Hogyan ne foglalkozzak "mindennel"?
Figyelt kérdés
Felidegesít az emberi hülyeség. Noha nem, mintha magam az átlagnál felettebbvalónak tartanám, egyszerűen rengeteg az olyan szituáció, ami mellett nem tudok könnyen elmenni. Elég sokszor egy bizonyos fórumot olvasnom és már folyamatosan jár az agyam, eltereli a figyelmem, felmegy a pumpa. Szerintem érettebb vagyok, mint a korom átlaga, ezért a való életben is előfordul, hogy nem tudok valakit elfogadni. Mert nem. Nem azert, mert beszűkűlt látókörrel rendelkezem és egy merev, konzervatív gondoldkodású valaki lennék, hanem egyszerűen szinte már "fáj". Mit kezdjek ezzel? Kéne valami tényleges leszarom tabletta.2014. ápr. 18. 14:46
1/4 anonim válasza:
Azt kell tudatosítani, hogy vannak h--ye emberek, és kész.
2/4 anonim válasza:
Elfogadni és egyetérteni nem ugyanaz. Fogadd el, de ne érts egyet. Elfogadni meg úgy kell, hogy mély levegőt veszel, és szépen lassan kifújod, és csak erre koncentrálsz. Ezzel a gyakorlattal a rakoncátlan rekeszizmot fegyelmezed, és a negatív érzelmek nem fejtik ki hatásukat a testedben, mert nem rendszertelenül görcsöl, és a gondolatokat is eltereled a témáról.
3/4 anonim válasza:
Teljesen ugyan így vagyok ezzel! Nem is gondoltam volna, hogy más is "szenved" ettől. Én sem jutottam sokra e probléma megoldásán sajnos.
4/4 anonim válasza:
Legyél empatikusabb. Olyanok, akik százszor többet tettek le az asztalra nálad, képesek elfogadni a lecsúszott, tanulatlan, irracionális emberek jelenlétét, szóval neked is menni fog. Sőt, a tanultság és intelligencia pont a nyitottsággal függ össze. Szóval ne leszarom tablettát keress, hanem magadban oldd fel ezt valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!