Amerikában egy néger bűnözőt lassan szentté avatnak?
A tüntetéseket értem és teljesen jogos a felháborodás.
Viszont az afroamerika közösség úgy adja elő egy többszörösen elítélt bűnöző halálát, mint ha minimum valami köztiszteletben álló komoly szaktekintély ellen léptek volna fel jogtalanul.
Illetve ez a fajta "rendőri intézkedés", ami már eleve bűncselekmény, akkor is ha nem jár halállal, sőt ha semmilyen sérüléssel sem, alkalmas lehet bárkinek a megölésére/halálának okozására...
Egy rendőrnek semmi oka feltételezni, hogy az akivel kapcsolatban eljár, maximálisan egészséges.
Minden harmadik, vagy negyedik embernek van vérnyomás problémája, az asztma is nagyon gyakori...
Ezek mellett abszolút okozhat komoly problémát, sőt akár halált is egy ilyen intézkedés.
Ezért olyan esetben, ahol nem indokolt, szigorúan tilos így vagy hasonlóan eljárni!
Ez eddig is így volt, de mostantól ez a folyó fogás, nyakratérdelés, teljesen be lesz tiltva amerikában... Ez nem biztos, nem tudom, de lehet hogy ezentúl indokolt esetben sem lehet ezt alkalmazni.
Fojtó* :D
És én kritizálom mások magyaráz... Na mind1.
jujj! Ne mondd hogy neger!
Meg a vegen a te hazad elott fognak tuntetni.
#39 Bűnöző volt és a drog ölte meg, ez tény. Nemcsak a szélsőséges marxista médiából kellene tájékozódni.
washingtonexaminer.com/news/medical-examiner-concludes-george-floyd-didnt-die-of-asphyxia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!