Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Baloldaliak, ti hogyan látjáto...

Baloldaliak, ti hogyan látjátok jelenleg a BLM mozgalom tevékenységeit?

Figyelt kérdés

Megértem, hogy Amerikában fel vannak háborodva az emberek, de fosztogatással, erőszakkal mégis mit fognak elérni? Szerintem épp az ellenkező hatást érik el, a negatív sztereotípiákat erősitík ezzel.

Szerintek ha jogos a felháborodás, akkor jogosan törnek-zúznak.

Ráadésul több Nyugat-Európai országra is átterjedtek a tüntetések, pedig biztosan nem gondolhatja senki, hogy Belgiumban vagy az Egyesült királyságban intézményesített rasszizmus van. Vagy tévedek?

Na és Winston Churhillt lenácizni és leönteni festékkel a szobrát mégis mire volt jó?

Nem prokokálni szeretnék, segítsetek megérteni.

2020. júl. 18. 09:53
1 2 3 4
 31/31 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
0%

Köszönöm a jótanácsokat! :) Ezentúl igyekszem mindig csak olyat írni, ami tényszerű és igazolható.

Ja várj, eddig is azt tettem. Azt tudom javasolni, hogy olvasgasd még azt a történelemkönyvet, esetleg nézz meg ezekről az időkről szóló dokumentumfilmeket.

2020. júl. 19. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!