Most volt ez az amerikai eset, a rendőr és a fekete férfi esete. Most meg amerika szerte gyújtogatnak, törnek zúznak, fosztogatnak. Nem esnek már picit túlzásokba ilyen téren? Főleg, hogy az sem biztos, hogy rasszista indíték volt, lehet egy fehér emberrel is ugyanezt tette volna. Mondjuk arról meg úgy sem tudna senki, mert még említést sem érdemelne a média részéről.
Vagy csak tipikusan a " kenyeret és cirkuszt " esete, és most van lehetőségük cirkuszolni, aztán kihasználják?
#28 Miért, szerinted milyennek próbálom lefesteni? Az ég világon semmit nem mondtam róluk.
Csupán az, ha eleve megtiltod hogy valaki észrevegyen valamit amit teljesen nyilvánvaló, azzal nem oldasz meg semmit - épp ellenkezőleg, okozod a további problémát.
Olyan, mint amikor felnézel az égre és tele van felhővel. Ha nem teszel különbséget a felhők között a színük alapján, akkor nem is tudsz megfelelően reagálni rá. Nem mondtál semmi rosszat arról a bizonyos színű felhőről azzal, ha megállapítod, hogy leginkább fehér felhők vannak, vagy hogy a legtöbb sötétszürke. Attól mert tudod hogy ha sötétszürke felhők borítják az eget, akkor elő kell venned az esernyődet, még nem ítélted el a sötétszürke felhőket - hiszen eső nélkül nincs élet. De ha nem veszed észre a különbséget vagy direkt letagadod, akkor te fogsz bőrig ázni vagy neked szárad ki a termésed mert nem locsoltad meg amikor kellett volna.
2020. jún. 2. 10:26
32/67 anonim válasza:
Nézd. Isten, a Teremtő, vagy akárhogy nevezzük, Univerzum, úgy születtünk, hogy különbözőek vagyunk, nem egyformák. Mégis milyen jogon állítod azt, hogy egy szinesbőrű kevesebbet ér? Egyenlőnek lettünk teremtve.
2020. jún. 2. 10:26
33/67 anonim válasza:
#32 Ki a fene állított ilyet, mondd már meg!
2020. jún. 2. 10:29
34/67 anonim válasza:
Ugyanúgy nem szabad elítélni valakit az alapján, ha más bőrszíne van, minthogy más vallású, más a szexualitás hovatartozása, másképp gondolkodik, betegnek vagy egészségesnek születik.
2020. jún. 2. 10:30
35/67 anonim válasza:
És ha A személy elkovet valami rosszat, akkor nem az a tény a fontos hogy elkovette, hanem hogy milyen történések sorozata okozta ezt nála, milyen szociális - kulturális hatások érték. Az ember változásra képes jó irányban, csak akarnia kell.
2020. jún. 2. 10:33
36/67 anonim válasza:
Mi ez a propaganda szöveg amit itt nyomsz? Minek?
2020. jún. 2. 10:34
37/67 anonim válasza:
Ez nem propaganda, én ebben hiszek.
2020. jún. 2. 10:35
38/67 anonim válasza:
Én csak hiszek abban, hogy nincs az emberbe bekódolva minden, legyen bármilyen bőrszínű, vagy gondolkodású. Az ember igenis tud fejlődni, csak nem akar vagy lusta. Emberi életünk arra való, hogy meghaladjuk önmagunkat pozitív irányban.
2020. jún. 2. 10:39
39/67 anonim válasza:
#38 Én is ebben hiszek, de ez amit csinálsz akkor is csupán értelem nélküli propaganda mert nem kapcsolódik semmihez.
2020. jún. 2. 10:41
40/67 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy nem fehér vagy fekete ember van, nem ez határoz meg dolgokat, hanem van jó és rossz ember, az alapján, miket cselekszik. És mindkettő csoportnál van jó és rossz is, csak erre akartam kilyukadni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!