Csak szerintem gyanús, hogy pont Donald Trump felesége a First Lady?
Figyelt kérdés
Múltkor néztem a wikin, hogy ki a Trump felesége (aki egyébként egész jó bőr a Trumphoz képest na mind1). Szval rákerestem a feleségére és akkor látom, hogy ez az a First Lady, pedig Obama idejében vmi Michael v ki volt.
Csak én látom bele ebbe az összeesküvést?
2020. jún. 3. 10:12
1/8 anonim válasza:
Ez valami vicc? First lady-nek a mindenkori elnök feleségét nevezik.
2/8 anonim válasza:
Elvétetted a kategóriát. Ez a Humorba való, bár éppenséggel nem túl vicces.
3/8 anonim válasza:
Az azért mégis csak felháborító rasszizmus hogy kibuktatnak egy néger nőt a first lady szerep kőrből csakhogy egy pimasz fehér banya illegesse billegesse magát a partikon.
4/8 anonim válasza:
Csavarlazítóra pálinka?
Látod ez a vége!
Legközelebb érd be a csavarlazítóval! :DDDD
5/8 anonim válasza:
De Trumpnét csak 2016-ban választották meg fist lady-nek. Korábban Szlovákia egészségügyminisztere volt, ami önmagában valóban gyanút kelthet, de azért nem kizáró ok.
6/8 anonim válasza:
Mindig Az aktuális elnök felesége a first lady
7/8 anonim válasza:
Ezt a humor kategóriába kell feltenni.
8/8 anonim válasza:
A humorba akkor férne be ha vicces lenne. De ez a kérdés így kizárólag a kukába való, primitiv fasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!