Az emberek honnan veszik, hogy nincsenek migránsok?
Figyelt kérdés
Ha valaki én aztán utálom a Fideszt, de csak azért mert a fidesz állandó migránsharcot kommunikál és mert utáljuk őket ne rugaszkodjunk már el a földtől. Ezek az emberek igenis özönlenek befelé. Ja és a forrásmániásoknak: Fészbúk Fideszellenes csoportja hemzseg az olyan kommentektől, akik szerint csak a Fidesz találta ki a migránsokat. Emiatt a kérdés.2021. ápr. 11. 22:37
1/41 anonim válasza:
" Ezek az emberek igenis özönlenek befelé."
Hol özönlenek? :DDDD
A határon néha elkapnak pár lézengőt és ennyi, persze a köztévé kivonul 6 kamerával hogy "migránsok által" fúrt rókaalagutakat videózzanak.
2/41 anonim válasza:
Ebben az évben eddig több mint 20 ezret kísértek vissza a határzár mögé. Rá lehet keresni a pontos számra.
3/41 anonim válasza:
Rá lehet keresni a pontos számra? Itt lakom a déli határ mentén, a kormány folyamatosan hazudott hány migráns várakozott itt a belépésre, feleannyian sem voltak, mint amit az M1 bemondott.
4/41 A kérdező kommentje:
"A határon néha elkapnak pár lézengőt "
Pár? Annyi van belőlük, hogy néha már a földet nem látni tőlük.
2021. ápr. 11. 22:52
5/41 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy ha migránsok kerülnek szóba mindenki a határon lakik. Úgy tűnik Magyarországnak van a világ legerősebb határvédelme.
6/41 anonim válasza:
Hiába próbálsz trollkodni kérdező, már Orbán is elengedte a migránsozást, mert rájött, hogy kifulladt a dolog, már nem jönnek és nem hoz szavazatot sem. Javaslom te is engedd el a témát, csak nevetségessé teszed magad.
7/41 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy engem érdekelne orbán, meg hogy ő hogy próbálja dugdosni őket. Nekem sajnos mindennapos problémáim vannak velük, úgy hogy most pont rossz helyen kamuzol.
2021. ápr. 11. 22:58
8/41 anonim válasza:
Le vagy maradva kérdező, már az oltásellenes baloldal van kiadva amit szajkózni kell a migráncsok már lejárt lemez... :DDDD
9/41 anonim válasza:
Milyen mindennapos problémáid vannak a migránsokkal? Letapossák a kukoricádat?? :DDD
10/41 A kérdező kommentje:
Annál komolyabbak. Többet adtam már át a hatóságoknak.
2021. ápr. 11. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!