Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem túlzás már amit művelnek?

Nem túlzás már amit művelnek?

Figyelt kérdés

Most volt ez az amerikai eset, a rendőr és a fekete férfi esete. Most meg amerika szerte gyújtogatnak, törnek zúznak, fosztogatnak. Nem esnek már picit túlzásokba ilyen téren? Főleg, hogy az sem biztos, hogy rasszista indíték volt, lehet egy fehér emberrel is ugyanezt tette volna. Mondjuk arról meg úgy sem tudna senki, mert még említést sem érdemelne a média részéről.

Vagy csak tipikusan a " kenyeret és cirkuszt " esete, és most van lehetőségük cirkuszolni, aztán kihasználják?

2020. jún. 1. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
30%
Én nem mondok semmilyen propagandát. A kormányhatalom a néptől ered. Tudod ez a demokrácia és a liberalizmus
2020. jún. 2. 13:55
 62/67 anonim ***** válasza:
30%
Sőt, a francia forradalom idején azt is kimondták, a népnek JOGA van levaltani az uralkodót, ha bizonyos dontesukkel nem értenek egyet.
2020. jún. 2. 13:57
 63/67 anonim ***** válasza:
30%
Na, de én ezzel le is zárom a vitát, úgyse tudjuk egymást meggyőzni, zöld ágra vergődni.
2020. jún. 2. 14:05
 64/67 anonim ***** válasza:
30%
Nem kell készpénznek venni, amit írtam, aki eddig ebben hitt, az továbbra is ebben fog hinni, aki mem nem ért egyet azt úgyse lehet semmivel se az Égegyadta világon meggyőzni.
2020. jún. 2. 14:13
 65/67 anonim ***** válasza:
30%
Mindenesetre 60-as, tiszteletben tartom a te véleményedet is. Bocsánat, nem akartam ráderőltetni a véleményemet, sem meggyőzni senkit semmiről, nem akarom hogy ebből konfliktus legyen.
2020. jún. 2. 14:17
 66/67 anonim ***** válasza:
84%

"Ha a saját rokonodat ölte volna meg a rendőr, akkor is így vélekednél? Ráadásul a rendőr hatalmi pozícióban tette mindezt, tehát hatalmi pozícióban elkövetett gyilkosság ami történt."

Igen, akkor is úgy vélekednék, hogy nem kell emiatt mindent szétverni.

2020. jún. 2. 16:51
 67/67 anonim válasza:
Ez egészen összetett, nem csk erről az esetről van szó
2020. jún. 8. 17:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!