Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Angliában a tömeges oltások...

Angliában a tömeges oltások kezdete óta miért növekszik a kovid halálozás szinte arányosan a beadott dózisok számával?

Figyelt kérdés

[link]

Én azt hittem hogy a veszélyeztetett rétegnek a beoltásával csökkennie kellene a halálozásnak nem pedig nőnie...

Főleg ha már lassan 10 millió beoltott van.

2021. febr. 3. 08:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
27%

9! A tényeket nem lehata manipulálni, meg tudsz cáfolni egy dolgot abból, amit írtam?

Mert eddig tényleg tőled csak a fröcsögésre a többiektől meg a lepontozásra futotta, ahogy gondoltam.

2021. febr. 3. 10:04
 12/35 anonim ***** válasza:
25%

"csak a tényeket manipulálod úgy hogy a hivatalos narratíva legyen igazolva"

Nyilván azt véletlenül sem kell mellé tenni, hogy a napi esetszám az adott időszakba elérte a 60 ezret is és az aktív esetszámot, ami az említett időszakba 1 millióról 2 millióra emelkedett. Mennyivel másabb képet is mutatna az egész, ha ezek is ott lennének? Ennyit a manipulációról.

2021. febr. 3. 10:09
 13/35 A kérdező kommentje:

11

"A tényeket nem lehata manipulálni" 😂😂😂

Majd meglátjuk idővel hogy ez a csodavakcina hogyan fog változtatni a halálozáson. Ugyanúgy tovább fog növekedni és ez rá lesz fogva egy új variánsra vagy a vakcina majd csak tavasszal lesz hatásos amikor már amúgy is kevesebb ember kap influenzát? Kíváncsian várok.

2021. febr. 3. 10:12
 14/35 anonim ***** válasza:
34%

"Majd meglátjuk idővel hogy ez a csodavakcina hogyan fog változtatni a halálozáson."

Milyen érdekes, hogy Izraelbe, Németországba, Belgiumba, Luxembourgban, Görögországba, Szerbiába, Szlovéniába, Törökországba, Balti államokba, Finnországba, Spanyolországba, Máltán, Bahreinbe, Indiába és még sok másik országnál nem áll meg az állítás, hiszen növekvő beadott dózisszám mellett a halálozás csökken. Most akkor hogy is van ez?

2021. febr. 3. 10:26
 15/35 anonim ***** válasza:
47%
Esetleg csak az Angliába élőket öli a vakcina másokat nem?
2021. febr. 3. 10:30
 16/35 anonim ***** válasza:
26%

#9 NEm. Itt te vagy az aki hiszel minden baromságban kérdező, elemi logikával sem rendelkezel, mert akkor neked magadnak pontosan arra kellett volna jutnod amit a #8-as próbált elmagyarázni neked. Nyilván sikertelenül és ő is tudta ezt, hiszen ha minimálisan is gondolkodnál akkor eleve ki sem írtál volna ilyen hülyeséget.

Kb azon a szinten vagy aki nehezményezi, hogy miért is nincsen azonnal több orvos az egészségügyben, hiszen már évek óta más kormány van - mert odáig nem jutsz el, hogy az orvosképzés eleve hosszabb, mint 1 ciklus, csak az egyetem 6 éves és akkor jön még a rezidens képzés. De neked elmagyarázni azt, hogy a védőoltás beadása után még szükség van akár hetekre is ahhoz, hogy védett legyen az illető és hogy csak mert a lakosság 5-10%-a be van oltva a többi még nincsen és őket nem védi a másiknak beadott vakcina a megfertőzéstől az nyilvánvalóan éppen annyira lehetetlen mint hogy felfogd, ha egy szakorvos képzése akár 11 évig is eltarthat, akkor sokkal több új orvoshoz ennél sokkal hosszabb idő szükséges.

2021. febr. 3. 10:30
 17/35 anonim ***** válasza:
9%

#15 "Esetleg csak az Angliába élőket öli a vakcina másokat nem?"

Olyasmi lehet ez, mint a magyar internet - a ballibek szerint - amelyik kikerüli a fideszeseket és ők nem férhetnek hozzá az országban (hiába használják) csakis a saját embereik. Másképpen hogy hihetnék azt is, hogy a vidékiek nem tudnak ugyanúgy tájékozódni, híreket olvasni, mint a budapestiek. :)

2021. febr. 3. 10:33
 18/35 anonim ***** válasza:
47%

Mondjuk ez is egy olyan állítás, amit én többet hallok Fideszesektől, mint ballibtól. Üdv, egy vidéki ballib :)

2021. febr. 3. 10:35
 19/35 anonim ***** válasza:
40%
#18 Mi az amit többet hallasz a fideszesektől, mint a ballibektől?
2021. febr. 3. 10:45
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

"magyar internet - a ballibek szerint - amelyik kikerüli a fideszeseket és ők nem férhetnek hozzá az országban (hiába használják) csakis a saját embereik. Másképpen hogy hihetnék azt is, hogy a vidékiek nem tudnak ugyanúgy tájékozódni, híreket olvasni, mint a budapestiek. "

De ez mondjuk most nem kérdéshez kapcsolódik, szóval én ezzel le is tudtam ezt a részt. Már izgatottan várom a kérdező reakciót a fentebb említett írásokra.

2021. febr. 3. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!