Magyarország a magyaroké?
30
Ennyit vagy képes kinyögni észérvekre, racionális felvetésekre?
Nyilván, hiszen semmi épeszűt nem tudsz válaszolni :D
Ennyi marad ilyenkor nektek, IQ-light turulb-szóknak, a lipsizés :D
ma 19:33
:) Micsoda személyeskedés van itt :) A saját hazugságodat próbálod beállítani igaznak azzal érvelési hibával, hogy a másik hazudik, miközben a témát tereled egy teljesen intellektualistást mellőző részre. Ezek a nyel alapvető ismereteinek hiányosságairól tesznek tanúbizonyságot. Nagyon ironikus, hogy pont ezt emeled ki a történetedben.
Ahelyett, hogy válaszolnál a kérdésekre, manipulálni akarsz és támadni #29, de minden félre hajigáltál és egy célzásod sem talált.
A nemesek között bizony sokan nem csak tudtak magyarul, de az őseim még iskolákat is alapítottak és tanítottak. Ebből a szellemi hagyatékból jutott nekem is, mert a többit, az ingóságokat átkosban elvették a családtól és a KISZ titkároknak osztották :)
No, most hogy helyre ráztam a személyeskedő tévedéseidet, ami egy La Mancha-féle szélmalomharc egy saját magad által kitömött szalmabábbal, aminek se füle-se farka, most igazán rátérhetnél arra, amit kérdeztem tőled.
Tehát próbáld meg az a fajta, tanult gyűlölet beszédet félre tenni, amiben nagyon otthonosan mozogsz generációk óta, és fuss neki még egyszer a #25ös válasznak és válaszolj az alján feltett kérdésekre. Egy "igazi magyarnak" ezekre illene válaszolni. (csak a hangulat kedvéért egy ironikus érvelési hibát is beletettem neked)
Sajnálatos ez a sértő hangnem. Válaszolok részletesen, racionálisan.
»"Örököse (a magyarságnak)"? Csináltál te családfa kutatást? ”«
Nem, de az ismert felmenőim magyarok és általában magyar nevük van.
»"sztyeppei kultúra" Kifejtenéd, hogy ezen mit is értesz, és hogy hol van Magyarországon sztyeppe, ahol ősi kultúra fennmaradt?
”«
Sztyeppei kultúra? Mondjuk, amit a Kurultáj mozgalom és Kassai Lajos munkássága képvisel.
Egyébként a vérszerződés előtti több száz, több ezer éves sztyeppei kultúrát értettem rajta.
»"Az, hogy csak a propagandát tartod igaznak, még akkor is, ha fiktív és neked csak az ember, aki nem veszi észre, hogy baj van és a saját testvéredet le-hazaárulózód, az neked a legnagyobb magyar cselekedeted most ebben a pár mondatban, amit írtál. ”«
Nem hazaárulóztam le senkit, azt mondtam, aki túl sok negatív dolgot érez a magyarsággal kapcsolatban, az hazaáruláshoz vezet, valami ilyesmit.
A magyar honfoglaláskor nem fiktív. Van honfoglaláskor kutatás, középkor kutatás, ősmagyar régészet MTA tudományos szinten is, ha érdekel. A magyar történelem nem fikció. Nem is értem miért mondod.
»"Meséld el kérlek, hogy miért kell Kincskereső kis ködmönt és Pál utcai fiúkat olvasni, meg Kőszívű ember fiait? ”«
Mert egyetemes remekművek. Vitatkozz az MTA magyar irodalomtudósaival, ők nálad ehhez jobban értenek. Ők ezeket annak tartják. Tomas Mannt és Dosztojevszkijt műveit is kidobhatod az irodalomból mert rossza a végük, negatívak.
»"Rengeteg röhejes tulajdonsága van a magyarkodóknak, de mind közül a legröhejebb talán ez:
hogy minden sz-rra rohadtul büszkék, amit nem önmaguk értek el, közük se volt hozzá.. büszkék a koronára, a királyságra, a pozsonyi csatára, a nándorfehérvári diadalra - és ebből melyikben volt részetek, f-szkalapok? :D
Persze nem csodálom, sikertelen, fos emberek mentsvára ez, akik nincs miért büszkék legyenek arra, amik maguk értek el, mert az egyetlen, amit elértek a maguk erejéből, az a fröccsös pohár a kőbányai talponállóban. ”«
Jó agresszív felvetés.
Hát nem járok talponállóba. Mit értem el? Család, sok gyermek. Volt pár nagyobb munkám, komoly költségvetéssel. Elég nagy kertes ház, jó környéken. Most veszünk befektetésnek egy kisebbet. Amúgy átlagos életet élek, de nem teljesen sikertelent.
Te feltételezed, hogyha sikeresebb lennék én is utálnám Magyarországot és a magyar kultúrát.
Ez nem igaz. Miért tenném.
20.
"Források: Anonymus gestája - 1200 körül/1283 körül Kézai Simon . "A hunok és a magyarok cselekedetei” /Képes krónika 1360/1488. Thuróczi János Magyar krónikája/Bonfini - Mátyás krónikása: Rerum Hungaricarum decades 1492 stb stb stb"
Ezek nem források, egyik sem a honfoglalás korában íródott. Ráadásul Kézai Anonimust másolta.
javítás 1: "Ezek a nyelV alapvető ..."
javítás 2: "Tehát próbáld meg azT a fajta, ..."
"Sztyeppei kultúra? Mondjuk, amit a Kurultáj mozgalom és Kassai Lajos munkássága képvisel."
A Kurultáj az egy cirkusz. Maskarába bújt bolondok villogtatják a tökeiket. Aki szereti a történelmet, az nem megy el a Kurultájra. Főleg, hogy az utóbbi időben már az sem más, mint a törökök játszótere. Teljesen kisajátították maguknak az egészet. Már rég nem a sztyeppei kultúráról szól, hanem a pántürkizmusról.
Korabeli források: A magyarok elődeiről és a honfoglalásról, Osiris, 2002
Például
"Korabeli források: A magyarok elődeiről és a honfoglalásról, Osiris, 2002
Például"
Egy 2002 - es könyv mióta korabeli forrás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!