Jogos az ilyen jellegű rendőri fellépés azért, mert valaki nem retteg a COVID-tól?
Merkel megőrült. Kezdettől tüzelni akarta a járványt és rettegésbe kergetni az embereket, hogy engedelmesek legyenek.
"Két kiszivárgott dokumentum szerint mind a berlini, mind a bécsi kormány tudatosan növelni akarta a lakosságon belüli félelmet, hogy ezzel érhessen el minél szabálykövetőbb magatartást. Egy április elejei német belügyminisztériumi dokumentum igen zord lehetőségeket vázolt fel a jelenlegi járványhelyzetben, akár azt sem zárva ki, hogy egymillió halálos áldozata lehet a vírusnak. Miközben ezen számokat számos sajtótermék át is vette, a minisztériumi dokumentum egésze csak kevés helyen volt elérhető. Az írásban ugyanis azt hangsúlyozzák: a társadalmi éberség miatt kell elsősorban a legrosszabb forgatókönyv számait hangsúlyozni, azon belül is nem annyira a főleg idősebbeket érintő halálozásra, hanem a súlyosabb betegeknél is megjelenő fulladási tünetekre kell koncentrálni – ez ugyanis egy „emberi ősfélelem”."
Hogy ha együtt működött volna a rendőrökkel,akkor nem kellet volan -szó szerint- félmeztelenül elvonszolni.
Igazából már azt hittem,hogy olyan rendőri túlkapás volt,mint 2006 őszén.
A bevándorlókat szivesen engedik be a saját polgárával meg így bánik csak azért mert volt bátorsága.
És még a magyarok a rosszak.
Mi itt a probléma? Szerintem full korrektek, többször felszólították mielőtt bármit is tettek volna...
Mit kellett volna tenniük? Szó nélkül odébbállni? Szerintem inkább az lenne gáz, ha nem tudnák betartatni a szabályokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!