Izraelben hány féle vakcina van és milyen típusúak?
Az alabb linkelt izraeli tanulmany szerint a pfizer-rel 2x oltottak koreben jobban terjed a del-afrikai varians, mint az oltatlanok koreben. Mennyit is er a green pass...? A kerdes koltoi.
Istenem, micsoda marhasagokat irtak itt egyesek!
Izraelben az oltatja be magat, aki akarja, aki nem akarja, az nem oltatja. En pld beoltattam magam.
Az ellenzeknek az a dolga, hogy a kormany ellen beszeljen, akkor is, ha csak bloffol, mint pld a titkos zaradek.
Izraelben nincs semmi kirekesztese azoknak, akik nem oltattak.
Viszont vannak olyan MAS orszagok, akik csak beoltott egyeneket fogadnak, ilyen esetben lehet igazolast kerni az egeszsegugytol.
Egyelore csak csak Pfizer-Biontech van, van viszont egy NEM titkos zaradek, miszerint a jovoben Izrael megkaphatja a liszenszet, es gyarthatja majd a vakcinat.
Az izraeli vagyok.
A vejem professzor a Weitzman Intezetben, o nem oltatta be magat. Semmi korlatozasa nincs, pld tanit az egyetemen, reszt vesz szimpoziumokon, szinhazba jarnak a lanyommal.
Ami a mas orszagok turista-beengedeset illeti, konkretan Ciprusrol es Gorogorszagrol tudom, hogy kell igazolas az oltasrol, ismerosok mentek turistakent.
Hogy a kulfoldrol ide erkezokkel mi a helyzet, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!