Európában is várható a Muzulmán Testvériséghez hasonló pártok megerősödése?
Szerintem egyenlőre nem, nincs még annyi muszlim, hogy egyáltalán parlamentbe jusson egy iszlamista , muzulmán párt.
Bár Belgiumban már alakult egy ilyen párt és a vezetőjük azt ígérte, hogy Belgiumot egy muszlim országgá alakítja és a sharia törvénye fog uralkodni.
Szerencsére, nem nagyon van népszerűsége.
De , őszintén?
A hideg is kiráz , már a gondolattól is, hogy létezik ilyen.
"Nem az iszlámtól kell félni, hanem a beszivárgó zsidóktól!"
A zsidó kultúra sokkal közelebb áll az európaihoz.
Izraelt is sokkal élhetőbb országnak tartom egy európai számára, mint például Egyiptomot, Líbiát, Algériát, Pakisztánt.
"A hideg is kiráz , már a gondolattól is, hogy létezik ilyen."
Engem is, de engem mindkettő, úgy értem a zsidók is, azért róluk is látni bőven olyan vidiket amin a vallásos zsidók megmutatják mennyire fanatikusak. Pl mikor nem hagyják dolgozni a palesztínokat mert VASÁRNAP van és vasárnap tilos dolgozni mert ők azt mondják :DD meg megdobálják őket kővel, meg a nők nem mehetnek adott utcákra mert az férfiutca meg a többi ilyen cucc, amit mi európaiak már a középkorban rég otthagytunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!