Amerikában egy néger bűnözőt lassan szentté avatnak?
A tüntetéseket értem és teljesen jogos a felháborodás.
Viszont az afroamerika közösség úgy adja elő egy többszörösen elítélt bűnöző halálát, mint ha minimum valami köztiszteletben álló komoly szaktekintély ellen léptek volna fel jogtalanul.
Ha így kiírtad a kérdésedet, akkor nem érted a tüntetéseket.
Semmit nem értesz a testvériség és egyenlőség eszméjéből, a hatalom túlkapásaiból, a polgári jogokból és az alapvető emberi tisztességből.
Olyan bamba magyar szakmunkásnak tűnsz.
Beteg fejetek van, tehát ha valakit agyonnyom/megfojt négy rendőr, akkor meg kell nézni, hogy az bűnöző volt-e korábban, és ha igen, akkor ilyen véletlen halálbüntetés az úgy elnézendő, mert miért ne?
Tehát ha valaki mondjuk bliccel a buszon és kifizeti a bírságát, akkor ha legközelebb mondjuk betöri az orrát egy dühödt ellenőr, az tök oké, elvégre csak egy szaros ex-bliccelő volt, megérdemelte.
1. Nem a rendőr ölte meg, hanem olyan drogot fogyasztott, ami a heroinnál is erősebb, és halált okozhat. A független szakértői vizsgálatok szerint szívroham okozta a halálát, csak a család által felkért szakértő mondta azt, hogy a rendőr ölte meg.
2. Azért lett ennyire felkapva, mert így lehet rasszizmusról ajvékolni, holott semmi sem bizonyítja, hogy ha fehér lett volna, másképp járt volna el a rendőr.
3. Olyan bűnöket követett el korábban, hogy szerintem meg is érdemelte, hogy megdögöljön, bár ez az én szubjektív véleményem.
09:40
1. Videó van róla, hogy könyörög mert nem kap levegőt. Nyilvánvaló hogy a rendőr ölte meg, nem szabadna senki nyakán se térdelni. Ez a technika olyan hogy könnyen lehet rosszul alkalmazni és nem 8 percre van kitalálva, hanem jóval kevesebbre.
2. Ez igaz.
3. Ítélkezésre ott a bíróság. A rendőr nem is tudhatott az előéletéről. Amúgy meg sokféle kamu infó kering a neten, mindent nem szabad elhinni.
1. Ha nem kapott volna levegőt, könyörögni sem tudott volna. Szívroham viszont könnyen okozhat ilyen érzést.
3. Nem kamu, bírósági dokumentumok is vannak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!