Miért bocsátotta el a klubja Petry Zsoltot? Ennyire nem tolerálják haladóék az eltérő véleményt más országban sem?
Azt a linket én tettem be a Magyar Nemzet oldaláról. Egyébként etikai oldalról nézve két ponton támadható az interjú:
1. Mivel sportszakembert kérdeztek sporttémával kapcsolatban, minek terelték politikai síkra a beszélgetést. De ha már kérdezték, elmondta, mit gondol.
2. Ha szerződés szabályozta, hogy a klub kiköti azt, hogy tartózkodjon bármilyen politikai állásfoglalástól.
Egyébként semmi olyan nem hangzott el, amit ne lehetne vállalni, én is osztom ezeket a gondolatokat. Ennek nem kellene, hogy azonnali elbocsátás legyen a következménye.
Igen, ebben egyetértünk, hogy nem kellett volna ezért kirúgni.
Szélsőjobboldalon nyilván vállalhatóak az ilyen nézetek, máshol nem, de ezt már megtárgyaltuk.
#21 Kérdező, a te véleményed érthető.
A #18-as véleményére várok még mindig, hogy megmutassa azt amit állított, hogy vállalhatatlan és szélsőjobboldali állítások vannak benne. de nem tud ilyet mutatni, ezért nem tette mg a #22-ben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!