Izraelben hány féle vakcina van és milyen típusúak?
Meg valami 29es. A logikadrol a kovetkezo vicc jutott eszembe:🤣
Tudod te, mi a logika? - kérdi egy rendőr a társától...
- Micsoda?
- Na, majd megmagyarázom. Van neked akváriumod?
- Van...
- Ebből logikusan következik, hogy te szereted a halakat és általában az állatokat. Így van?
- Így.
- Ebből pedig logikusan következik, hogy szereted a természetet, a jó életet, tehát a nőket is. Igaz?
- Igaz.
- Na látod, ez a logika!
Másnap a felvilágosított rendőr odalép egy kollégájához.
- Mondd, Füge, van neked akváriumod?
- Nincs.
- Na látod! Akkor te b**i vagy.
Az izraeli vagyok.
Nem ertem az akadekoskodo hozzaszolot.
En TAPASZTALATBOL beszelek.
A nem-beoltottak szamara semmifele nyomkovetes nincs. Mint mondtam csaladtagi tapasztalat, de vannak barataim is, akik nem oltattak, es ok sem szamoltak be semmifele korlatozasrol az allam reszerol.
Sosem hallottam, hogy fiatalokat iskolalatogatasban korlatozni akarnanak, eleg sok gimnazista es egyetemista van a kornyezetemben, egyik sem mondott ilyesmit, a mediaban sem jelent meg ilyen terv, tehat nem tudom honnan veszi a hozzaszolo.
Azt is mondtam, hogy a kulfoldrol ide latogatokrol semmit nem tudok, mert az utobbi idoben nem jott senki ismeros kulfoldrol.
Az itthon beoltott, es Del-Europai korutra ment turista ismeroseim meg nem jottek haza, tehat ezt sem tudom.
Az izraeli vagyok
Azt azonban hangsulyozni szeretnem, hogy en oltas-parti vagyok. Es az izraeli lakossag donto resze szinten az, be is oltattak magukat. Ennek koszonhetoen ma Izraelben az 1.000.000 lakosra juto megbetegedesek szama 3. Harom!
Az izraeli vagyok
Bocs, rosszul szamoltam. Nem 3, hanem 30.
Kedves israeli! Koszonom, hogy valaszoltal, bar nem ertem miert gondolod, hogy a kerdezoskodes akadekoskodas. Ellatogattam vegul az israeli kormanyzati portalra, annal autentikusabb forras szerintem nincs es az nem azt tamasztja ala, amit te allitasz...
Annak, akit esetleg erdekel, a kormanyzati portal szerint: zold kartyat az kaphat, aki mindket dozist megkapta vagy atesett a fertozesen. Az alabbi helyek zold kartyaval latogathatok: konditermek, uszodak, szinhazak, mozik, kulturalis esemenyek, sportesemenyek, ettermek, kavezok, kiallitasok (kiveve muzeumi kiallitasok, oda mindenki mehet)stb. Hotelekbe leginkabb zold kartyaval lehet menni, de ezt kivalthatja egy 48 oranal nem regebbi koronavirus teszt. A portal szerint az ott talalhato informaciok folyamatosan frissulnek, amennyiben a szabalyozas megvaltozik.
Az izraeli vagyok
Mint mondtam, en beoltattam magam. Ezzel egyutt nincs zold kartyam, nem kertem, es nem is ajanlotta fel nekem senki.
Voltam szinhazban, etteremben, sehol nem kertek tolem zold kartyat. Ez TENY.
En csak a sajat tapasztalatomrol beszelek. Hogy mi hol jelent meg, azt nem tudom, es nem is velemenyezem. PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!