcsolatban, de mindezt persze forrásokra alapozva. De hatalmas baromságokat indoklás nélkül beböfögni, na annak nincs értelme.
23/41 A kérdező kommentje:
Ez nem konteo. Mindegyiknek jól megalapozott tudománya van. A történelemben az összes uralkodó élete hamis. Ugyanzok az események ismétlődnek majdnem évre pontosan. Az uralkodásuk idejétől kezdve a háborúkig minden. Ennyi véletlen nem lehet. Az egész történelmet kitalálták. A nemzetek a beszélt nyelvek tömkelege hamis...
2021. jún. 9. 11:19
24/41 anonim válasza:
Akkor mesélsz erről a jól megalapozott tudományról?
Itt vannak pl az árpádházi királyok:
Látható, hogy nem ugyanannyi ideig uralkodtak...mutatsz példát ismétlődő eseményekre?
Aztán hogy lehet például egy nyelv hamis? Szerinted nincs olyan hogy pl magyar vagy német nyelv, csak úgy kitalálták őket?
25/41 anonim válasza:
Kerdezo honnan tudod, es miert pont arabul beszelt az egesz emberiseg?
26/41 anonim válasza:
A történelmet mindíg a győztesek írják. Tehát a fele tutira hamis, a másik fele meg vagy az, vagy nem. Tehát 75% hamis, 25% igaz.
28/41 anonim válasza:
Mindenki hülye, csak én vagyok helikopterrrrrr!!!
29/41 Alex Fly válasza:
Azt áruld már el nekem, hogy ha a világon mindenki arabul beszélt, akkor miért nem azon a nyelven írtak?
30/41 A kérdező kommentje:
Arabul írtak, arabul vannak díszítve a kardok, palástok, sisakok.
2021. aug. 20. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!