Akik mondogatják, hogy "ébredjetek fel magyarok! ", azok mit akarják, mit csináljak? Oké, zsidók uralnak mindent, multik haza, világhatalom akarja tönkretenni az országot. Ezt már tudom jópár éve. Mit tudok most csinálni?
Ez a videó ihletett. És én szeretem a videójátékokat. Szóval én agymosott idióta lehetek csak, mert azon keresztül hipnotizálnak, igaz?
Én nem tudom, hogy ők mire gondolnak; de én ezeket tartanám fontosnak:
Ne nézzél tévét. Talán ez az egyik legfontosabb, mivel brutális, hogy milyen szintű agymosás megy ott.
Ha internetes portálokon olvasol híreket, akkor mindig vond kétségbe azt, amit ott olvasol; soha ne vedd készpénznek azt, amit látsz. Még akkor sem, ha kuckurucot, vagy 444-et olvasol.
Használd a fejedet, ne dőlj be a hirdetéseknek, reklámoknak.
Fogj össze a többiekkel, ne ellenségeskedjél a hozzád hasonlóakkal és szálljatok szembe közösen a megosztó elemekkel (itt jönnek a képbe a kisebbségek). Most itt nem arra kell gondolni, hogy irány a parlament pár gépágyúval, de azért nem kell mindent hagyni...
A meki egyébként jó példa, simán lehet magyar vállalkozónál is kajálni, olcsóbban.
Nyilván kihagytam egy csomó mindent, de ezek jutottak eszembe. A videót pedig nem néztem meg, mert nem érdekel. Nem vagyok hurr-durr náci.
Kérdező, egyszerűen csak azt, hogy a lakosság nagyobb része gondolkodni kezdjen, mert akkor már nem tudnák büntetlenül megtenni azt, amit. Ha mégis megpróbálnák, polgárháború lenne a vége.
Addig jó nekik amíg sok a hülyére médiázott agyú tömegember, robotzombi, legfőbb életcélja legyen az esti sörike a sarki kocsmában, fogyasszon, fizessen, aztán ha megbetegszik, eladósodik, akkor mehet is a levesbe, akinek nincs pénze, az dögöljön meg ugye.
Ha lenne egy fölös Pulse cannon nálam, esetleg Multi-cannon, akkor nyilván egyszerűbben is meg lehetne oldani, de sajnos nincs. Úgyhogy marad a fűzfás módszer. Ugye egy fűzfa meghajol a szélben, egy napon viszont baromi sok fűzfa lesz, és útját állják majd a szélnek. Ez a fűzfa céja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!