Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A történelem hány %-a lehet...

A történelem hány %-a lehet hamis?

Figyelt kérdés
A középkori történelemben hemzsegnek az azonosságok. Ugyanazon események sora ismétlődik szinte évre pontosan. Uralkodók egymásutáni uralkodásaik periódusa egyezik meg a kora középkorig, ókorig visszamenve. Minden történelmi esemény ismtélődő szabályszerűségeket mutat. Ugyanzok ismétlődnek szinte évre pontosan. Vajon az egész ismert történelem hamisított?

2021. máj. 28. 10:25
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
85%
UFF! Most értettem meg miért jár börtön bizonyos dolgok állításáért.
2021. jún. 9. 10:43
 22/41 anonim ***** válasza:
92%

Oké kérdező, bocs, de egy egyszerű konteós hülye vagy :D

Rengeteg dologról lehet vitázni a történelemmel kapcsolatban, de mindezt persze forrásokra alapozva. De hatalmas baromságokat indoklás nélkül beböfögni, na annak nincs értelme.

2021. jún. 9. 11:05
 23/41 A kérdező kommentje:
Ez nem konteo. Mindegyiknek jól megalapozott tudománya van. A történelemben az összes uralkodó élete hamis. Ugyanzok az események ismétlődnek majdnem évre pontosan. Az uralkodásuk idejétől kezdve a háborúkig minden. Ennyi véletlen nem lehet. Az egész történelmet kitalálták. A nemzetek a beszélt nyelvek tömkelege hamis...
2021. jún. 9. 11:19
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mesélsz erről a jól megalapozott tudományról?

Itt vannak pl az árpádházi királyok:

[link]

Látható, hogy nem ugyanannyi ideig uralkodtak...mutatsz példát ismétlődő eseményekre?

Aztán hogy lehet például egy nyelv hamis? Szerinted nincs olyan hogy pl magyar vagy német nyelv, csak úgy kitalálták őket?

2021. jún. 9. 11:31
 25/41 anonim ***** válasza:
87%
Kerdezo honnan tudod, es miert pont arabul beszelt az egesz emberiseg?
2021. jún. 10. 12:12
 26/41 anonim ***** válasza:
69%
A történelmet mindíg a győztesek írják. Tehát a fele tutira hamis, a másik fele meg vagy az, vagy nem. Tehát 75% hamis, 25% igaz.
2021. jún. 10. 17:21
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
"Minden vicc félig igaz!"
2021. júl. 14. 15:06
 28/41 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki hülye, csak én vagyok helikopterrrrrr!!!
2021. aug. 18. 16:43
 29/41 Alex Fly ***** válasza:
90%
Azt áruld már el nekem, hogy ha a világon mindenki arabul beszélt, akkor miért nem azon a nyelven írtak?
2021. aug. 18. 16:45
 30/41 A kérdező kommentje:
Arabul írtak, arabul vannak díszítve a kardok, palástok, sisakok.
2021. aug. 20. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!