Jogos az ilyen jellegű rendőri fellépés azért, mert valaki nem retteg a COVID-tól?
"azért, mert valaki nem retteg a COVID-tól"
Khm, nem azért kell a szabályokat betartani, mert valaki fél, vagy nem fél, hanem azért mert vannak. Vagy azt mondod, hogy csak az számít? Nos... Én nem félek 150-nél az autóval, a vér látványa sem zavar, akkor nem gond, ha elütlek a zebrán 30-as táblánál? Nemhogy büntetést nem érdemelnék?
DK-s, #3-nak:
Mi a baj? Talán túlságosan telibe találtam a lényeget és azért töröltetted a válaszom?
Akkor megismétlem a lényeget:
"Azért kell emberek közé maszkban menni, hogy másokra vigyázzunk."
Tehát a maszk megvéd a covidtól? NEM!
Tehát miért kell viselni?
Hogy a "hatalmasok" megmutassák ezen keresztül, hogy azt fogsz csinálni amit ők mondanak! Akár tetszik, akár nem!
#22 vagyok:
Ha a maszk hatásos védekezés lenne, a covid már rég elmúlt volna!
Ismét #22:
Van érved is a nullázásra, vagy csak ostoba vagy?
23
Ráadásul pont a nagy maszkos időszakban nőt hatalmasat a fertőzöttek száma. :D
Nem én vagyok a 3-as,de válaszolok.
Szóval újra leírom a 20-as válaszomat:
Pedig igenis megvéd a maszk.
Magadtól. Ez hülyén hangozhat,hogy magadtól véd meg másokat a maszk,de a maszk hordásával nem fertőzöl,max. csak igen elenyésző,jelentéktelen mértékben.
Érthető?
"Ha a maszk hatásos védekezés lenne, a covid már rég elmúlt volna!"
Nem,ha a maszk hatástalan védekezés lenne,akkor akár 4-szerese lenne a fertőzöttek száma
#23, #25-nek:
Ez egy pánikolás okozta pótcselekvés, amiről azt AKARJÁK hinni hogy hatásos. Semmiféle statisztikai adattal nem lehet meggyőzni őket, mert nekik a masz az utolsó szalmaszál.
27: milyen statisztikai adatod van, ami azt bizonyítja, hogy a maszk nem hatásos védekezés?
Szerinted a világ összes orvosa meg van tévesztve, azért hordanak műtét közben maszkot?
#22, #26-nak:
Kedves agyhalott barátom!
Ha a maszk egy szűrő lenne ami megfogja a covidot, akkor az KÉTIRÁNYÚ, VÁZZE!
"magadtól véd meg másokat a maszk"
Akkor a máson lévő maszk pedig engem, TŐLE baxd meg!
28
A műtőorvos nem azért hord maszkot, mert vírusos. Úgy eleve nem is műthet. Na vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!