Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyarország a magyaroké?

Magyarország a magyaroké?

Figyelt kérdés
Szerintem azzal nincs semmi baj, ha nem csak magyarok élnek itt!

2021. jan. 29. 13:14
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
43%

Ez a könyv a korabeli forrásokat gyűjti össze lefordítva.

Hérodotosz, Priszkosz rétor, Menandrosz, Nesztor krónika, arab, görög, bizánci források stb stb.

2021. jan. 29. 20:53
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Még nem,de Jamaica a Jamaikaiaké.
2021. jan. 29. 20:54
 43/45 anonim ***** válasza:
65%

Megtisztelő a válasz. Köszönöm szépen! Bár a tartalma nem az. Ezt sajnálom.

Megy a terelés rendesen!

Az első személyes támadást te indítottad, hazaárulással dobálództál, ami 15 év börtönnel sújtandó bűncselekmény. Ez a vád hamis. És a hamis vádra ugyan az a büntetés vonatkozik a jogban, mint amivel vádolod a másikat. De még csak meg sem követtél a sablonos gyűlöletbeszéded miatt, kikéred magadnak. Jaj! Gospodi pomiluj!

Majd utána kikéred magadnak a hangnemet. Tehát támadsz, majd kikéred magadnak a reprízt :) De édes kis nárcisz' vagy!

A problémám az említett művekkel, nem az, hogy rossz a végük. Az a gond, amit már kifejtettem, de ismét megteszem, hátha félreérthető volt az előző és ezt jobban meg tudom fogalmazni: Gond az, hogy ez egy kiskorúnak van kötelezővé téve, mint a magyar kultúra része. Azt tanulja meg belőle, hogy a társai meg fogják betegíteni és megverik, ha ő az ügyesebb náluk. Megnyomorítják, mint a kis ködmönben. Ezek rossz hatással vannak a gyerekekre. Nem való nekik. Amikor én ezeknek a történetét elmesélem, te hazaárulással vádolsz, hogy mennyi rossz dolgot mondok el. Pedig ezeket pontosan ezek a könyvek váltják ki. Ezekre a könyvekre nem úgy tekintesz, mint hazaárulásra okot adó könyvekre, ezek neked nagy művek. Miközben ezek iszonyatosan depresszív és lesújtó és kerekesű művek. Ugyan az a kilátástalanság van benne, ami nyomorba dönti a jövőjét a magyar nemzetnek. Ezek huszonéveseknek való, akik nem rettegnek az irodalomtól, akik felfogják, hogy ez a nyomor és a depresszió leírásai, amik kínozták az ősöket és képesek arra, amit az ember 14-15 éves kora között fejleszt ki: az absztrakcióra: De nem rögtön ezzel kell kezdeni. Nem fogsz Móricz Zsigmond Árvácskát olvasni az 5 éves gyerekednek, még akkor se, ha a főszereplő 5 éves. Ugyan így nem szabad ezeket a könyveket adni a gyerekeknek, mert a megnyomorított gyerek karakter, ami a könyvben szerepel, azonosulási alapot ad nekik és kárt okoz.

A magyar irodalmi kötelezői kínszenvedések. Még a legkedvesebb irodalom tanárom is ezt mondta, hogy ezt látja a gyerekeken, akiket ő tanít és már hordja le őket Slam Poetry-re, ahol irodalmat és magyar ékesszólást tanulnak és nem nyomort.

Tudod miközben a kötelezőkkel megutáltatja a konzervatív oldal a magyarság kultúráját a következő nemzedékkel, nagyon jól tudja védeni, hogy ők aztán nem ezt teszik. Pedig biztos van magyar irodalomban is, ami nem ilyen búval-bélelt, depressziót kiváltó mű. Érdekes módon Tolkien és Rowling megfogja a fiatalokat anélkül, hogy kárt okozzon a fejlődésükben. Sőt! Kifejezetten növeli és szélesíti a látóterüket. A magyar népmesék és Weöres tudott olyat adni, ami egy fiatal tizenévesnek való és nem utálja meg tőle a "magyar" szót.

Téged kérdeztelek, nem az akadémikusokat, de nem megyek sokra vele, mert terelés van csak. Ez szomorú. Egy "magyarkodó" embernek tartalak, aki a saját kötelező olvasmányaival nincs tisztában, de kikéri magának, hogy ezek a művek milyen jók.

Ez megint csak rossz színben tünteti fel az érve-rendszeredet. Vajon, ha rajtad múlik, marad is így és soha nem lesz a gyerekeknek olyan olvasmánya, ami nem löki őket mélyebbre a felemelés helyett?

A magyar sztyeppe így már világos. Gyakorlatilag a mongolokkal együtt töltött vándorlós időszak. Ez romantikus, de sok köze nincs a mai helyzethez. Egy nagyon konzervatív értékrendnek az ősi képviselőjeként persze ezek jópofa dolgok, de Magyarországon már ez a kultúra kihalt, amikor letelepedtek a különböző, vándorlás és hódítás során ide csapódott vegyes népek.

Hazaárulóztál. Ezen nincs mit szépíteni.

A magyar történelem nem propaganda valóban. Félreértető volt az írásom. A propaganda az, amit az állítólagos testvériségről szólt, aminek semmi nyoma nem volt régen sem és ma sincs. Ugyanis régen is több nemzet jött be a Kárpát-medencébe, akik egymással civakodtak, akár a mongolok maguk között és mai is ez a civakodás megy.

A válaszodban összemostál két külön választ is. Az a rész, ahol a "rengeteg röhejes tulajdonság"-ról van szó, az már nem az én reszortom. Azt már valaki más írta.

2021. jan. 29. 21:12
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha erre gondolsz, ezt más írta:

"#22 Antimagyar senkiházi nemmagyar takarodj!

#23 Így van."

2021. jan. 29. 21:38
 45/45 anonim ***** válasza:

Mire építem, hogy magyar vagyok...

Anyai ágon nemesi származású vagyok... Árpáddal jöttünk...

A felmenőim többségének magyar nevük van, tehát ők is...

"Magyarország a magyaroké?"

Ja... Én egy izraeli rendszert vezetnék be. Aki nem magyar húzzon a p--ába. :)))

2023. okt. 2. 02:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!