Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ilyenek a modern filantrópok?

Ilyenek a modern filantrópok?

Figyelt kérdés

[link]

„Nyilvánvaló összeférhetetlenségnek tűnik az az alapítvány, amely jótékonysági támogatást nyújt egy olyan társaságnak, amelynek résztulajdonosa - és amelyből anyagi haszna is van -"

[link]

[link]

További 2 rész megtalálható volt más oldalakon.

2021. jan. 18. 15:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Rákerestem a szerzőre, amiről lefordították magyarra a cikket, a cikk szerzője és az oldal tulajdonosa Joseph Mercola milliomos üzletember, a profilja az oltásellenesség és a természetgyógyászat (elsősorban homeopátiával és csontkovácsolással foglalkozik), az olvasótábora, akikből meggazdagszik, jellemzően befolyásolható középkorú nők.

Légyszíves a gazemberekről olyan cikket ossz meg, amiket nem más gazemberek írnak.

2021. jan. 18. 15:34
 2/12 A kérdező kommentje:
A videóra is rákerestél vagy csak a szövegre? A tartalmat is ellenőrizted? Szóval elismered,hogy az alany is a gazemberek közé való,akkor nincs miről beszélni.
2021. jan. 18. 15:59
 3/12 anonim ***** válasza:
44%

Igen, gazember, mert ellopta Jobs ötleteit, az informatikát globális monopóliumban tartotta egy évtizedig, és nem enged linuxra windowst telepíteni anélkül, hogy szórakoznom kelljen a bootloaderrel.

Igen, megnéztem a videó leírását is

"Bill Gates egy tetves rohadt embereket pusztítani akaró Reptilián patkány!

Hiszem, hogy az JÓ Isten által teremtett világunkban létezik olyan felfoghatatlan erő ami ezt a förtelmes Reptiliánt és a háttérben meghúzódó Sátán fattyakat végleg meg fogja semmisíteni! Az ERŐ szét fogja taposni a kígyók fejét! Úgy legyen! De azok sem maradhatnak büntetlenül akik ebben a COVID hisztériában asszisztálnak!"

Az azért már az egészségednek is árt, ha ilyen baromságokat nézel.

2021. jan. 18. 16:14
 4/12 KárpátokGéniusza ***** válasza:
38%

Nem konteó!

A billgates alapítványnak érdekeltsége van a gyógyszeriparban!

Én is meg akartam itt kérdezni hogy ez hogy is van, csak tudtam hogy az agymosott libsik rárepülnek és lehülyéznek! Ezért inkább nem tettem...

2021. jan. 18. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Én szélsőjobbos vagyok, és nem lehülyézem a reptilián hívőket, hanem ledegeneráltozom. Tudod nem tesz jót, ha valós problémákba baromságokat keversz.
2021. jan. 18. 17:16
 6/12 KárpátokGéniusza ***** válasza:
36%
Attól még tény marad Bodrikám hogy a Gates foundation-nak érdekeltsége van a gyógyszeriparban! Nézz utána utána ugathatsz kedvedre!
2021. jan. 18. 17:24
 7/12 A kérdező kommentje:

3. Ezt csak a videó megosztó emberke.írta,a videót.nem Ő készítette!

Ezzel az erővel.a.Te videódat is megoszthatom.baromságokat beírva.

A videónak a tartalmát nem változtatja,kivéve ha csak a hülyeséget akarod átvenni.

2021. jan. 18. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező azt ugye tudod-é, hogy link-jeid közül egyik sem aktív.
2022. szept. 8. 13:42
 9/12 A kérdező kommentje:

9 .

Cenzúra van.

2022. szept. 11. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
"Cenzúra van." Ennyi, ezzel el is van intézve.
2022. szept. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!