Az amerikaiak a legszemetebb népség? Hogy gondoljátok? Jogosak az érveim?
Először is ŐK települtek be a földrészre, az indiánok a mai napig rezervátumokban élnek, pedig ez az ő hazájuk, az ő földjük!
Rengeteg feketét hurcoltak rabszolgának, és miután felszabadultak, még nekik nem voltak jogaik, és sokan a mai napig gyűlölik őket.
"Ha van olyan? Ebből látszik, hogy még csak utána sem jártál a témának."
Annak nem hogy van-e olyan történész aki ilyesmit állít. minek mikor egyértelmű hogy hazudik.
"Nem volt népirtás? Akkor hová tűnt több százezer kurd? A PKK autonómiát akar a kurdoknak."
Milyen eltűnt több százezer kurdról beszélsz? Törökországban biztosan nem tűntek el mert egyre többen vannak. Meg áruld már hogy ha Törökország irtja a kurdokat, miért fogad be folyamatosan Több százezer kurd menekültet? Szerinted a Szaddam elöl menekülő kurdokat ki fogadta be? Vagy az ISIS elől menekülőket? Segítek. Törökország fogadta be őket.
"Gondolom a nők és a gyereket akik megsérültek/meghaltak szintén a PKK tagjai voltak, ugye? Az emberek (kurdok és arabok egyaránt) akiknek el kellett menekülni a bombázások miatt szintén a PKK tagjai voltak, ugye?"
Ha voltak is civil áldozatok, azokat nem szándékosan lőtték le. A két város amit a török hadsereg elfoglalt közvetlenül a határ mentén van. Simán átgázolhattak volna rajtuk mégis 1 hét volt mire elfoglalták, mert először megvárták hogy azt elhagyják a civilek. Szintén hazugság hogy több száz ezer embernek kellett elmenekülnie. Hol van most ez a sok ember? Összesen nem él annyi az érintett területen. Szóval mutatsz valamit ami bizonyítja hogy Törökország ki akarja irtani a kurdokat vagy sem?
"Bezzeg a tiédnek..."
Mivel én alá is tudom támasztani tényekkel, jóval több mint a tiédnek.
"Vannak kurdok is a menekültek között ennyi az egész, nem kurd menekülteket fogadott be hanem szíriai menekülteket akik között kurdok is vannak. De a török offenzíva miatt még több embernek kellett elmenekülnie."
Megtehette volna Törökország hogy nem fogad be kurd menekülteket de ugye ilyenről szó nincs. A nyugati keresztény világ valójában magasról tesz a kurdokra. Törökország a leghumánusabb ebben a történetben.
"Ennyire cinikus nem lehetsz."
Miért lennék cinikus? Felhívtam a figyelmedet hogy a vallásod szerint nagyon helytelen dolgot teszel mert csúnyán rágalmazol és ez számon lesz kérve rajtad. Talán nem így van?
"Ha komolyan gondolod akkor paranoiás vagy."
70 éve Magyarországon a keresztények 600 ezer zsidót küldtek koncentrációs táborokba amit zsidóellenes gyülöletpropaganda előzött meg. 25 éve muszlimok ezreit zárták koncentrációs táborokba szintén keresztények. Ezek alapján szerinted paranoiás vagyok? Én úgy látom hogy muszlimoknak igen is van félnivalójuk a keresztényektől Európában és azon belül Magyarországon is. Persze keresztény propaganda szerint muszlimok jelentenek veszélyt.
"Nem veszik el a földjüket? Ember, Kurdisztán hivatalosan nem létezik, egy része a mai Törökországhoz tartozik ahol a kurdok többségben vannak, ennek ellenére nem kapnak autonómiát, ami járna nekik. A palesztinok arabok, rengeteg arab ország van, Gázát ők irányítják, Ciszjordánia egyes részeit részlegesen vagy teljesen irányítják, a kurdoknak 0 önrendelkezése van Törökországban és nincs saját országuk sem, össze sem lehet hasonlítani a kettőt."
Te most komolyan azt állítod hogy a palesztinoknak jobb dolguk van van a törökorszgi kurdoknak? Látom hiába figyelmeztettelek, nem megy neked sem az igazmondás. Keresztényeknél ez valami népbetegség lehet. Kurdisztán mint független állam nem létezik és soha nem is létezett, de ettől még a kurdok ott élnek ezer éve és senki nem veszi el a földjüket. Izrael viszont 70 éve irtja a palesztinokat, közben pedig veszi el a földjüket. Sok Európai kisebbség sem kap autonómiát. A határon túli magyaroknak sincs sehol autonómiája, de ez nem azt jelenti hogy el vannak nyoma vagy hogy irtják őket. Hatalmas zűr van a fejedben.
"Még hogy támadják. Könyörgöm, a nyugat csak a száját járatja a török offenzívról, de semmit nem tesznek. Az hogy elítélik és hogy szankciókkal fenyegetőznek sem Erdogánt nem hatja meg, sem a kurdokon nem fog segíteni."
Izraellel szemben még ennyit sem tesznek pedig ott tényleges népirtás zajlik. Hány Európai ország jelentette ki hogy Izrael etnikai tisztogatást vagy népirtást végez? Egysem, pedig ezt teszi 70 éve. Persze Törökország esetében egy kis terrorellenes néhány napos akció miatt egyből népirtással rágalmazza a nyugat. Egyébként a nyugatot nem érdekli a kurdok helyzete kicsit sem. Csak kihasználják őket.
"Melyik keresztény egyházra gondolsz konkrétan?"
A katolikus egyház egész biztos részt vesz az iszlámlenes gyülöletkeltésben. A hitgyülisek szintén. Többit nem tudom.
"Igen, nyilván ezért ellenséges velük, biztos nem azért mert shiíták akiket eretneknek tartanak."
Ilyen alapon a keresztényeket is így kellene kezelniük, mégis az USA legjobb csatlósa Szaud-Arábia.
"Értem akkor most már a pakisztáni rezsim is azért támogatja a terroristákat, mert ők is a nyugat bábjai? Biztos nem azért, mert maguknak akarják Kashmirt, á, dehogy."
Inddia is magának akarja Kasmirt, a nyugati keresztény világ pedig azt akarja hogy ne legyen ott béke. Ennek legjobb módja hogy ilyen terrorcsoportokat hoznak létre akik robbantgatnak. Erre az Indiai fél Pakisztánt teszi felelőssé és a nyugat máris elérte amit akar. Ha picit gondolkozol te is rájössz. Nem olyan nehéz átlátni, persze kérdés hogy akarod e vagy inkább megint tagadod?
"A én Al-Shababra gondoltam konkrétan nem a kalózokra. A szomáli kalózok tulajdonképpen ugyan olyanok mint a berber kalózok voltak régen."
Én is rájuk gondoltam. Konkrétan ők kalózkodnak hogy nehezítsék Kína kereskedelmét.
"Közben az ISIS-től vásárolta az olajat."
Ezt az USA kezdte el terjeszteni Törökországról mikor megromlott a viszony.
"Éppenséggel a kurdok pont hogy nem. A kurdok sokkal világiasabbak az araboktól, inkább az arabokra igaz a törzsi gondolkodás, az afgánokra, nem a kurdokra."
Pont hogy a kurdok igen. Többségük még mindig törzsi felfogásban él. A PKK és YPG ráadásul egy szélsőséges marxista szervezet. A keresztény nyugat ezeket nevezi demokratikus szervezeteknek.
"Törökország pedig azért van jóban Iraki Kurdisztánnal mert az messzebb van."
TE láttál már eegyáltalán Közel-Kelet térképet? :) Az iraki kurd területek ugyanolyan messze vannak Törökországtól mint a sziriai kurd területek ugyanis mindkettő szomszédos.
"Erdogán nem tűri meg a szíriai kurdok önrendelkezését, mert fél hogy akkor a törökországi kurdok is ki akarják majd harcolni maguknak és ez Erdogán valódi motivációja."
A kis elméleted ott bukik meg hogy az Észsak-Iraki kurdok már rendelkeznek autonómiával, de Erdogan mégsem támadta le őket, sőt jóban vannak. Tudod miért? Mert nem terroristák ellenben a szíriai YPG az. Törökország azért ment át rendet rakni mert ha ott létrejön egy terrorállam, onnan átjönnek a határon és Törökországban robbantgatnak ahogy ezt teszi a PKK.
"Tény, hogy az ISIS a muszlimokat is üldözte, de a közel-keleti keresztényeket nem csak az ISIS üldözi, nem mondtam, hogy az ottani államok üldözik, az ottani radikálisok. Egyiptomban álig felfegyverzett katonák őrködnek több kopt keresztény templom előtt nehogy a radikálisok felgyújtsák. Más országok még ennyit sem tesznek a keresztény kisebbség védelme érdekében, nem ők üldözik őket, de nem is védik meg."
Ez sem igaz. Ha elolvastad volna a cikket amit linketem abban látnád a sziriai keresztények véleményét. Ők Aszad mellett állnak és a nyugati keresztény világot nevezik meg mint a szélsőséges iszlamista terrorcsportok támogatóit. Szóval a muszlim országok igyekeznek megvédeni a keresztényeket.
"Egyébként komolyan azt hiszed, hogy megúszták volna a bosnyákok ha nem muszlimok?"
A háború lehet hogy elkerülhetetlen volt de a népirtás simán megelőzhető lett volna. A keresztény szerbek egyszerűen ki akarták irtani a muszlimokat. Továbbá a keresztény békefentartók adták át a muszlim civileket a szerbeknek.
"Én nem fogok hazudni neked. Neked már eleget hazudtak."
Én történelmi tényekről beszélek. Ha folytatod a hazudozást te bajod. Magadat járatod le és a vallásodat. az Európai muszlimokat legyilkolták és elüldözték a keresztények. Nem maguktól mentek el. Ez tény, nem vita tárgya. Az iszlám világ szívében viszont ma is vagy 15 millió őslakos keresztény el. Ez is szépen bizonyítja ki toleráns és ki ellenséges a másikkal.
"Nem hát, semmi nem igaz ami nem a te álláspontodat erősíti meg, minden hazugság ami nem a te álláspontodat erősíti meg."
Elhiszem neked ha bizonyítod, de ilyen eddig nem történt.
"Nocsak nocsak, ezek szerint nem csak a fehér keresztények ölték egymást hanem a muszlimok is?"
Már a legelején is azt mondtam hogy előfordult. De ettől még nem változik az álláspontom. Keresztények toronymagasan vezetnek népirtás terén.
"És ezt mire alapozod, azon kívül, hogy szeretnéd hogy így legyen?"
Arra alapozom például hogy a közel-keleten 15 millió őslakos keresztény él akik gyakorolhatják vallásukat. Ez olyan mintha ma Olaszországban sok millió őslakos muszlim élne. Az Oszmán-Birodalomban is sok millió keresztény élt.
"Nem is kell kijelenteni, ez teljesen nyilvánvaló. A szeresd az ellenségeidet és imádkozz értük nem össze egyeztethető az Ószövetség moráljával."
Nem teljesen nyilvánvaló. Kicsit segítek hol keresed a Bibliában:
Máté 5:17 "Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem a törvényt vagy a próféták tanítását. Nem azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem, hanem hogy betöltsem azokat.
Vagyis Jézus nem törölt el semmit a régi tanításból.
"A keresztények? Talán a nyugat. Aligha lehet kereszténynek nevezni azt a nyugatot ahol leszedik a kereszteket nehogy megsértődjenek a muszlim migránsok, és ahol húsvét imádónak nevezheti egy volt államfő a keresztényeket és ahol egy szót sem szólnak az dzsihádisták által megölt vagy elűzött keresztényekért, és ahol ezek egyike sem zavar szinte senkit."
Annyiban igazad van hogy a Nyugati világnak van egy vallásellenes része is akik a keresztényekben is ellenséget látnak. Ettől függetlenül a dzsihádistákat a nyugat pénzeli. Ezt a szíriai keresztények is így látják.
"Mi a bizonyíték hogy meg lett hamisítva? Ha nem tévedek nincs benne a Koránban, hogy a Biblia át lett írva, meglett hamisítva, Mohamed Próféta nem mondott ilyet. Ha rosszul tudom kérem a forrást, ha jól tudom akkor áruld el, ha a Prófétád nem mondott ilyet akkor ugyan te és a többi muszlim honnan szedtétek ezt a marhaságot?"
Ezek szerint valami hobbikerestzény lehetsz. Kezdjük ott hogy nincs egységes Biblia. Az egyes keresztény irányzatok
más-és más könyveket tartanak hitelesnek. Mind saját kedvük szerint válogattak. A Bibliát Jézus után többszáz évvel később állították össze és nincs semmi de semmi az kézzel fogható írásos emlék Jézus korából. Nem is lehet tudni pontosan kik írták a Biblia könyveit. A tartalmi hibákról, ellentmondásokról nem is beszélve. Az iszlám szerint pedig meg lett hamisítva a Biblia. Ez egyértelmű.
"Minden hiteltelen és minden hazugság ami nem téged igazol, ezt már tudjuk."
É
"Minden hiteltelen és minden hazugság ami nem téged igazol, ezt már tudjuk."
Bocsánat ez lemaradt de fontos. Ha te terrorszervezetek propagndaoldalait tekinted hiteles forrásnak, téged minősít.
"Téged nem érdekelnek az észérvek."
Engem csak az észérvek érdekelnek. Gond az hogy ilyent nem tudtál hozni.
Ja, és csak még egy adalék Erdogan és al-Bagdadi szerelmetes kapcsolatáról: [link]
Persze ez eddig is egyértelmű volt. Nem is akarták elkapni.
A kamu propaganda nem érdekel. Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket és képeket. Azt láthatod hogy az ISIS terorszervezet vezetője al-Bagdadi az amerikai alelnökkel beszélget :)
15:30: csak ennyire futja? :DDDDDDDDDDD Ez nálad a hiteles forrás? :DDDDDDDDDDDD
Oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!