Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraelben hány féle vakcina...

Izraelben hány féle vakcina van és milyen típusúak?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 12. 15:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
51%

Az alabb linkelt izraeli tanulmany szerint a pfizer-rel 2x oltottak koreben jobban terjed a del-afrikai varians, mint az oltatlanok koreben. Mennyit is er a green pass...? A kerdes koltoi.

[link]

2021. ápr. 12. 19:07
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet az az immunszökés amire a Van den Bosche nevű oltásfejlesztő próbált figyelmeztetni de a WHO leszarta.
2021. ápr. 12. 20:06
 13/39 anonim ***** válasza:
65%
#10 Onkentes, persze🙄 Fura elkepzelesei vannak egyeseknek az onkentes reszvetelrol. Greenpass-rol hallottal?
2021. ápr. 12. 20:30
 14/39 anonim ***** válasza:
60%

Istenem, micsoda marhasagokat irtak itt egyesek!

Izraelben az oltatja be magat, aki akarja, aki nem akarja, az nem oltatja. En pld beoltattam magam.

Az ellenzeknek az a dolga, hogy a kormany ellen beszeljen, akkor is, ha csak bloffol, mint pld a titkos zaradek.

Izraelben nincs semmi kirekesztese azoknak, akik nem oltattak.

Viszont vannak olyan MAS orszagok, akik csak beoltott egyeneket fogadnak, ilyen esetben lehet igazolast kerni az egeszsegugytol.

Egyelore csak csak Pfizer-Biontech van, van viszont egy NEM titkos zaradek, miszerint a jovoben Izrael megkaphatja a liszenszet, es gyarthatja majd a vakcinat.

2021. ápr. 12. 22:27
 15/39 anonim ***** válasza:
Te ott elsz elozo? Akkor semmi nem igaz abbol, hogy az oltatlanok szinte sehova nem lephetnek be?
2021. ápr. 12. 23:12
 16/39 anonim ***** válasza:
En nem tudok olyan orszagrol, ahova csak oltottak lephetnek be. Olyanrol esetleg, hogy az oltas mentesit a karanten alol, se az alol a negativ teszt is mentesit. Izraelrol azonban azt irtak, hogy kizarolag az oltas mentesit a karanten alol, a negativ teszt nem. Tovabba otthon, vagy ahova mesz, csak ugy lehetsz karantenban, ha folyamatosan hordasz egy nyomkovetot a csuklodon vagy a bokadon, ha ezt visszautasitod, akkor egy orzott szallodaba vagy ahhoz hasonloba visznek a karanten idejere. Ebbol mi igaz?
2021. ápr. 12. 23:18
 17/39 anonim ***** válasza:
* de az alol
2021. ápr. 12. 23:18
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Az izraeli vagyok.

A vejem professzor a Weitzman Intezetben, o nem oltatta be magat. Semmi korlatozasa nincs, pld tanit az egyetemen, reszt vesz szimpoziumokon, szinhazba jarnak a lanyommal.

Ami a mas orszagok turista-beengedeset illeti, konkretan Ciprusrol es Gorogorszagrol tudom, hogy kell igazolas az oltasrol, ismerosok mentek turistakent.

Hogy a kulfoldrol ide erkezokkel mi a helyzet, azt nem tudom.

2021. ápr. 13. 07:13
 19/39 anonim ***** válasza:
80%
Ja, es ez a nyomkovetes tuti marhasag!
2021. ápr. 13. 07:17
 20/39 anonim ***** válasza:
60%
Meg valamit szeretnek hozzatenni: ha valakinek van egy sajat cege, akkor ott olyan szabalyt hozhat, amilyent akar. Pld egy vendeglos megkovetelheti, hogy hozza csak oltott vendegek jojjenek. Halottam egy pop-sztarrol is, hogy megkoveteli, hogy a koncerjein oltott legyen a kozonseg, hogy nehogy megferozzek egymast.
2021. ápr. 13. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!