Miért nem valósítható meg az Európai Egyesült Államok?
Sajnos lehetetlen, részben pont a sok turbómagyar miatt. Egyébként, amikor az önálló kultúrára gondoltok, akkor mi jut az eszetekbe, mert nekem a nyelven kívül más nem nagyon, az meg nem veszne ki, minthogy a nemzetek egy tömbben élnek, a nyelvi közeg megmaradna.
Ja valaki írta, hogy ESA, szerintem meg USE (United States of Europe)
20:36
Látod például itt van az első probléma: Az USA val ellentétben nincs közös nyelv! Ez pedig elég hátráltató ok, mivel általában pont az anyanyelv az, ami eldönti, hogy milyen néphez tartozónak érzi magát az ember.
A "turbómagyarozás" meg uncsi találj ki helyette valami mást libsi!
Meg aztán nehogy már ilyen kis ország radikális táborán múljon hogy nem működik az Eu! Ez még viccnek s gyenge. Amúgy meg gondolom a németek se nagyon rajonganak érte hogy a sok leszakadó államot nekik kell finanszírozni a GDPjükből...látod ez is probléma. Bár az USA ban is vannak szegényebb államok, de azért egyik állam se került csődközeli helyzetbe tudtommal.
09:45
Az európai kultúrának már így is úgy is annyi ha nem tűnt volna fel. Milyen jelentős új kulturális irányzatokat ismersz az elmúlt 70 év során Eu-ban? Mert én semmilyent. A háború elvesztése, meg a ránk erőltetett multikulti a bolsevizmus betették a kaput rendesen.
Nem hiszem, hogy az Eu még valaha olyan lehet mint a háború előtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!