Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Franciaország miért gyenge...

Franciaország miért gyenge minden szempintból németekhez, spanyolokhoz, angolokhoz képest?

Figyelt kérdés
Franciaországról azt hittem világhatalmú ország, de most látom, hogy több szempontból is szenved: autóiparban, sportban, gazdaságban. Igaz, hogy a magas adó tette tönkre a franciákat? Olaszországban, ahol a korrupció uralkodik, mégis sokmindenben fejletebb franciáéknál. Miért ennyire gyengék a franciák?

2020. márc. 8. 21:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"BL-ben: Lille, aki top3 volt tavaly, de játékuk mint tipikus kelet európai kiscsapat, 0-5,0-6-ra kapott ki egy olyan csoportban, ahol csak Chelsea volt toronymagasan favorit.."

Egyedül Monaco rúgott 5 gólt a Lillenek, Valencia ellen volt még egy 4-t, nem tudom hol láttál te 0-5 vagy 0-6 eredményeket. Lehet nálad nem nagy szó, de kiesés elöl menekülő csapatból csinálni egy liga top3-t csinálni az nagy szó, főleg úgy, hogy 26-ból csak 4 játékos idősebb, mint 30 és még van két játékos, aki 26 éves vagy annál idősebb, azért ez nagy szó.

Azért nem véletlenül vettem 30 évet, hiszen sohasem volt akkora pénz a francia csapatoknál, mint a Madridban, Münchenbe vagy Manchesterbe, mégis ott voltak és ott vannak. Szembe a magyarral.

"Olaszország gépiparban toronymagasan emgelőzi a franciákat"

Mi alapján? A top10-ben van egy olasz cég szembe a kettő franciával. Németek jobbak iparban, hát azért ez nem valami nagy szó.

2020. márc. 9. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!