Ha elterjed az iszlám Európában és többségben lesznek az arabok mi várható?
Jelenleg így állunk:
"60 százalékkal nőtt a robbantások száma Svédországban 2019-ben"
"Tömeges nemi erőszakot követtek el Kölnben szilveszterkor, a rendőrség meg nem tett semmit. Ez a rendőr-főkapitány fejébe került."
"Ebből kiderül, hogy a bevándorlók valóban arányukhoz képest jóval nagyobb súllyal szerepelnek a gyanúsítottak közt, főleg az erőszakos bűncselekményeknél. Négyszer nagyobb eséllyel lesznek például gyilkossági ügy, illetve 4,5-szer nagyobb eséllyel szexuális erőszak gyanúsítottjai, mint a svéd születésűek."
"Stockholmban eddig idén 17 lövöldözés volt, hét halottal. Malmőben a bandaháborúzás már olyan szintű, hogy január első két hetében öt lövöldözés volt, ebből kettő halálos."
Nem is folytatom.
Az idézett szövegek Index és 24.hu cikkekből vannak, rá lehet keresni, kár a gőzért.
Borsodban már több a roma.
Tombol ott is a multikulti.
2010-ben a muszlimok aránya 6%.
2030-ra 8%-ra becslik.
Mire többségbe kerülnének(ami valószínűleg nem fog bekövetkezni,az még jó néhány évszázad,amire lehet,hogy már nem is lesz a vallásoknak követője,mert az emberek többsége nem vallásos.
Pont valamelyik nap olvastam,hogy az USA-ban idén márciusban volt az első olyan hónap,nem emlékszem pontosan hány éve,hogy nem volt pl iskolai lövöldözés.
Szóval ehhez nem kell vallásosnak sem lenni.
Ne ilyen helyekröl szerezz "információt", mert ez tipikusan a rémhírterjesztésre jó csak.
Egyik állításod sem igaz.
Csak EGYET cáfolok most, de a tööbi uyganígy nem igaz:
"Tömeges nemi erőszakot követtek el Kölnben szilveszterkor"
SZó sem volt "nemi eröszakról", meg "tömegeségröl" sem, több (nem rengeteg nöt, csak többet) nöt MOLESZTÁLTAK, pontosabban összetapogattak ebben az esetben.
A te "forrásod" igencsak eltrozítja a valósáagot, hogy "szenzációs" cikkeket tudjon produkálni!
A többi ugyanígy téves, vagy túlzó, fölösleges iylen kérdéseket kiírni!
1) Most akkor az araboktól, az iszlámtól vagy a bevándorlóktól kell félni? Vagy csak a bevándorló arab muszlimoktól, egy bevándorló török muszlim már rendben van?
2) Tudod melyik a leginkább felülreprezentált csoport a börtönökben? A férfiak. Ezek alapján biztos a megfelelő csoporttól félsz?
3) A legtöbb gyilkosság nem arab vagy muszlim többségű országokban történik. Ezek alapján biztos a megfelelő csoporttól félsz?
Épp az arányokról beszéltem, lányom. Sokkal nagyobb arányban vannak jelen a börtönökben férfiak, mint muszlimok. Tehát egy férfi sokkal nagyobb valószínűséggel fog megölni, mint egy muszlim. Ennek ellenére a muszlimoktól félsz jobban.
A katolikus országokban sokkal magasabb arányaiban a gyilkosság, mint a muszlim országokban. Ergó a következtetésed helytelen, vagy nincs köze a dologhoz a vallásnak vagy a rossz vallástól félsz.
Felőlem félhetsz az iszlámtól, csak az érvelésed legyen következetes és helytálló. Ha mondjuk rettegsz a napi ötszöri imától, akkor jogosan félsz az iszlám terjedésétől. De ha a gyilkosságoktól félsz, akkor elsősorban nem a muszlimoktól kell tartanod.
"Épp az arányokról beszéltem, lányom."
Az a baj fiam, hogy rosszul kötötted össze a dolgokat.
Nem értesz az arányokhoz.
Van 10 bűncselekmény.
Ebből 8-et férfi követ el.
Szarul hangzik, de ha azt mondom, hogy egyébként 1000 férfi van, akkor már nem gáz.
Aztán kiderül, hogy a maradék 2 bűncselekményt muszlim követte el.
Jól hangzik, de csak addig, amíg ki nem derül, hogy 10 muszlim van.
Szal ez sajnos most nem jött be.
A vallás egyre jobban háttérbe szorul, az araboknál is. Pár hónapja olvastam, hogy nem csak Nyugat-Európában, hanem az araboknál is arra panaszkodnak az imámok, hogy egyre kevesebb fiatal vallásos.
Én Bécsben élek, és ahol dolgoztam régebben, rendszeresen láttam azt, hogy nagymama/anyuka még fejkendős, a kb 20 éves lányukról meg meg nem mondtam volna, hogy muszlim családból jött. Több arab ismerősöm van és mindegyik eszik disznóhúst meg iszik alkoholt. Mondták, hogy nekik a vallás az kb egy meditáció, meg otthon fontosabb, de azon kívül hanyagolják.
De nézz meg például pár videót azokról a városokról Szíriában, ahonnan kitakarították az iszlám államot. A nők egyből dobálják le a burkát meg ezeket, mert ők sem akarják az egészet.
Sok iráni nő ha Európába költözik, az első, amit tesznek, hogy a fejkendő röpül a kukába. Nem mindenkinél, de sokaknál.
Nem fognak a muzulmánok többségbe kerülni, mert az ő számuk sem növekszik a végtelenségig.
Kérdező
Mi lesz? Nézd meg Franciaországot.
A lakosság 9%-a muszlim ami kb 6 millió embert tesz ki.
2050-re ezt a számot ~20%-ra teszik.Innét lehet számolni.
Ja előttem szóló ne egész Európára vetítsd már rá kérlek az iszlámot hanem Nyugat Európára elsőnek.Nézz körül pár országban,hogyan alakulnak a születések, a születéskor milyen vallású lesz a gyerek,melyek a legnépszerűbb fiu/lány nevek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!