Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi van akkor , ha Kína és az...

Mi van akkor , ha Kína és az USA nem is akarják egymást legyőzni, hanem éppen egy monarchikus világhatalom-átvételre készülnek?

Figyelt kérdés

Addig sújtják a világot migránsokkal, járványokkal, katasztrófákkal amíg be nem hódol mindenki a totális kontrollnak.

Míg Kína arcfelismerő kamerarendszert épített már ki, addig az USA chippezést tervez.

2021. márc. 11. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

De mi a lényege?

Látod, nem tudod mi a lényege. Pedig egyszerű lenne, felmész pl. id2020 oldalára, oda le is van írva. Neked csak az álhírek + a paranoiás vészmadarak gondolatai mennek, de egyébként a logikus magyarázat már nem jön össze. Nem mellesleg az a chip több tízezer dollár \ év, és te azt gondolod, hogy neked majd titokban akarják beadni? :D Papa, ha akarnád sem.

És nem érdekel, hogy szerinted cinikus vagyok, nevezhetsz akárminek. A Snowden ügynek semmi köze nem volt a facebookhoz ráadásul, az kb. 5szinttel volt nagyobb, mint egy fb adatgyűjtés.

2021. márc. 13. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Oszt ki mondott itt olyat, hogy titokban akarják beadni? Én biztos nem! Nem lehet titokban beadni!

Nem azt írtam hogy erről szól a Snowden ügy, hanem azt hogy ilyenekről!

Úgy látszik komoly szövegértési problémákkal küzdesz!

Nos ez a te problémád és a magán ügyed! Nem tartozik rám!

Ne terhelj vele! Esetleg keress valaki mást aki ezt elviseli!

Csekély értelmű medvebocsokkal nem vagyok hajlandó vitatkozni!

Szevasz tavasz!!!

2021. márc. 13. 11:40
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Látom hamar átmentél agresszívbe, te kis 1bites
2021. márc. 13. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
#13 Ilyenek ezek, ha a vitában hirtelen fordul a kocka belekötnek valami részletbe, majd arcon köpnek és eltűnnek.
2021. márc. 13. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!