Dél-Olaszország legfejletlenebb részei tényleg körülbelül Románia szintjén vannak vagy ez csak egy költői túlzás?
Hát ez így van, csak szebb. Viszont sokkal sokkal SOKKAL SOOKKAL szegényebb mint észak olaszország. A vatikánról nem is beszélve. Ugyan. Mint a bóvli meg a tiszta gyémánt összehasonlítása. Függetlenedni is akar észak déltől. Amúgy is dél a maffia hazája főleg szicília. Viszont szép környezet szóval tenger meg minden..
Hülyeség.
Olyasmi inkább, mint Szlovénia.
"dél-olaszok olyanok mint a cigányok"
Az összes olasz olyan. Sz.ar, semmirevaló népség. Dolgozni nem tud, csak az idegenforgalom tartja el őket.
"Az összes olasz olyan. Sz.ar, semmirevaló népség. Dolgozni nem tud, csak az idegenforgalom tartja el őket."
Nevetséges ez a fajelmélet.
Attól mert bizonyos európai népek (olaszok, spanyolok, görögök) nem olyan munkamániások, mint a németek attól még nem semmirevalók.
Én jártam ezekben a mediterrán országban és jártam már Németországban is.
A németek nagyon keserűek, tényleg olyan "szürkék", hasonlítanak a magyarokhoz, ami a közhangulatukat illeti.
A spanyolok viszont lehet csóróbbak, de élvezik az élet apróbb örömeit, sokkal pozitívabb a hozzáállásuk.
Én is jártam Olaszországban is, Németországban is. Ezen kívül nekem is van véleményem. Ennyi, én győztem.
"A németek nagyon keserűek, tényleg olyan "szürkék", hasonlítanak a magyarokhoz, ami a közhangulatukat illeti. "
Ez volna a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!