Ilyenek a modern filantrópok?
„Nyilvánvaló összeférhetetlenségnek tűnik az az alapítvány, amely jótékonysági támogatást nyújt egy olyan társaságnak, amelynek résztulajdonosa - és amelyből anyagi haszna is van -"
További 2 rész megtalálható volt más oldalakon.
Rákerestem a szerzőre, amiről lefordították magyarra a cikket, a cikk szerzője és az oldal tulajdonosa Joseph Mercola milliomos üzletember, a profilja az oltásellenesség és a természetgyógyászat (elsősorban homeopátiával és csontkovácsolással foglalkozik), az olvasótábora, akikből meggazdagszik, jellemzően befolyásolható középkorú nők.
Légyszíves a gazemberekről olyan cikket ossz meg, amiket nem más gazemberek írnak.
Igen, gazember, mert ellopta Jobs ötleteit, az informatikát globális monopóliumban tartotta egy évtizedig, és nem enged linuxra windowst telepíteni anélkül, hogy szórakoznom kelljen a bootloaderrel.
Igen, megnéztem a videó leírását is
"Bill Gates egy tetves rohadt embereket pusztítani akaró Reptilián patkány!
Hiszem, hogy az JÓ Isten által teremtett világunkban létezik olyan felfoghatatlan erő ami ezt a förtelmes Reptiliánt és a háttérben meghúzódó Sátán fattyakat végleg meg fogja semmisíteni! Az ERŐ szét fogja taposni a kígyók fejét! Úgy legyen! De azok sem maradhatnak büntetlenül akik ebben a COVID hisztériában asszisztálnak!"
Az azért már az egészségednek is árt, ha ilyen baromságokat nézel.
Nem konteó!
A billgates alapítványnak érdekeltsége van a gyógyszeriparban!
Én is meg akartam itt kérdezni hogy ez hogy is van, csak tudtam hogy az agymosott libsik rárepülnek és lehülyéznek! Ezért inkább nem tettem...
3. Ezt csak a videó megosztó emberke.írta,a videót.nem Ő készítette!
Ezzel az erővel.a.Te videódat is megoszthatom.baromságokat beírva.
A videónak a tartalmát nem változtatja,kivéve ha csak a hülyeséget akarod átvenni.
9 .
Cenzúra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!