Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az amerikaiak a legszemetebb...

Az amerikaiak a legszemetebb népség? Hogy gondoljátok? Jogosak az érveim?

Figyelt kérdés

Először is ŐK települtek be a földrészre, az indiánok a mai napig rezervátumokban élnek, pedig ez az ő hazájuk, az ő földjük!

Rengeteg feketét hurcoltak rabszolgának, és miután felszabadultak, még nekik nem voltak jogaik, és sokan a mai napig gyűlölik őket.

2019. okt. 28. 14:17
 51/93 anonim ***** válasza:
0%
15:04: nem lehet siíta, akkor Irán lenne a kedvence, az a legnagyobb siíta állam. (Megjegyzem, Törökország imádatánál még az is jobb.)
2019. nov. 2. 17:21
 52/93 anonim ***** válasza:
0%

"Ne csak mai Törökországot nézd, az Oszmán birodalom sokkal nagyobb volt, ha így nézzük mindjárt több feketét találunk. Amúgy ha nem hiszel tessék:"

Akkor sem látok feketéket. Kelet-Európa az Oszmán birodalom része volt sokáig de nincsenek feketék. Isztambulban sem ami a birodalom központja volt és kis ázsiában sem. Továbbá a közele-keleten sem. Hiába erőlteted. Ha az Oszmán birodalom részt vett volna a fekete rebszolgakereskedelemben most tele a területe feketékkel de ugye nem így van.

"Mutatnék de rávágnád hogy nyugati propaganda, hazugság, álhír stb. Így nehéz vitatkozni."

Azért csak próbáld meg. Nem azt mondtad hogy keresztény vagy? Kijelented hogy Törökország népirtást követ el Szíriában a kurdok ellen, ami egy nagyon súlyos vád. Ha nem tudod bizonyítani akkor egy aljas rágalmazó vagy ami ha jól tudom a keresztény vallás szerint is elítélendő.

"A történészek nem a török álláspontot fogadják el, én nekik hiszek."

Ez sem igaz. Keresztény történészek nyilván az örményeknek adnak igazat. Egyébként Törökország kb 10 éve felajánlotta az örményeknek hogy hozzanak létre egy nemzetközi történészekből álló bizottságot ami kivizsgálná mi is történt akkor. Még azt is felajánlották hogy elfogadják a bizottság döntését, bármi is lesz az. És mit válaszoltak az örmények erre? Elutasították. Ez nagyjából meg is mutatja kinek van igaza.

"Épp ugyan ezzel a mentalitással mondják a szélső jobbosok, hogy ,,cigánybűnözés" és utána azt mondák persze vannak kivételek, de általánosságban ilyenek."

Annyiban igazuk van hogy ha arányaiban nézzük a cigányok között nagyobb a bűnözés de ennek okát én a diszkriminációban és cigányok elleni gyűlöletben látom. Ők így reagálnak erre. Szóval a többségi társadalom hibája nagyobbrészt és az államvezetésé.

"Muszlim ellenes propagandát sem meggyőződésből folytatják, pusztán a szavazatok hajszolásáért. Ma nem fenyeget nyilas terror."

Azzal egyetértek hogy a jelenlegi kormány nem meggyőződésből folytat muszlim ellenes propagandát, de ettől még ugyanúgy bűnösök ebben és nem mentesíti őket és ugyanolyan veszélyes és nagyon könnyen oda vezethet mint ami 70 éve történt.

"Gonoszságnak de nem fasizmusnak. Nem ez a fasizmus definíciója."

Háborús menekültek szándékos éheztetése egy utolsó aljas embertelen gaztett, pedig a jelenlegi kormány azt hangoztatja mennyire nagy keresztény. Szerinted menekültek éheztetése összeegyeztethető a keresztény vallással?

"Tennék egy nekem kedvező ellen ajánlatot. Az az igazság hogy még ennyit sem tettek. Követelhetnék Ciszjordánia és Gáza teljes irányítását, az izraeli csapatok kivonását, cserébe egy ideiglenes fegyverszünet. De még csak ennyit sem ajánlottak fel, mert nem akarnak békét."

A palesztinok nem akarnak szerinted békét? Vissza akarják kapni ami az övék. Te beletörödnél abba hogy elveszik a földed 90 %-át, ráadásul még téged neveznek terroristának ha vissza akarod kapni?

"A bombázásokat mindig palesztin agresszió előzi meg a Hamász részéről."

Ez egy szánalmas és nevetséges védekezés. A palesztinok által készített sufnirakéták alig veszélyesebbek mint egy nagyobb tüzijáték. Erre hivatkozva Izrael a földig bombázza Gázát. Legutóbb 1500 palesztin civilt öltek meg. Ebből kb 500 gyerek. Ezt persze a nyugati keresztény világ nem tartja népirtásnak. Azon sem lepődöm meg hogy te mint keresztény a náci Izrael oldalára állsz.

"Nemigaz, nem tudatosan, nem is a 90%-át, és nem támogatják."

Dehogyis nem. Teljesen egyértelmű.

"Milyen első 1500 évben?"

A keresztény vallás első 1500 évében. Ahogy a keresztény vallás államvallás lett, elkezdte üldözni a más vallásúakat és erőszakkal terjesztették. A magyar népre is erőszakkal lett rákényszerítve a keresztény vallás. Első 1500 évében nem voltak fejlettebbek a környezetüknél de ugyanaz az erőszakos felfogás jellemezte őket és ugyanazok a rémtettek.

"Egyébként ne mond nekem, hogy ha például az arabok vagy a kínaiak lettek volna a nyugat fejlettségi szintén katonailag ők nem tették volna ugyan ezt."

Képzeld nem tették volna. Mondjuk a kínaiak lehet a kommunista ideológiai miatt ami ugye a keresztény civilizáció szüleménye.

"Nem hihetsz abban sem hogy a keresztény vallás vagy a fehér bőrszín az oka azoknak a szörnyűségeknek."

A keresztény vallásban benne van az erőszak, más vallásúak leigázása, kiirtása, rabszolgaságba taszítása. Ha keresztény vagy akkor tudnod kellene hogy ezek benne vannak a Bibliában.

"Ha más népek kevesebbet öltek akkor kevésbé rosszak? Ha én megölök 1 valakit hideg vérrel akkor kevésbé vagyok rossz mintha sorozatgyilkos lennék? Számokban méred az ember életet?"

Meg kell vizsgálni mikor miért milyen körülmények között történt, de már a puszta számok is sokat elárulnak. Durván hangzik mivel gyilkosságból egy is sok, de a gyilkosságokat darabszámra jegyzik és hasonlítják össze amit én is belinkeltem.

"Szerintem te gyűlölöd a keresztényeket (tuti hogy egy harcos vulgár materialista ateista vagy) és ennek az igazolására kell hogy azt hihesd milyen szörnyűek, tehát megérdemlik hogy utáld őket."

Ezt nagyon benézted mert eyrészt nem gyűlölöm a keresztényeket másrészt nem materialista ateista vagyok hanem muszlim.

2019. nov. 2. 18:55
 53/93 anonim ***** válasza:
0%
13:49: igazad van, csak magamból indultam ki. Én tényleg ateista vagyok, és szerintem minden vallást be kellene tiltani.
2019. nov. 2. 19:02
 54/93 anonim ***** válasza:
0%

# 46

"szerintem itt lenne az ideje, hogy Törökországot felosszák a szomszédai között. Úgyis csak problémákat generál, senkinek sem hiányozna."

Ezt már sokan megpróbálták de eddig senkinek sem sikerült. Igazából pont hogy példát kellene venni Magyarországnak aa törökökről. Az első világháború után a nyugati kerestzény hatalmak szét akarták darabolni őket, szóval nekik is készült egy Trianon de ők ebbe nem törődtek bele. Folytatták a harcot és sokkal jobb feltételekkel tudtak végül békét kötni.

"Esetleg Ankarát meghagyhatnánk skanzennek, ahová te odaköltöznél, és egész nap hasraesve ódákat zenghetnél a nagy szultánhoz."

Akkor ilyen logika alapján Magyarországot is fel lehetne osztani a szomszédai között. Magyarország még annyira sem hiányozna senkinek mint Törökország. A magyar nép amúgy is egy keleti betolakodó, nem európai eredetű. A szlávok és románok előbb itt voltak így ők kapnák a nagyobb részeket. Aztán észak kelet Magyarországon létre lehetne hozni egy független cigány államot. Szegények 600 éve élnek magyar elnyomás alatt. Ez hogy tetszene? Csak a te logikádat alkalmaztam.

2019. nov. 2. 19:03
 55/93 anonim ***** válasza:
0%

"13:49: igazad van, csak magamból indultam ki. Én tényleg ateista vagyok, és szerintem minden vallást be kellene tiltani."

inden vallást betiltanál? Ebből is látszik mennyire primitív vagy.

2019. nov. 2. 19:07
 56/93 anonim ***** válasza:
0%
19:07: mint minden fundamentalista, te sem érzékeled az iróniát. Nagyon szomorú életed lehet.
2019. nov. 2. 19:11
 57/93 anonim ***** válasza:
0%

"mint minden fundamentalista, te sem érzékeled az iróniát. Nagyon szomorú életed lehet"

Ez nem irónia részedről hanem egyszerűen ennyire primitív vagy. Ez a korábbi hozzászólásod:

"te pedig elmehetsz, és szájbak*rhatod a jó édes k**va anyukádat, amiért nem vitt el időben pszichiáterhez."

2019. nov. 2. 19:30
 58/93 anonim ***** válasza:
0%

19:30: annak megvolt az előzménye.

És mivel úgy látom, a moderatúra, elég sajnálatos módon, még mindig alszik, ezért kapsz egy kultúrtörténeti dokumentumot:

"„ A zaporozsjei kozákok a török szultánnak!

Te – török sátán, az átkozott ördög testvére és rablótársa, magának Lucifernek titkára! Az ördögbe is, hát milyen lovag vagy te, ha csupasz s**gel még egy sünt sem bírsz agyoncsapni? Az ördög kiszarja, a sereged meg felzabálja. Nem vagy te jó arra, hogy keresztény fiak éljenek alattad, a seregedtől nem félünk, földen és vízen megütközünk veled. Te babilóniai szakács, makedóniai kerékbetörő, jeruzsálemi serfőző, alekszandriai kecskeb**zó, a Nagy és Kis Egyiptom disznópásztora, örmény disznó, tatár tegez, kamenyecki hóhér, podolszkiji gonosztevő, a világ és alvilág bohóca, magának a viperának unokája, és a f**zunk görbülete. Te disznópofa, te kancasegg, te hentes kutyája, te kereszteletlen tökfej, hogy b**zom az anyádat. No, imígyen szóltak hozzád a zaporozsjeiek, te takony. Még a keresztények disznajait sem fogod te terelgetni. Most befejezzük, mivel a dátumot nem tudjuk, kalendáriumunk nincs, a Hold az égen (szójáték, mert hónapot is jelent a „meszjac”), az év az évkönyvben, a nap meg ugyanaz, mint nálatok. Ezért s**gbe is csókolhatsz minket.

Aláírók: Iván Szirko ezredatamán és az egész zaporozsjei sereg.”

2019. nov. 2. 19:33
 59/93 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom hogy ez a levél hiteles-e de ha az, akkor csak azt bizonyítja hogy egyes keresztények államvezetői szinten is hozzád hasonlóan primitívek.
2019. nov. 2. 21:14
 60/93 anonim ***** válasza:
52%

"Akkor sem látok feketéket. Kelet-Európa az Oszmán birodalom része volt sokáig de nincsenek feketék. Isztambulban sem ami a birodalom központja volt és kis ázsiában sem. Továbbá a közele-keleten sem. Hiába erőlteted. Ha az Oszmán birodalom részt vett volna a fekete rebszolgakereskedelemben most tele a területe feketékkel de ugye nem így van."

Észak-Afrika tele van afro-arabokkal.

"Azért csak próbáld meg. Nem azt mondtad hogy keresztény vagy? Kijelented hogy Törökország népirtást követ el Szíriában a kurdok ellen, ami egy nagyon súlyos vád. Ha nem tudod bizonyítani akkor egy aljas rágalmazó vagy ami ha jól tudom a keresztény vallás szerint is elítélendő."

Már a PKK megalakulása előtt több százezer kudot öltek meg a törökök, ez nem most kezdődött, ez pusztán folytatódik. Nem én állítom, h ez népírtás, tessék:

[link]

[link]

"...ugyanolyan veszélyes és nagyon könnyen oda vezethet mint ami 70 éve történt."

Én igazán nem gondolom, hogy ez fog történni.

"Háborús menekültek szándékos éheztetése egy utolsó aljas embertelen gaztett, pedig a jelenlegi kormány azt hangoztatja mennyire nagy keresztény. Szerinted menekültek éheztetése összeegyeztethető a keresztény vallással?"

Kivéve, hogy a túlnyomó többségük nem háborús menekült. Amúgy a FIDESZ-KDNP minden csak nem keresztény, még ha ezt is állítják magukról.

"A palesztinok nem akarnak szerinted békét? Vissza akarják kapni ami az övék. Te beletörödnél abba hogy elveszik a földed 90 %-át, ráadásul még téged neveznek terroristának ha vissza akarod kapni?"

Aki civilekre lő rakétákat, kivégzi a fogjokat, és öngyilkos merénylőket küld az nem terrorista szerinted? Mi volna ha mi így akarnánk vissza kapni a magyar lakta területeket amiket elloptak?

"Ez egy szánalmas és nevetséges védekezés. A palesztinok által készített sufnirakéták alig veszélyesebbek mint egy nagyobb tüzijáték. Erre hivatkozva Izrael a földig bombázza Gázát. Legutóbb 1500 palesztin civilt öltek meg. Ebből kb 500 gyerek. Ezt persze a nyugati keresztény világ nem tartja népirtásnak. Azon sem lepődöm meg hogy te mint keresztény a náci Izrael oldalára állsz."

[link]

Nagyon érdekes, hogy az izraeli-arab konfliktuson hőzöng ennyi ember, de az hogy Kína épp az ujgurok módszeres ki írtásán dolgozik az senkit se érdekel, pedig Kína nem Kelet Turkesztán 90 százalékát hanem az egészét szállta meg és annektálta, és táborokba viszik az ujgurokat, koncepciós perekben halálra itélik őket, mecseteket rombolnak le, érdekes módon ez senkit se érdekel, még a muszlimokat sem. Na ezért mondom, hogy zsidóztok amikor Izraelt szidjátok, mert az ujgurokat bezzeg le se sz@*ja a világ.

"Dehogyis nem. Teljesen egyértelmű."

Ha valaki szándékosan támogatja őket akkor esetleg az Szaúdi-Arábia, Qatar, Pakisztán, újabban Törökország, de biztos nem a nyugat.

"A keresztény vallás első 1500 évében. Ahogy a keresztény vallás államvallás lett, elkezdte üldözni a más vallásúakat és erőszakkal terjesztették. A magyar népre is erőszakkal lett rákényszerítve a keresztény vallás. Első 1500 évében nem voltak fejlettebbek a környezetüknél de ugyanaz az erőszakos felfogás jellemezte őket és ugyanazok a rémtettek."

Az iszlám is üldözte a többi vallást ahogy terjeszkedett, és a mai napig üldözik a keresztényeket a Közel-keleten.

"Képzeld nem tették volna. Mondjuk a kínaiak lehet a kommunista ideológiai miatt ami ugye a keresztény civilizáció szüleménye."

Honnan tudod? Amúgy a gyarmatosítás idején még nem is volt kommunizmus.

"A keresztény vallásban benne van az erőszak, más vallásúak leigázása, kiirtása, rabszolgaságba taszítása. Ha keresztény vagy akkor tudnod kellene hogy ezek benne vannak a Bibliában."

A Bibilia az tanítja szeresd az ellenségied és imádkozz értük. Jézus is azt mondta a kereszten ,,Uram, bocsáss meg nekik, nem tudják mit cselekszenek."

"Ezt nagyon benézted mert eyrészt nem gyűlölöm a keresztényeket..."

Pedig nagyon úgy beszélsz róluk.

"13:49: igazad van, csak magamból indultam ki. Én tényleg ateista vagyok, és szerintem minden vallást be kellene tiltani."

Hát az elég szomorú.

2019. nov. 3. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!