Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek Gréta...

Mi a véleményetek Gréta Thunbergről, nektek nem idegesítő ez a szituáció?

Figyelt kérdés

Oda állították ezt a szegény autista kislányt és bevették a politikába és amilyen idegesítően agresszívan beszélt egyszerűen kiborultam engem ez a lány nagyon irritál, nektek mi a véleményetek róla?

A másik egy olyan téma ez ami szerintem eléggé vitatott. Sokak szerint, sok tudós szerint kicsit túl van hisztizve, pl. többször tévedett illetve hamis eredményt adott az IPCC

[link]

2019. dec. 8. 20:11
1 2 3
 11/21 mindentudó99 ***** válasza:
15%
Mindegy beteg vagy nem. A tekintete szerint az mintha pszihopata lenne.
2019. dec. 8. 22:04
 12/21 anonim ***** válasza:
9%
Nekem tetszik a csaj, szexy!
2019. dec. 8. 23:00
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
Egy szerencsétlen, beteg kislány, akit bizonyos körök undorító módon felhasználnak az aljas, hazug propagandájuk terjesztésére.
2019. dec. 9. 07:42
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
8. Melyik része az érdekes? Amiben csak elferdítik az igazságot vagy amiben csont nélkül hazudnak?
2019. dec. 9. 13:56
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
8-as! Avagy kérdező sokan gondolkodnak sokan, többek közt én is a dolgokon. Azok alapján tudom, hogy mennyire nagy tragédia, ami most történik, és mennyire sok ember fog miatta majd meghalni, vagy éppen nyomorogni. Ugyanis mi nem a bolygónak ártunk, hanem magunknak. Ezt meg normáliséknál úgy hívják, hogy idiotizmus. A Föld meg lesz egy a mostaninál sokkal melegebb bioszférával is, élet is lesz, csak nem lesz képes eltartani 8-10 milliárd embert, semmi vész kit érdekel, hogy pár milliárd "megy a levesbe" majd a túlélő pár száz millió majd megtanulja, hogy nem játék a klímaváltozás...lehet így is, szeretnéd ezt a jövőt?
2019. dec. 9. 17:18
 16/21 A kérdező kommentje:

15. 1970 már katasztrófát jósoltak 2010ben..... Most meg megint lehet jégkorszak jön...

[link]

Lényeg a klíma egy baromi bonyolult dolog, sok dolgot nem tudunk, hogy mi is lesz itt pontosan..... Kár előre a hisztit és a rémületet kelteni...

2019. dec. 9. 17:25
 17/21 anonim ***** válasza:
32%

Tehát foglaljuk össze! Lehet, hogy nem pusztul el a nekünk kedvező bioszféra, emiatt ne is próbáljuk megóvni, hiszen lehet nem vagy rosszul értjük.

Aha...ez a mentalitás az életképtelenség egyértelmű jele.

Kérdező van egy hálózati konnektor egy bezárt házban, ahol rég nem laknak, megkérlek rá dugj bele egy rézdrótot. Az fogod mondani: Hülye vagy, megcsap az áram!

Én közölni fogom veled, hogy csupán arról van szó, hogy jelenlegi tudásunk alapján fog megcsapni az árat, van egy rakás tényező, amit nem ismerünk, éppen emiatt lehet rossz a konnektor, lehet nem vezeti az áramot a réz drót (mert rosszul értjük a fizikát), sőt lehet jöttek a kábeltolvajok és éjszaka a házból kilopták a vezetékeket, ergo nyugodj meg hiszen bár 99.9% az esélye, hogy agyoncsap az áram, azért lehet a 0.01% jön be és te ha hajlandó vagy a civilizációnkat hasonló esélyeknek kitenni a globális felmelegedés kapcsán, akkor járj elöl jó példával és dugd be szépen azt a drótot.

Bedugod nekem a drótot? Ha a válasz igen, majd akkor folytassuk a beszélgetést.

További szép napot.

2019. dec. 9. 19:39
 18/21 anonim ***** válasza:
29%
17, szerintem rosszul érted...itt nem arról van szó, hogy mindenki szarjon le mindent...csak nem kéne átesni a ló túloldalára azzal, hogy riogatnak olyan állításokkal, amiket nem is biztos, hogy össze lehetne kapcsolni a valósággal...
2019. dec. 10. 07:32
 19/21 anonim ***** válasza:
49%

18-as! Teljesen igazad van, engem például igencsak megrémít, hogy hülyítenek olyan állításokkal, amiket nem is biztos, hogy össze lehetne kapcsolni a valósággal...

Ilyen például hogy nem tragédia a világra nézve a globális felmelegedés, vagy az, hogy ezt páran megpróbálják elbagatellizálni, mert ezt nehéz összekapcsolni a valósággal...

Én azt szoktam mondani a "klímaszkeptikusoknak", hogy ugorjanak ki a tizedikről vagy, amit az előbb írtam rézdróttal, van egy pici esély, hogy nem halnak meg, lehet, csak a normális ember nem így áll hozzá, ők igen.

2019. dec. 10. 10:44
 20/21 anonim ***** válasza:
84%

Ő egy beteg lány, a betegsége miatt bátor, szereti megmondani a tutit. a betegségével az jár, hogy hihetetlen nagy benyomást gyakorol az emberekre és mint látod, hisznek neki. Az arrca szerintem is egy psichopatáé. Nem akar ő rosszat, csak tőlzásba viszi ezt az egészet.

Ja, meg nála nagyobb álszent k@csögöt nem láttam. ő beszél éhező gyerekekről, szenvedőkről, klímáról miközben az elnöki repülőn, vonatokon műanyag zacsiból eszik. asztalnyi ételt kér, de max egy szendvicset eszik.

Nagyon gyorsan el kéne tűntetni!! Irritáló!

2020. jan. 1. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!