Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha elterjed az iszlám Európába...

Ha elterjed az iszlám Európában és többségben lesznek az arabok mi várható?

Figyelt kérdés

Jelenleg így állunk:

"60 százalékkal nőtt a robbantások száma Svédországban 2019-ben"

"Tömeges nemi erőszakot követtek el Kölnben szilveszterkor, a rendőrség meg nem tett semmit. Ez a rendőr-főkapitány fejébe került."

"Ebből kiderül, hogy a bevándorlók valóban arányukhoz képest jóval nagyobb súllyal szerepelnek a gyanúsítottak közt, főleg az erőszakos bűncselekményeknél. Négyszer nagyobb eséllyel lesznek például gyilkossági ügy, illetve 4,5-szer nagyobb eséllyel szexuális erőszak gyanúsítottjai, mint a svéd születésűek."

"Stockholmban eddig idén 17 lövöldözés volt, hét halottal. Malmőben a bandaháborúzás már olyan szintű, hogy január első két hetében öt lövöldözés volt, ebből kettő halálos."

Nem is folytatom.

Az idézett szövegek Index és 24.hu cikkekből vannak, rá lehet keresni, kár a gőzért.

2020. ápr. 26. 06:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%

fake news Deák Dominik te mindenhol ott vagy ahol ilyen téma van és mindig az jön le neked,hogy a keresztények,a fehér férfiak a legmocskosabb emberek,ők gyilkolnak,ölnek,és rasszisták stb.

A szegény bevándorlók meg csak ide jönnek pár millióan és betelepülnek a kirekesztő fehérek városaiba,ja és kapnak állami segélyeket,épülnek ha muszlimok mecsetek,imaházak stb. Szabadon imádkozhat,gyakorolhatja a vallását,dolgozhat,nyithat boltot stb...

Ja de a fehér férfiak főleg a keresztények na azok a kirekesztőek még ők vannak felháborodva,ilyet...

2020. ápr. 26. 11:36
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg mind meghalunk és összedől a civilizáció, ha ha nem a koronavírus, akkor a bevándorlók vagy a klímaváltozás miatt. Rettegj! Rettegj! Rettegj! Rettegj! Uncsiiiii
2020. ápr. 26. 12:31
 13/24 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy amikor beírtam hogy a növekvő iszlám hogy fogja elsöpörni az európai liberalizmust, a prideot, feministákat stb egyből jelentgettek és kitörölték... :D

Én mint jobboldali támogatom az iszlámot mert a muszlimok rendes konzervatív emberek, egy muszlim Európában magas lenne a nacionalizmus (ahogy kb minden muszlim országban), magas a születési ráta, jelentene valamit a párkapcsolat fogalma stb, szóval egyáltalán nem kell félni az iszlámtól, én támogatom az átvételét.

Minden normális konzervatív rá fog jönni hogy az iszlám átvétele milyen pozitív lenne Európára nézve és végre megdőlhetne ez az önpusztító liberális világrend.

Nem értem ezt miért kell letörölni amikor senkit nem inzultálok, nem káromkodok csak normálisan leírom a véleményem.

2020. ápr. 26. 12:50
 14/24 anonim ***** válasza:

#13-as

És ezt csak az iszlámmal lehetne elérni? Mi van ha egy idő múlva annyira túlmegy már ez a liberális,globalista gondolkodás,hogy a keresztények,vagy nem keresztények de nem is muszlimok....Szóval egyre erősödni fog az ellenállás és a népek ereje de nem feltétlen nacionalizmus...?

2020. ápr. 26. 13:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"És ezt csak az iszlámmal lehetne elérni? Mi van ha egy idő múlva annyira túlmegy már ez a liberális,globalista gondolkodás,hogy a keresztények,vagy nem keresztények de nem is muszlimok....Szóval egyre erősödni fog az ellenállás és a népek ereje de nem feltétlen nacionalizmus...?"

Jelenleg igen ez a két opció van: az iszlám és a liberalizmus. Az iszlám országok meg a legnacionalistábbak a világon nézd meg az albánokat, törököket, palesztinokat.

2020. ápr. 26. 13:07
 16/24 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
60%

"fake news Deák Dominik te mindenhol ott vagy ahol ilyen téma van és mindig az jön le neked,hogy a keresztények,a fehér férfiak a legmocskosabb emberek,ők gyilkolnak,ölnek,és rasszisták stb."

Te vagy az, aki priviben is szokott értetlenkedni mindig, mert nem tudod sosem elolvasni, mit írtam, ugye? A kedvedért mégegyszer:

Nem írtam olyat, amit a számba adtál. Csupán megjegyeztem, hogy a keresztény országokban jóval magasabb a gyilkosságok aránya, mint muszlim országokban. Ezek alapján, ha egy vallás terjedésétől félni kell, akkor az inkább a kereszténység. Ebből neked az jött le, hogy szerintem a fehérek rasszisták, noha egyikről sem beszéltem...

2020. ápr. 26. 13:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Csupán megjegyeztem, hogy a keresztény országokban jóval magasabb a gyilkosságok aránya, mint muszlim országokban. "

Ez azért van mert a keresztény országokban nincs kereszténység senki nem vallásos a törvénykezést nem a biblia határozza meg. Tehát full hülyeség amit beszélsz, nem a kereszténységtől magas a bűnözés.

2020. ápr. 26. 13:28
 18/24 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező! Ajánlom neked tanulmányozásra az alábbi táblázatot.

[link]

Ez a gyilkosságok számát mutatja országonként 100 ezer lakosra vetítve. Ha megnézed, az első 50 legerőszakosabb ország szinte mind keresztény. Alig van egy két muszlim ország. A 20 legerőszakosabb ország pedig mind keresztény.

Tehát ez alapján keresztényektől jobban kellene félned mint muszlimoktól.

2020. ápr. 26. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:
18# Örülök hogy te is egyetértesz hogy át kéne térnünk az iszlámra, látod még biztonságosabb ország is leszünk, a liberálisok meg egyből mehetnének a börtönbe. Pride, abortusz, nem változtatás, drogok, alkohol, emberjogi szervezetek betiltva ahogy azt kell. Szeretném megköszönni hogy az iszlám előnyeit hangsúlyozod te is így még hamarabb be következhet az áttérés.
2020. ápr. 26. 15:22
 20/24 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
74%

"Ez azért van mert a keresztény országokban nincs kereszténység senki nem vallásos a törvénykezést nem a biblia határozza meg. Tehát full hülyeség amit beszélsz, nem a kereszténységtől magas a bűnözés."

"A keresztény országokban nincs kereszténység"... ez mit jelent? :D

Nos, ha a keresztény országokban nem a kereszténységből adódnak a gyilkosságok, a muszlim országokban viszont az iszlámból, akkor a muszlim országokban sokkal magasabbnak kellene lenni a gyilkosságok arányának, hiszen az alapvető okokra még rájön az iszlám is, nem? Feloldanád nekem légyszi ezt a logikai ellentmondást?

2020. ápr. 26. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!