Magyarországon miért él az a tévhit, hogy Nyugat-Európában nincsen azaz erős szegmentáció, ami a politikát illeti, illetve "kulturáltság" uralkodik?
Gyakran szoktam brit médiumokat olvasni.Egyrészt kíváncsiságból, másrészt az angolom fejlesztése érdekében.
Pár hete a brit miniszterelnök elkapta a Covid19-et.A facebook, illetve a kommentelhető médiumoknál csak úgy áradt a "jó indulat" a hozzászólásokból.A halálát kívánták, reménykedtek benne,hogy nem éli túl a vírust.Különösen, baloldali hozzászólóktól jöttek ezek a kommentek.
Ilyen kommenteket egyébként, leginkább a magyar oldalon lehet olvasni.Sokan viszont abban a tévhitben élnek,hogy Nyugat-Európán ilyen nincsen.Pedig ugyanúgy van.
Mert jó nekik a tudat, hogy nem velük van a baj, hanem az országgal.
Ilyenkor elindítják a "Ha nem ide születtem volna" lemezt és mindjárt minden rendben.
Szerintem amikor azt mondják, hogy van politikai kultúra, akkor nem a névtelen netes kommentelőkre gondolnak. Az mindenhol ugyanolyan, ahol olcsó a net és a lakosság söpredéke is hozzáfér.
Nem szeretem Boris Johnsont, de remélem, rendbejött és már jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!