Angliában a tömeges oltások kezdete óta miért növekszik a kovid halálozás szinte arányosan a beadott dózisok számával?
Figyelt kérdés
Én azt hittem hogy a veszélyeztetett rétegnek a beoltásával csökkennie kellene a halálozásnak nem pedig nőnie...
Főleg ha már lassan 10 millió beoltott van.
2021. febr. 3. 08:39
21/35 anonim válasza:
#20 Értem, szóval nem cáfolod az állításomat csak belekötsz. Jó tudni. Csak nem értem mire volt jó.
22/35 anonim válasza:
Most azt hallagatjak el h a dokik akik beoltattak magukat milyen szrul vannak. Hirzarlat van!
23/35 anonim válasza:
#7 Nagyon elkeserítő ez a sok halál mikor tökéletes, olcsó, veszélytelen gyógymódok állnak rendelkezésre. "
Ne viccelj! A covidra olcsó és veszélytzelen gyógymód? Nincs is rá gyógymód csak a vakcina.
24/35 anonim válasza:
Hivatalosan majd mondjak, hogy hát a mutáns vírus is mutálódott.
25/35 anonim válasza:
Csak egy tipp, de könnyen lehet, hogy akik mentek idősek beoltatni magukat, ott helyben kórházi fertőzésként elkapták a COVID-ot, és a kettő hatása együtt már halálos, vagy ha az oltás nem is, de mivel még immunizációt nem biztosít, ezért a COVID önmagában lehet halálos.
26/35 anonim válasza:
Nagyon régóta kísérleteznek a korona elleni oltásokkal, soha nem tudták piacra dobni mert az állatkísérleti fázisban annyira rosszul teljesített, az állatok mindig meghaltak túl nagy arányban. Most először kapott zöld utat úgy, hogy kihagyhatták a normálisan lefolytatandó kísérleti fázisokat az állítólagos rendkívüli helyzetre és az egyéb gyógymód állítólagos hiányára tekintettel. Az emberek különösen az idősek hullanak mint a legyek, rengeteg a súlyos mellékhatás és figyelem, még nem jött el az a fázis amikor az állatkísérletek mindig katasztrófába torrkolltak!!!! Isten óvjon minden beoltottat. Aki nem látja milyen átverés folyik itt az egy bégető állatka fajta.
27/35 anonim válasza:
A 8-as megadta a választ, érdekes módon megcáfolni senki sem tudja, csak lepontozni, a kérdező meg fröcsögni meg konteókat gyártani :)
28/35 anonim válasza:
#26 Honnan veszed ezt a mesét?
29/35 anonim válasza:
Gibraltart tudom mondani. Itt 600000 embert oltottak. 2020-ben covidban elhunyt 15 ember. Az olts utaan elhunyt eddig 53 ember!! Mindenki haborog.
30/35 anonim válasza:
#29 Ja persze, akkora a gazdagság, hogy mindenkit 17-szer oltanak be. Nem lehet, hogy vakcina túladagolásba halnak meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!