Semmit nem írtam a világképemről, nem is ismersz, de állítod, hogy 3 hozzászólás alapján tökéletesen ismered a gondolkodásomat.
És nem, nem fogok 444-et olvasni csak azért, mert téged sért az ellenkezője. Ha érdekel egy téma, nyilván nem azt fogom nézni, hogy mit ollózott erről össze Jenőke, a 22 éves "újságíró" a 444-től vagy a HVG-től. Egyébként miért háborít fel téged teljes mértékben ha valaki nem olvassa ezeket az oldalakat?
2021. jan. 15. 19:10
42/53 anonim válasza:
Engem ugyan nem háborítasz fel, inkább szórakoztatsz. De azt még mindig nem írtad le mi a bajod a 444 forrásaival, vagy hogy konkrétan neked mik akkor a hiteles források az amerikai poilitikával kapcsolatban.
2021. jan. 15. 21:06
43/53 anonim válasza:
42
Hiteles forrás pl egy politológus elemzése, amiből rengeteg található az interneten, az amerikai politikára vonatkozólag is. Gyakran szoktam erről olvasni Lévay Csaba elemzéseit.
A 444-el és a HVG szerű oldalakkal egy problémám van: nem is egyszer kaptam őket olyan témákban sarkításon, csúsztatáson, hazugságon, ami egész Európa problémája: migráció, integráció.
És egyetlen sort sem írtak vagy idéztek azokról a helyekről amikről előzőleg írtam. Így viszont roppant humoros, hogy te ezeket az oldalakat nevezed HÍRportáloknak :D
2021. jan. 16. 19:33
44/53 anonim válasza:
Egyrész a hír meg az elemzés két külön dolog. Másrészt pont ezt a két portál elég gyakran hoz le elemzéseket is, elismert külföldi szakértőktől (is.) Ellentétben pl. a kormánymédiával, ami leginkább a QAnon blogokból szeret szemezgetni. Bizonyítani meg továbbra sem sikerült az állításaidat. Még egy lehetőséget kapsz, aztán nem vesztegetem tovább az időmet.
2021. jan. 17. 04:52
45/53 anonim válasza:
Az origón konkrétan már a szerző nevét sem szokták feltüntetni, mert annyira ciki minden amit politikáról írnak :D
2021. jan. 17. 12:15
46/53 anonim válasza:
Amúgy szomorú, hogy lassan mindkét tábor, csak a felé hajló médiát tartja hitelesnek. Ebben nagy szerepe volt Trumpnak, aki folyamatosan minden médiumot fake news-nak nevez, ami nem az ő szekerét tolja. Nála már a Fox News is fake news, akik 4 évig ezerrel tolták a szekerét.
2021. jan. 17. 12:17
47/53 anonim válasza:
44
Mivel te a HVG-n és a 444-en kívül semmit nem tudtál írni, így elkönyvellek korlátoltnak. Sajnálom, legközelebb szedd össze magad. Szervusz.
2021. jan. 17. 19:27
48/53 anonim válasza:
Te írtad eredetileg a HVG-t meg a 444-et te agytröszt, én csak arra reagáltam. Le kéne állni a metillel.
2021. jan. 18. 01:04
49/53 anonim válasza:
444-re hivatkozni kb olyan mintha az M1-et adnád meg forrásnak. Mindkét hely a legagymosottabb szektás droidok gyűjtőhelye.
2021. jan. 18. 02:33
50/53 anonim válasza:
Értem. Tehát egy forrás hitelességét az határozza meg, hogy milyen emberek olvassák. Köszönjük Emese.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!