Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jogos az ilyen jellegű rendőri...

Jogos az ilyen jellegű rendőri fellépés azért, mert valaki nem retteg a COVID-tól?

Figyelt kérdés
[link]
2020. dec. 23. 18:35
A kérdező szavazást indított:
Jogos, itthon is ez kellene
Egyértelmű rendőri túlkapás
35 szavazat
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
25%
Rendőri túlkapás. De Merkelisztánban már semmin nem lepődök meg. Visszajutottak a legsúlyosabb diktatórikus időmbe. Ez a Németország már nem a jól ismert Németország.
2020. dec. 23. 18:41
 2/42 anonim ***** válasza:
44%
Minden tiszteletem a rendőröké, nekem nem lenne ennyi türelmem, végig vártam, mikor történik valami, de semmit nem tettek a rendőrök. Én biztos lerúgtam volna a veséjét, mikor a földön vergődik és hisztizik, mint egy óvodás.
2020. dec. 23. 18:48
 3/42 anonim ***** válasza:
69%
Ti abban vagytok nagy tévedésben, hogy nem arról van szó, hogy valaki fél vagy nem fél a COVID-tól, hanem arról, hogy ne fertőzzön meg másokat. Azért kell emberek közé maszkban menni, hogy másokra vigyázzunk. Ha én tünetmentes COVID-os vagyok, ne kapja el tőlem olyan, aki bele is halhat. Te is és én is mások életéért vagyunk felelősek.
2020. dec. 23. 18:51
 4/42 anonim ***** válasza:
37%

Merkel megőrült. Kezdettől tüzelni akarta a járványt és rettegésbe kergetni az embereket, hogy engedelmesek legyenek.

"Két kiszivárgott dokumentum szerint mind a berlini, mind a bécsi kormány tudatosan növelni akarta a lakosságon belüli félelmet, hogy ezzel érhessen el minél szabálykövetőbb magatartást. Egy április elejei német belügyminisztériumi dokumentum igen zord lehetőségeket vázolt fel a jelenlegi járványhelyzetben, akár azt sem zárva ki, hogy egymillió halálos áldozata lehet a vírusnak. Miközben ezen számokat számos sajtótermék át is vette, a minisztériumi dokumentum egésze csak kevés helyen volt elérhető. Az írásban ugyanis azt hangsúlyozzák: a társadalmi éberség miatt kell elsősorban a legrosszabb forgatókönyv számait hangsúlyozni, azon belül is nem annyira a főleg idősebbeket érintő halálozásra, hanem a súlyosabb betegeknél is megjelenő fulladási tünetekre kell koncentrálni – ez ugyanis egy „emberi ősfélelem”."

[link]

2020. dec. 23. 18:52
 5/42 anonim ***** válasza:
33%
Az első vagyok. Nyugodtan pontoztatok le de látom amit látok. Láttam amikor augusztusban bűntudat nélkül felszámoltak a milliós tüntetést a rohamerndőrökkel. Láttam hogy több nagyvárosban hogy ütik a tüntetők et csak mert tüntetnek. Hogy embereket visznek el a házukból mert nem osztják a mainstream rettegtetést.(bar utóbbi ugyhallom Magyarországon is elterjedt).
2020. dec. 23. 18:56
 6/42 anonim ***** válasza:
32%

Hogy ha együtt működött volna a rendőrökkel,akkor nem kellet volan -szó szerint- félmeztelenül elvonszolni.

Igazából már azt hittem,hogy olyan rendőri túlkapás volt,mint 2006 őszén.

2020. dec. 23. 18:59
 7/42 anonim ***** válasza:
27%
Ilyenkor hol van a Szardzsentini?
2020. dec. 23. 19:02
 8/42 anonim ***** válasza:
28%

A bevándorlókat szivesen engedik be a saját polgárával meg így bánik csak azért mert volt bátorsága.

És még a magyarok a rosszak.

2020. dec. 23. 19:02
 9/42 anonim ***** válasza:
77%

Mi itt a probléma? Szerintem full korrektek, többször felszólították mielőtt bármit is tettek volna...

Mit kellett volna tenniük? Szó nélkül odébbállni? Szerintem inkább az lenne gáz, ha nem tudnák betartatni a szabályokat...

2020. dec. 23. 19:06
 10/42 anonim ***** válasza:
27%
Hát, 15-en mernek ugrani egy törökre. Jellemző.
2020. dec. 23. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!