Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Angliában a tömeges oltások...

Angliában a tömeges oltások kezdete óta miért növekszik a kovid halálozás szinte arányosan a beadott dózisok számával?

Figyelt kérdés

[link]

Én azt hittem hogy a veszélyeztetett rétegnek a beoltásával csökkennie kellene a halálozásnak nem pedig nőnie...

Főleg ha már lassan 10 millió beoltott van.

2021. febr. 3. 08:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
95%
Gibraltáron 33 ezer ember él, szóval ennél valami hihetőbb mesét találj ki, 29-es.
2021. febr. 3. 18:19
 32/35 anonim ***** válasza:
88%

Én egy ellenkérdéssel felelek a kérdésnek álcázott hazudozásra!

Ha tavasszal lecsökken jelentősen a fertőzések száma, akkor majd egyértelmű lesz, hogy a vakcinálás miatt van?

Mert ha most amiatt halnak többen, mert oltanak, akkor a csökkenés is emiatt lesz, és ha így megyünk tovább, akkor azokban az országokban ilyen Magyarország is, ahol oltanak és csökken a napi halálozás és az új esetszám, ott meg működik a vakcina.

Ez ilyen országszelektív gyilkos oltás, hogy angolokat öli de a magyart nem fogja.

2021. febr. 3. 18:20
 33/35 anonim ***** válasza:
#32 Igen, ezen logika alapján, mivel december végén kezdték meg nálunk a védőoltásokat és azóta csökkent a halálozások száma, akkor ki kellene jelenteni hogy ez a vakcina miatt volt. Épp úgy nem kéne számítson, hogy a beoltottaknak meg a megbetegedetteknek pont semmi közük egymáshoz, mint a kérdező sem veszi figyelembe. Csak hát az ilyesmihez logikus gondolkodás kellene, hogy ha az egyik hülyeség - akkor bizony a másik is.
2021. febr. 3. 18:27
 34/35 anonim ***** válasza:
62%
Gibraltar igaz csak elirtam a szamot, 6000 lett volna telefonrol iírok.
2021. febr. 3. 18:47
 35/35 anonim ***** válasza:

2021 februárjában ez egy idióta kérdés.

Még csak másfél hónapja kezdődtek el akkor az oltások, túl korai volt a kérdésed.

Nézzük a tényeket azóta.

Már több mint 90% kapott legalább 2 oltást az Egyesült Királyságban. És nem magasabb a halálozási ráta mint 2020 előtt.

A világon 70% feletti azok aránya akik minimum 2 oltást kaptak.

És nincsen magasabb halálozási ráta mint COVID előtt.

Magyarországon sincsen magasabb halálozási ráta mint COVID előtt, sőt éppen ellenkezőleg.

Ahogy kb sehol sincsen csak mondjuk Ukrajnában

aug. 25. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!