Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha elterjed az iszlám Európába...

Ha elterjed az iszlám Európában és többségben lesznek az arabok mi várható?

Figyelt kérdés

Jelenleg így állunk:

"60 százalékkal nőtt a robbantások száma Svédországban 2019-ben"

"Tömeges nemi erőszakot követtek el Kölnben szilveszterkor, a rendőrség meg nem tett semmit. Ez a rendőr-főkapitány fejébe került."

"Ebből kiderül, hogy a bevándorlók valóban arányukhoz képest jóval nagyobb súllyal szerepelnek a gyanúsítottak közt, főleg az erőszakos bűncselekményeknél. Négyszer nagyobb eséllyel lesznek például gyilkossági ügy, illetve 4,5-szer nagyobb eséllyel szexuális erőszak gyanúsítottjai, mint a svéd születésűek."

"Stockholmban eddig idén 17 lövöldözés volt, hét halottal. Malmőben a bandaháborúzás már olyan szintű, hogy január első két hetében öt lövöldözés volt, ebből kettő halálos."

Nem is folytatom.

Az idézett szövegek Index és 24.hu cikkekből vannak, rá lehet keresni, kár a gőzért.

2020. ápr. 26. 06:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a roma társadalommal sokkal nagyobb a gond. Ha készítenének statisztikát arról, hogy mekkora százalékban részesei a rendőrségi ügyeknek, akkor bizony nagyon magas számot kapnánk. Ettől függetlenül nyilván ott is vannak rendes emberek, mint az arabokban is, illetve a magyarokban is van rossz ember. Nem vagyok rasszista, ezek sajnos tények. Túlsúlyban a romák lesznek nem pedig az arabok!
2020. ápr. 26. 07:06
 2/24 A kérdező kommentje:

Borsodban már több a roma.

Tombol ott is a multikulti.

2020. ápr. 26. 07:13
 3/24 anonim ***** válasza:
68%

2010-ben a muszlimok aránya 6%.

2030-ra 8%-ra becslik.

Mire többségbe kerülnének(ami valószínűleg nem fog bekövetkezni,az még jó néhány évszázad,amire lehet,hogy már nem is lesz a vallásoknak követője,mert az emberek többsége nem vallásos.

Pont valamelyik nap olvastam,hogy az USA-ban idén márciusban volt az első olyan hónap,nem emlékszem pontosan hány éve,hogy nem volt pl iskolai lövöldözés.

Szóval ehhez nem kell vallásosnak sem lenni.

2020. ápr. 26. 07:48
 4/24 anonim ***** válasza:
0%

Ne ilyen helyekröl szerezz "információt", mert ez tipikusan a rémhírterjesztésre jó csak.

Egyik állításod sem igaz.

Csak EGYET cáfolok most, de a tööbi uyganígy nem igaz:

"Tömeges nemi erőszakot követtek el Kölnben szilveszterkor"

SZó sem volt "nemi eröszakról", meg "tömegeségröl" sem, több (nem rengeteg nöt, csak többet) nöt MOLESZTÁLTAK, pontosabban összetapogattak ebben az esetben.

A te "forrásod" igencsak eltrozítja a valósáagot, hogy "szenzációs" cikkeket tudjon produkálni!

A többi ugyanígy téves, vagy túlzó, fölösleges iylen kérdéseket kiírni!

2020. ápr. 26. 07:51
 5/24 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
16%

1) Most akkor az araboktól, az iszlámtól vagy a bevándorlóktól kell félni? Vagy csak a bevándorló arab muszlimoktól, egy bevándorló török muszlim már rendben van?

2) Tudod melyik a leginkább felülreprezentált csoport a börtönökben? A férfiak. Ezek alapján biztos a megfelelő csoporttól félsz?

3) A legtöbb gyilkosság nem arab vagy muszlim többségű országokban történik. Ezek alapján biztos a megfelelő csoporttól félsz?

2020. ápr. 26. 08:14
 6/24 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
23%

Épp az arányokról beszéltem, lányom. Sokkal nagyobb arányban vannak jelen a börtönökben férfiak, mint muszlimok. Tehát egy férfi sokkal nagyobb valószínűséggel fog megölni, mint egy muszlim. Ennek ellenére a muszlimoktól félsz jobban.

A katolikus országokban sokkal magasabb arányaiban a gyilkosság, mint a muszlim országokban. Ergó a következtetésed helytelen, vagy nincs köze a dologhoz a vallásnak vagy a rossz vallástól félsz.

Felőlem félhetsz az iszlámtól, csak az érvelésed legyen következetes és helytálló. Ha mondjuk rettegsz a napi ötszöri imától, akkor jogosan félsz az iszlám terjedésétől. De ha a gyilkosságoktól félsz, akkor elsősorban nem a muszlimoktól kell tartanod.

2020. ápr. 26. 09:49
 7/24 A kérdező kommentje:

"Épp az arányokról beszéltem, lányom."

Az a baj fiam, hogy rosszul kötötted össze a dolgokat.

Nem értesz az arányokhoz.

Van 10 bűncselekmény.

Ebből 8-et férfi követ el.

Szarul hangzik, de ha azt mondom, hogy egyébként 1000 férfi van, akkor már nem gáz.

Aztán kiderül, hogy a maradék 2 bűncselekményt muszlim követte el.

Jól hangzik, de csak addig, amíg ki nem derül, hogy 10 muszlim van.

Szal ez sajnos most nem jött be.

2020. ápr. 26. 10:22
 8/24 anonim ***** válasza:
82%

A vallás egyre jobban háttérbe szorul, az araboknál is. Pár hónapja olvastam, hogy nem csak Nyugat-Európában, hanem az araboknál is arra panaszkodnak az imámok, hogy egyre kevesebb fiatal vallásos.

Én Bécsben élek, és ahol dolgoztam régebben, rendszeresen láttam azt, hogy nagymama/anyuka még fejkendős, a kb 20 éves lányukról meg meg nem mondtam volna, hogy muszlim családból jött. Több arab ismerősöm van és mindegyik eszik disznóhúst meg iszik alkoholt. Mondták, hogy nekik a vallás az kb egy meditáció, meg otthon fontosabb, de azon kívül hanyagolják.

De nézz meg például pár videót azokról a városokról Szíriában, ahonnan kitakarították az iszlám államot. A nők egyből dobálják le a burkát meg ezeket, mert ők sem akarják az egészet.

Sok iráni nő ha Európába költözik, az első, amit tesznek, hogy a fejkendő röpül a kukába. Nem mindenkinél, de sokaknál.

Nem fognak a muzulmánok többségbe kerülni, mert az ő számuk sem növekszik a végtelenségig.

2020. ápr. 26. 10:29
 9/24 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező

Mi lesz? Nézd meg Franciaországot.

A lakosság 9%-a muszlim ami kb 6 millió embert tesz ki.

2050-re ezt a számot ~20%-ra teszik.Innét lehet számolni.

Ja előttem szóló ne egész Európára vetítsd már rá kérlek az iszlámot hanem Nyugat Európára elsőnek.Nézz körül pár országban,hogyan alakulnak a születések, a születéskor milyen vallású lesz a gyerek,melyek a legnépszerűbb fiu/lány nevek...

2020. ápr. 26. 11:20
 10/24 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
23%
Figyu kislány, épp az előbb írtam, hogy arányaiban magasabb a keresztények által elkövetett gyilkosságok aránya. Ez tény.
2020. ápr. 26. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!