Az a menekült, aki bűncselekményt, vagy komolyabb rendőri fellépést igénylő szabálysértést követ el a fogadó országban, azt miért nem lehet kiutasítani?
Mert nem mindenki olyan. Vannak köztük normálisak is, de legtöbbjük feketemunkát jöttek vállalni vagy drogdílerek lesznek vagy rablók vagy segélyeken élnek majd.
Természetesen liberalista vagyok, de a tények azok tények.
Sajnos ők éhezésből,háborúból jöttek és itt nem néznek utána a helyi normáknak vagy lesz@rják azt.
Nos ha ők leszrják akkor mi is leszrjuk....
Az USAba ha legálisan is megy be valaki de leszrja úgy bsszák ki mint macskát...
A második vagyok. De amúgy hiába látszik néha, hogy beilleszkedtek. Nézz utána, hogy kiből lett Dzsihádi John!
Egy értelmes emberből aki egyszer csak felhúzta a vízet és most hidegvérrel fejezget le embereket. Ő más kultúra mi is más kultúra vagyunk. Ha ők dolgozni jönnek én tártkarokkal várom őket, ha csak lehúzni minket akkor mehetnek vissza és oldják meg maguk az ISIS problémát.
Ki általánosított???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!