Hogyan zajlik egy online programozói képzés? Élőben megy a szövegelés? Interaktív? Mit kell közben csinálni?
én egy elég drága tanfolyamon vettem részt (pár száz ezer Ft - cég álta) és ott úgy volt, hogy videó anyagokat kaptunk, kiinduló és lecke végi kódot/anyagot (kép és egyéb elemek)
a videó alatt magyarázta, mutatta az illető közben nekünk is kellett csinálni amit mond, mivel ezen a téren több szakmám is van így a videók egy részét csak végig néztem, inkább a számomra új dolgokat próbáltam csak ki
hobbi szinten foglalkozom játékfejlesztéssel, ott is főleg videókból tanultam az elején, most is nagyon hasznosak, de van amikor jobb szeretem a leírásokat
több programozási nyelvet könyvekből ismertem meg, szintén mint a videók alatt, olvassa az ember aztán csinálja ami a fejezetben le van írva
élő közvetítős oktatáson még nem vettem részt, de szerintem ez az egyik legnehezebb, mert nincs megállj gomb, nincs visszatekerés, viszont sok esetben lehet kérdezni a többi nézőtől, esetleg az oktatótól/eladótól
mindnek meg van a maga előnye és hátránya
talán a legjobb képzés eddig amivel találkoztam (nem programozás) az a CISCO CCNA, leírások, képek, néhol animációk/videók, labor feladatok
sok esetben találkozni olyan videóval, hogy vagy nagyon kezdőknek szól és a 10-20 percből kb 1 perc amire szükségem van, de a kezdőknek elmagyaráznak sok dolgot
továbbá főleg youtube videóknál vettem észre (de fizetős anyagnál is volt rá példa), hogy téves dolgot állít, esetleg hülyeséget beszél a videó készítője, ezt írásban sok esetben javítják, míg a videókat inkább úgy hagyják, ennyiért nem fogják újra felvenni/megvágni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!