Tudsz olyan jogászt, ügyvédet ajánlani, aki hatástalannak, ártalmasnak találja a pszichiátriai gyógyszereket?
Azt hiszem, privát üzenetben kérném inkább, ha megtennéd.
Köszönöm.
Egy jogász/ügyvéd teljesen mindegy, minek talál egyes gyógyszereket, az csak magánvéleménye.
Ezzel nem tudom, mit akarnál elérni, jogi pert semmi esetre sem ehet ilyen alapon indítani.
Így van, a magánvéleménye.
Milyen alapon?
Egy gógykezelés szükségességét, ártalmaasságát nem jogászok döntik el, hanem orvosok.
HA szerinted oylan kezelést kapsz (vagy kap más valaki), ami nem szükséges vagy ártalmas, azt orvosi szakvéleménnyel lehet és kell alátámasztani. Egy jogász magánvéleménye nem számit semmit.
Én ügyvéd vagyok, de ezt a kitételt nem is értem. Az én véleményemnek a gyógyszerekről mi köze bármihez is?
Ez olyan, mintha orvosválasztásnál szempont lenne, hogy csak zöld autót vezessen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!