Miért nem hagyják a vírust terjedni?
Egy friss kutatás szerint a SARS-CoV2 vírus okozta COVID-19 betegség növeli a neurológiai és mentális betegségek kockázatát, vagy közvetlenül okozója is lehet. Úgy találják a szakemberek, hogy az agyra, a központi idegrendszerre is káros hatással van a vírus.
Szóval nem nevezném egyszerű náthának :)
Én is tudok egy érdekeset ajánlani, és én sem nevezném egyszerű náthának a dolgot:
11: Ez egy jó megoldás lenne, de akkor teljesen le kellene zárni a határokat, ami viszont a tranzitforgalom miatt lehetetlen.
De pl. Thaiföldön ezt csinálták ezt csinálták tavasszal, szigorítottak, megvárták amíg belföldön lényegében eltűnik a vírus, majd mindent kinyitottak, kivéve a határt. December közepéig jól is működött a dolog, a hatóságok nagyon szépen ellenőrizték az üzleti ügyek miatt beutazókat (pl. Szíjjártó Péterről is így derült ki, hogy Covidos), viszont utána csak sikerült a vendégmunkásoknak bevinni a vírust, szóval most ismét korlátozások elé néznek.
Szerintem nálunk ilyen szintű határellenőrzés kivitelezhetetlen.
15: Oké, tagadd csak a tudományos kutatások eredményeit :D
Egyébként ja, a SARS-CoV-2 nem hagyományos légúti betegség mint a nátha, hanem az endothelt (érfalat) támadja meg. Konkrétan a tüdőben lévő hajszálereket veszi célba, de mivel az érrendszer kiterjed az egész szervezetre, gyakorlatilag képes komoly rendellenességeket okozni bárhol a szervezetben. Akár tesztpozitívan, tünetmentesen is képes olyan szövődményt okozni, ami csak később okoz bajokat: [link]
Egyetértek a #17-el
Amúgy meg volt már példa olyanra is hogy egy egészséges 18 éves halt bele a vírusba.
Látszik mennyi eszetek van. A tényeket amiket #17-el írunk azt le pontozzátok de az ilyen Bill Gates nyomkövetős hülyeségre meg vevők vagytok...
Amúgy meg ha telefonod van már mindent tudnak rólad szóval tök felesleges lenne csipszelni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!