Vélemény Joe Bidenről?
Aki nem tudná, ő indul Trump ellen az elnökválasztáson.
Jó jelölt? Mennyire szimpatikus? Miért lenne jobb Trumpnál? Nyerhet, vagy belebukik a botrányokba(zaklatási ügyek, Ukrajna)?
2
Mert? Tán az USA-ból írogatsz, Szánsájn?
4
Nem a véleményét írta le, hanem azt írta, hogy elege van belőle. Mintha az életére hatással lenne, hogy Trump vagy egy demokrata bohóc tölti be éppen az USA elnöki posztját.
Hidd el, se Trump, se én nem vagyok hülye.
Szia!
Nekem annyira nem szimpatikus hogy oszinte legyek, en orulnek ha Trump nyerne ujra. A botranyai miatt biztos csokken az eselye most Bidennek, viszont Trump pedig a kisse kaotikus jarvanykezelesbe bukhat bele.
Szerintem jelenleg 50-50, nagy kerdes hogy lesz-e iden elnoki vita, ha lesz akkor szerintem Trump megint behuzza mert Biden kommunikacioja nem eleg jo egy ilyenhez.
Osszessegeben szerintem Biden egy sulytalan elnok lenne (meg Obamahoz kepest), es a felig meddig rasszista kijelenteseit meg nem is emlitettuk.
Trumpot nem kell bemutatni, nyilvan meg vannak a rossz tulajdonsagai mind a ket felnek, de Trumpnak az amerikaiakhoz valo hozzaallasa egyebkent sok ottaninak szimpatikus.
Az a velemenyen hogy az fogja eldonteni az egesz valasztast, hogy Trump mellett vagy ellen szavaznak e tobben.
* meg Obamahoz kepest is.
(Elozo valaszolo voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!