Csak én érzem úgy hogy kezd kialakulni egy 21. századi modern diktatúra? Miért ilyen naív sok ember, hogy nem hiszik el?
Az a gond, hogy a demokráciával kapcsolatban egy rettenetesen nagy tévképzet él sokakban.
Megy a sírás-rívás, hogy a csúnya, gonosz vezetők miért nem csinálnak demokráciát és jólétet a népnek, pedig a demokrácia lényege pont az, hogy a nép öntudatos, nem várja a sült galambot, hogy belerepüljön a szájába, hanem felkel és szétrúgja a seggét azoknak a vezetőknek, akik önkényuralom kiépítésére használják fel a pozíciójukat.
Magyarországon is mindenki azt hiszi, hogy nyugaton azért van demokrácia, mert ott jóságos uralkodók vezetik az országokat, aki majd kedvességből demokráciát csinálnak a népüknek.
Ezt már az ős kapitalisták is felismerték hogy ha nem fizetik meg a munkásaikat akkor nincs aki megvegye a gyáraikban előállított termékeket és akkor hiába termelnek a gyáraik éjjel nappal.
Viszont Magyarországon egy speciális helyzetet teremtet orbán olyan mértékben fanatizálta a sok agyatlan fidesz hívőt hogy azok akkor is éljenezik ha orbán falhoz állitja őket. Ezzel sikerült orbánnak megvalósítani a szabadrablás intézményét úgy hogy még éljenzik is a hívei, ilyen agyatlan társaság nemsok országban van.
Aki felismeri ezt a szabadrablást az kimegy külföldre, lassan ez nemzet halálhoz vezet, vagyi orbán nemhogy nemzetmentő lenne hanem sokkal inkáb nemzet gyilkos, miközben ő és bandája milliárdosá válnak. Ez a szomorú valóság. Nem marad itt csak a nyugger meg a cigány ezekkel aztán építheti orbán az illiberális demokráciáját tovább.
21:21! Akik elhiszik amit orbán mond azokról nekem megvan a véleményem.
Titeket úgy manipulál orbán ahogy csak akarja, ezért nálam ti agyatlanként vagytok nyilvántartva, olvasd el ezt a cikket és rájössz hogy mennyire levagytok oltva.
Kérdező! szóra sem érdemes az amit írtál. Ennyi.
Engem Magyarország sorsa aggaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!