Angliában a tömeges oltások kezdete óta miért növekszik a kovid halálozás szinte arányosan a beadott dózisok számával?
Én azt hittem hogy a veszélyeztetett rétegnek a beoltásával csökkennie kellene a halálozásnak nem pedig nőnie...
Főleg ha már lassan 10 millió beoltott van.
Én egy ellenkérdéssel felelek a kérdésnek álcázott hazudozásra!
Ha tavasszal lecsökken jelentősen a fertőzések száma, akkor majd egyértelmű lesz, hogy a vakcinálás miatt van?
Mert ha most amiatt halnak többen, mert oltanak, akkor a csökkenés is emiatt lesz, és ha így megyünk tovább, akkor azokban az országokban ilyen Magyarország is, ahol oltanak és csökken a napi halálozás és az új esetszám, ott meg működik a vakcina.
Ez ilyen országszelektív gyilkos oltás, hogy angolokat öli de a magyart nem fogja.
2021 februárjában ez egy idióta kérdés.
Még csak másfél hónapja kezdődtek el akkor az oltások, túl korai volt a kérdésed.
Nézzük a tényeket azóta.
Már több mint 90% kapott legalább 2 oltást az Egyesült Királyságban. És nem magasabb a halálozási ráta mint 2020 előtt.
A világon 70% feletti azok aránya akik minimum 2 oltást kaptak.
És nincsen magasabb halálozási ráta mint COVID előtt.
Magyarországon sincsen magasabb halálozási ráta mint COVID előtt, sőt éppen ellenkezőleg.
Ahogy kb sehol sincsen csak mondjuk Ukrajnában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!