Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jogos az ilyen jellegű rendőri...

Jogos az ilyen jellegű rendőri fellépés azért, mert valaki nem retteg a COVID-tól?

Figyelt kérdés
[link]
2020. dec. 23. 18:35
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

#29 vagyok:

El ne ereszd azt a szalmaszálat, mert elsüllyedsz! XDXDXD

2020. dec. 23. 20:38
 32/42 anonim ***** válasza:
Szívesen leállnék veszekedni és magyarázkodni,de az időm is,az energiám is és a türelmem is véges.
2020. dec. 23. 20:41
 33/42 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem jogos volt. Ugye egyesek azt hiszik mindent lehet, beleértve hogy direkt hergeli a rendőröket aztán még csodálkozik ha kap egyet.
2020. dec. 23. 20:41
 34/42 anonim ***** válasza:
75%

#28, #30-nak:

Én sem azért hordok maszkot mert vírusos vagyok! Na vajon miért? XD

Beszélgessünk kicsit a kórházi fertőzésekről? (most már sírva röhögök)

2020. dec. 23. 20:42
 35/42 anonim ***** válasza:
19%

34

Szerinted ha egy orvos covidosan műtene valaki akár maszkban, nem hótziher, hogy az a valaki is elkapná?

Az a baj, hogy folyton ellentmondásokba keveredtek. Egyszer ez egy szupervírus, nagyon veszélyes, máskor meg egy olyan vírus, ami ellen rongydarabbal is lehet védekezni.

2020. dec. 23. 20:47
 36/42 anonim ***** válasza:
67%

Röviden: a vírus nyállal, takonnyal terjed (nem csak ez a vírus, elég sok), más néven cseppfertőzéssel. Azt gondolom te is belátod, hogy ha egy maszk van a szád illetve orrod előtt, akkor kevesebb nyál illetve takony jut belőled a levegőbe. Ezzel így egyet tudsz érteni?

De tény: a maszk sem nyújt 100%-os védelmet.

2020. dec. 23. 20:51
 37/42 anonim ***** válasza:
26%

“ milyen statisztikai adatod van, ami azt bizonyítja, hogy a maszk nem hatásos védekezés?”

A robert koch institut honlapja megfelel mint hivatalos statisztika? Nézd meg hogy tavasszal hogy nőtt németeknél az első hullám alatt. A maszk nem volt még kötelező. Mire lecsengett akkor vezették be boltban, buszon.

Most nézd meg a novemberi hullámot. Most már nyár óta kötelező, plusz bevezették az iskolákban, köztereken, parkolókban. Lockdownt csináltak. És a számok csak nőnek, nőnek nőnek...

Szerintem elég egyértelmű hogy a maszk annyit ér a vírus ellen mint alsógatya a fing ellen.

2020. dec. 23. 21:06
 38/42 anonim ***** válasza:
29%

37: az a baj a tavaszi és az őszi hullám összehasonlításával, hogy a maszk csak egy tényező a sok közül.

De pl: Németországban az iskolákat az első hullámban kis számú (kb. 2000) fertőzöttnél lezárták. A második hullámban meg 300000 aktív fertőzöttnél jártunk, amikor ez megtörtént. Az egész lockdown később jött el és kevésbé szigorú, mint a tavaszi...

2020. dec. 23. 21:21
 39/42 anonim ***** válasza:
36%
38: de már 6-7 hete tart, amiből másfél hete már hart változat megy. És csak nem csökken semmi.Most már kéne lassan, azzal a másfél hetes lappangási idővel.
2020. dec. 23. 23:22
 40/42 anonim ***** válasza:
Kicsit túlzás.
2020. dec. 24. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!