Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az amerikaiak a legszemetebb...

Az amerikaiak a legszemetebb népség? Hogy gondoljátok? Jogosak az érveim?

Figyelt kérdés

Először is ŐK települtek be a földrészre, az indiánok a mai napig rezervátumokban élnek, pedig ez az ő hazájuk, az ő földjük!

Rengeteg feketét hurcoltak rabszolgának, és miután felszabadultak, még nekik nem voltak jogaik, és sokan a mai napig gyűlölik őket.

2019. okt. 28. 14:17
 21/93 anonim ***** válasza:
24%

,,Akiket itt felsoroltál vagy nem követtek el népirtást vagy ha igen, az eltörpül a fehér keresztény ember tettei mellett.˝

Ezt mégis mire alapozod? Ilyen tudatlan vagy? Nem, inkább csak ezt akarod hinni. A mongolok egész falvakat, városokat irtottak ki ha nem adták meg magukat békésen és fogadták el a mongol fennhatóságot. Az arabok száz számra rombolták le a keresztény templomokat, egyiptomban betiltották a kopt nyelvet, a az Ibériai félszigeten dombokat raktak ki a keresztények levágott fejeivel, és épp annyi fekete rabszolgát ejtettek mint bármelyik nyugati ország vagy az Oszmán birodalom. Ma és az örmény holokauszt mond valamit? A törökök kb. egy - másfél millió örményt irtottak ki, sokan a mai napig tagadják. A japán háborús bűnökről pedig ha nem hallottál nincs miről beszélni.

,,Bizonyára voltak és vannak is de a keresztény fehér emberre ez általánosan igaz. Nem a véletlen műve a sok keresztes hadjárat vagy az hogy a fasizmus fehér keresztények szüleménye."

Nem igaz. A keresztes hadjáratok válaszcsapás voltak a muzulmán hódításokra. Szíria, Irak, a mai Libanon, Palesztina, Kis-Ázsia, Egyiptom, a Mághred keresztény volt amig a muzulmánok el nem foglalták. A fasizmusról pedig annyit, h a jeruzsálemi fő mufti náci kollaboráns volt. Meg persze a japánok.

,,A kelet-európai keresztények is ezt tették volna csak esélyük nem volt rá."

Honnan tudod? Ennyi erővel mondhatnánk, hogy szubszaharai-afrikai feketék is ezt tették volna, ha esélyük lett volna rá, csak nem volt.

,,És azért itt is voltak borzalmak, mint például 600 ezer magyar zsidó deportálása a biztos halálba."

Igen, itt is voltak ilyen súlyos tragédiák. Ahhoz mit szólsz, hogy a Hamász és a Hezbollah eltörölné Izraelt a térképről, és Irán támogatja ezt?

,,Egyébként ha egy magyart ültetnél a nyugati cégek élre vagy szlovákot, románt, bolgárt, ugyanúgy kizsákmányolná a harmadik világot és mindenkit akit csak tud.˝

Ezzel az erővel mondhatnánk, hogy ha egy arabot, kínait, feketét ültetnél a nyugati cégek élére ugyan ezt tenné.

,,Nem vagyok baloldali, távolról sem. Csak ismerem a történelmet és a fehér keresztény felfogást.˝

Nem is mondtam, h az vagy.

,,Nem tévedsz. Ez pedig csak arra bizonyíték hogy a fehér keresztény ember a saját civilizációján belüliekkel is kegyetlenül bánik."

Na és a buddhista japánok hogy bántak a szintén buddhista kínaiakkal? A buddhista kínaiak hogy bánnak a szintén buddhista tibetiekkel? A muzulmán oszmán törökök hogy bántak a szintén muzulmán arabokkal? A muzulmán szaúdik és szintén muzulmán irániak hogy bánnak egymással?

Na ugye. Az általánosításod és a kollektív bűnösség nevetséges, és magad alatt vágod a fát a megalapozatlan állításokkal.

2019. okt. 30. 00:48
 22/93 anonim ***** válasza:
13%

"A mongolok egész falvakat, városokat irtottak ki ha nem adták meg magukat békésen és fogadták el a mongol fennhatóságot. Az arabok száz számra rombolták le a keresztény templomokat, egyiptomban betiltották a kopt nyelvet, a az Ibériai félszigeten dombokat raktak ki a keresztények levágott fejeivel, és épp annyi fekete rabszolgát ejtettek mint bármelyik nyugati ország vagy az Oszmán birodalom."

A mongolokra valóban igaz amit írtál, de az arabokra és a törökökre már nem. Pont hogy nem bántották a vallási, etnikai kisebbségeket. Fekete rabszolgakereskedelmet pedig a fehér keresztények irányították. Szánalmas hogy hazudozni próbálsz.

"Ma és az örmény holokauszt mond valamit? A törökök kb. egy - másfél millió örményt irtottak ki, sokan a mai napig tagadják."

Mond valamit. Hazugság amit a fehér keresztények találtak ki. Az megvan hogy az európai keresztények fegyverezték fel az örményeket és uszították a törökök ellen? Az Oszmán állam ezért kitelepitette őket. Lehet sokan meghaltak út közben de ez nem szándékos népirtás. A szovjetunióban évente volt ilyen áttelpités amiben sokkal többen megtaltak, de érdekes módon mégsem vádolja a jó keresztény népirtással ma Oroszországot.

"A japán háborús bűnökről pedig ha nem hallottál nincs miről beszélni."

De hallottam. Ez is eltörpül az USA által elkövetett háborús bünök mellett. Mint például Japán városok gyújtóbombázása vagy a két atombomba ledobása. Ezekről hallottál már?

"Nem igaz. A keresztes hadjáratok válaszcsapás voltak a muzulmán hódításokra. Szíria, Irak, a mai Libanon, Palesztina, Kis-Ázsia, Egyiptom, a Mághred keresztény volt amig a muzulmánok el nem foglalták."

Most is hazudsz. Keresztes hadjáratot indítottak az európai nem keresztények ellen is, például Észak-Európában, továbbá olyan keresztény irányzatot követők ellen akiket ők nem ismertek el, de megtámadták Bizáncot is. Mindegyik keresztes hadjárat jellemzője hogy legyilkolták a civil lakosságot.

"A fasizmusról pedig annyit, h a jeruzsálemi fő mufti náci kollaboráns volt."

Ez vicc kategória. Te engem vádolsz általánosítással közben meg egyetlen muszlim mufti alapján próbálod meg fasisztának beállítani a muszlimokat :) Miközben a fasizmus fehér keresztény ideológia és széles körben elterjedt Európában.

"Honnan tudod? Ennyi erővel mondhatnánk, hogy szubszaharai-afrikai feketék is ezt tették volna, ha esélyük lett volna rá, csak nem volt."

Onnan hogy ugyanazt a felfogást, ideológiát követik mint a nyugat európai fehér keresztények.

"Igen, itt is voltak ilyen súlyos tragédiák. Ahhoz mit szólsz, hogy a Hamász és a Hezbollah eltörölné Izraelt a térképről, és Irán támogatja ezt?"

Azt hogy van némi különbség a kettő között. 70 éve Magyarországon és Európában ki akarták irtani a zsidókat, míg Irán a zsidó állam megszöntetését akarja de nem bántaná a zsidó embereket. Iránban él az egyik legnagyobb zsidó kisebbség a világon.

"Ezzel az erővel mondhatnánk, hogy ha egy arabot, kínait, feketét ültetnél a nyugati cégek élére ugyan ezt tenné."

Mondhatnám de nem volna igaz. Én nem látom hogy egy arab vagy kínai ugyanúgy kizsigerelné a világot. Mondjuk egy kínai esetében fenn áll a veszély de csak a kommunista ideológia miatt ami szintén fehér keresztény ideológia.

"Na és a buddhista japánok hogy bántak a szintén buddhista kínaiakkal? A buddhista kínaiak hogy bánnak a szintén buddhista tibetiekkel? A muzulmán oszmán törökök hogy bántak a szintén muzulmán arabokkal? A muzulmán szaúdik és szintén muzulmán irániak hogy bánnak egymással?"

Sokkal jobban mint ahogy a fehér keresztény ember a saját civilizációján belüliekkel bánik. Magyarország legnagyobb traumája például Trianon amiért a fehér keresztény nagyhatalmak felelősek.

"Na ugye. Az általánosításod és a kollektív bűnösség nevetséges, és magad alatt vágod a fát a megalapozatlan állításokkal."

Az állításaim megalapozottak. Hiába hozol fel ellenpéldákat, amik sok esetben nem is igazak de mégha igazak is, eltörpülnek a fehér keresztény civilizáció tettei mellett.

2019. okt. 30. 11:00
 23/93 anonim ***** válasza:
76%

11:00: szerintem vegyél fel ciliciumot, szerezz be egy korbácsot, és minden este alaposan büntesd meg magad a fehérek bűneiért.

Vagy inkább fordulj elmeorvoshoz.

2019. okt. 30. 11:07
 24/93 anonim ***** válasza:
27%

Olvasd el szépen ezt a cikket:

[link]

Európában állatkertekben mutogatták a feketéket a 20. században. Még 1958-ban is müködett egy ilyen a nagy keresztény demokratikus Belgiumban.

[link]

Idézek a cikkből:

Felállítottak egy „tipikus” kongói falut, ahol szalmakunyhók mellett végezték napi tevékenységeiket a kongóiak, miközben a fehér látogatók gúnyolták őket. „Ha nem volt reakció, akkor banánt vagy pénzt dobáltak át a bambuszkerítésen” – írta egy újságíró. Egy másik beszámoló arról írt, hogy az emberek arról beszéltek, elmennek „megnézni a négereket az állatkertben.”

Ez 1958-ban történt Belgiumban, nem valamikor a középkorban. Jól mutatja hogy a fehér keresztény ember hogyan tekint a más etnikumú vagy vallású emberekre. Ja igen. Még egy fontos dolog. Hab a tortán hogy ezek a nagy keresztény demokratikus országok akarják kioktatni most a világot emberségből és vádolnak meg másokat népirtással miközben ők követték el a legnagyobb népirtásokat és ma is ők állnak a konfliktusok mögött és ők tartják szegénységben elnyomásban a világ nagyobbik részét.

2019. okt. 30. 11:07
 25/93 anonim ***** válasza:
76%
11:07: ember, te tényleg nagyon készen vagy.
2019. okt. 30. 11:25
 26/93 anonim ***** válasza:
76%

13:19: édes öcsém, ezt a cikket én már a megjelenésekor olvastam. És akkor mi van? Nem gondolod, hogy nem enyhe általánosítás kivetíteni ezt az összes fehér, keresztény emberre?

A maják meg az aztékok élve kivágták az ellenségeik. Tömeges emberáldozatokat mutattak be. Ezek szerint minden amerikai indián szadista valláskárosult.

2019. okt. 30. 14:07
 27/93 anonim ***** válasza:
13%
Nyilván vannak kivételek de a nagy átlag ilyen. Mindig is ilyen volt és ma is az. Nézzünk egy mai aktuális esetet. A fehér keresztények felfegyverzik a kurdokat és Törökország Szíria és Irak ellen uszítják őket ahol merényleteket követnek el és önkényesen szakadár államot akarnak létrehozni. Törökország ezt nem engedi, fellép a fegyveres szervezeteik ellen jogosan. Erre mit tesz a jó keresztény fehér ember? Törökországot népirtással rágalmazza. Nem csak a politikusok hanem az átlag keresztény ember is. Ugyanezt tették 100 éve az örményekkel. Szóval nem egy kisebbség tetteit vetítem ki hanem az a helyzet hogy a többség ilyen és ugyanazt teszik ma is mint 100 éve tették. Semmi nem változott.
2019. okt. 30. 14:18
 28/93 anonim ***** válasza:
50%

"A mongolokra valóban igaz amit írtál, de az arabokra és a törökökre már nem."

Ezt mégis mire alapozod? Yousef Al-hussaini a MEMRI TV-ben említette, hogy a törökök miket műveltek az arabokkal. Másrészről, szerinted véletlen, hogy közép Magyarország jórészt elnéptelenedett a 150 éves török megszállás alatt?

"Szánalmas hogy hazudozni próbálsz."

Az arab rabszolga kereskedelmet hazugságnak beállítani, na az a szánalmas.

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=PgrmoHhsKkw

"Mond valamit. Hazugság amit a fehér keresztények találtak ki. Az megvan hogy az európai keresztények fegyverezték fel az örményeket és uszították a törökök ellen? Az Oszmán állam ezért kitelepitette őket. Lehet sokan meghaltak út közben de ez nem szándékos népirtás. A szovjetunióban évente volt ilyen áttelpités amiben sokkal többen megtaltak, de érdekes módon mégsem vádolja a jó keresztény népirtással ma Oroszországot."

Minden hazugság ami megdöntené a gonosz fehér keresztényekről alkotott világképedet, ugye? Egyébként nem tudom honnan veszed, hogy az oroszokat nem vádolják népirtással, tudatlan vagy, dokumentum film is van róla, a címe a Szovjet sztori, ajánlom nézd meg.

"De hallottam. Ez is eltörpül az USA által elkövetett háborús bünök mellett. Mint például Japán városok gyújtóbombázása vagy a két atombomba ledobása. Ezekről hallottál már?"

Igen hallottam, az atombomba lakott területe való ledobása valóban súlyosabb háborús bűn szerintem is. Korábban én magam hasonlítottam össze őket a kérdés alatt egy válaszban a Harmadik birodalommal.

"Ez vicc kategória. Te engem vádolsz általánosítással közben meg egyetlen muszlim mufti alapján próbálod meg fasisztának beállítani a muszlimokat :) Miközben a fasizmus fehér keresztény ideológia és széles körben elterjedt Európában."

Én nem csak vádollak, te tényleg általánosítasz, de tovább megyek, muzulmán SS hadosztályokat is szerveztek. De gondolom erről sem hallottál, vagy megint azt fogod mondani, hogy ez is hazugság amit a keresztények találtak ki.

...a fasizmus fehér keresztény ideológia és széles körben elterjedt [volt] Európában. Tessék, kijavítottam. Szívesen.

Hitler pedig sajnálkozott rajta, hogy a germán nép vallása a puhány kereszténység nem pedig harcos vallás mint a japánoké vagy a mohamedánoké.

Forrás: [link]

"Onnan hogy ugyanazt a felfogást, ideológiát követik mint a nyugat európai fehér keresztények."

Megint általánosítasz.

"...Irán a zsidó állam megszöntetését akarja de nem bántaná a zsidó embereket."

Tudod ha ez igaz lenne, nem vívna proxy háborút Izrael ellen az általam említett terrorista csoportokon keresztül. Nem gondolhatod, hogy a Hamász nem bántaná a zsidó embereket.

"Mondhatnám de nem volna igaz. Én nem látom hogy egy arab vagy kínai ugyanúgy kizsigerelné a világot. Mondjuk egy kínai esetében fenn áll a veszély de csak a kommunista ideológia miatt ami szintén fehér keresztény ideológia."

Nem látod, vagy nem akarod látni, mert akkor bebizonyosodna, hogy nem volt igazad. A kommunista ideológiát pedig keresztény ideológiának beállítani bizonyítja, hogy sem a kereszténységet sem a kommunizmust nem érted. A kommunizmusnál szekulárisabb ideológia nincs, a kommunizmus alatt a kereszténység el volt nyomva, nagyon fiatal lehetsz ha még ezt sem tudtad.

"Sokkal jobban mint ahogy a fehér keresztény ember a saját civilizációján belüliekkel bánik."

Japán többször próbálta megszállni Kínát, az első és a második Kínai-Japán háborúban is épp olyan embertelen háborús bűnöket követett el mint a németek és az olaszok a második világháborúban.

Tibetet és Kelet Turkesztánt Kína önkényesen megszállta, kizsákmányolja, elnyomja az őshonos lakosságot, kínai telepeseket telepít be ezekre a területekre, ez nem ugyan az talán amit a nyugati fehér keresztények csináltak a gyarmataikon?

"Magyarország legnagyobb traumája például Trianon amiért a fehér keresztény nagyhatalmak felelősek."

Az egyik legnagyobb traumája. A mohácsi vész és a tatárjárás szorosan követik.

"Az állításaim megalapozottak."

Nem azok és nem is tudsz semmit felmutatni amivel alá tudnád támasztani. A nyugati hatalmak történelmére alapozod, hogy a fehér keresztény ember gonosz, én példát hoztam fel, hogy más etnikumok és követtek el ugyan olyan bűnöket. Az egyetlen ok amiért a fehér ember vezet ebben, az a technológiai és katonai fölénynek köszönhető. De hiába hozok fel ellenpéldát, téged nem érdekelnek az észérvek, te nem egyszerűen ezt hiszed, te hinni akarsz ebben.

2019. okt. 30. 14:31
 29/93 anonim ***** válasza:
0%

"Yousef Al-hussaini a MEMRI TV-ben említette, hogy a törökök miket műveltek az arabokkal. Másrészről, szerinted véletlen, hogy közép Magyarország jórészt elnéptelenedett a 150 éves török megszállás alatt?"

Hogy egy arab ember mit mondott senkit nem érdekel. A törökök uralmuk alá hajtották az arab világot de ezen kivül semmi rosszat nem tettek velük. Békében biztonságban élhettek nyugodtan. Közép-Magyarország a Habsburgok és magyarok betörései miatt néptelenedett el. Törököknek nem volt érdekük a megszerzett terület elpusztítása.

"Az arab rabszolga kereskedelmet hazugságnak beállítani, na az a szánalmas."

Mégha az arabok részt is vettek benne, a szerük eltörpül a keresztények mellett. A rabszolgaközpontok a fehérek kezében voltak Afrikában. Keresztények szállították őket el és adták el szintén keresztényeknek akik dolgoztatták őket. Szóval a fekete rabszolgák kereskedelme fehér keresztény irányítás alatt állt. Nyugat-Erópa és Amerika tele van fekete emberekkel akiknek az őseit rabszolgaként hurcolták be keresztény fehérek. Törökországban viszont nincsenek feketék és arabok országokban sem nagyon.

"Minden hazugság ami megdöntené a gonosz fehér keresztényekről alkotott világképedet, ugye?"

Az örmény népirtás konkrétan hazugság. Aktuális is a dolog mert keresztények most ugyanezt teszik. Akkor az örményeket fegyverzeték fel és uszították a törökök ellen, ma a kurdokat és ugyanúgy népirtással rágalmazzák Törökországot.

"Egyébként nem tudom honnan veszed, hogy az oroszokat nem vádolják népirtással, tudatlan vagy, dokumentum film is van róla, a címe a Szovjet sztori, ajánlom nézd meg."

És ezt hány ország tartja hivatalosan népirtásnak? Az USA képviselőháza pont a napokban szavazta meg hogy az örmények esete népirtás. És miért? Mert most rosszban vannak Törökországgal.

"Igen hallottam, az atombomba lakott területe való ledobása valóban súlyosabb háborús bűn szerintem is. Korábban én magam hasonlítottam össze őket a kérdés alatt egy válaszban a Harmadik birodalommal."

Akkor ezek szerint tisztában vagy azzal mi a helyzet csak tagadod mert kellemetlenül érint.

"Én nem csak vádollak, te tényleg általánosítasz, de tovább megyek, muzulmán SS hadosztályokat is szerveztek. De gondolom erről sem hallottál, vagy megint azt fogod mondani, hogy ez is hazugság amit a keresztények találtak ki."

De hallatom róla. A Balkánon szervezték, talán volt néhány száz vagy ezer tagja. És? Egyetlen mufti és egy muzulmán SS hadosztály alapján nevezed a muszlimokat kollektíven fasisztának és szerinted én vagyok az aki általánosít? :)))

"...a fasizmus fehér keresztény ideológia és széles körben elterjedt [volt] Európában. Tessék, kijavítottam. Szívesen."

Mi az hogy volt? Ma is az, legfeljebb nem annyira nyíltan.

"Hitler pedig sajnálkozott rajta, hogy a germán nép vallása a puhány kereszténység nem pedig harcos vallás mint a japánoké vagy a mohamedánoké."

Hitler és a fasizmus a fehér keresztény civilizáció szörnyszülötte. Hogy Hitlernek nem tetszett a saját civilizációja nem változtat semmin.

"Megint általánosítasz."

Na akkor mesélj. Miben különbözik egy nyugat-európai keresztény egy kelet-európai kereszténytől?

"Tudod ha ez igaz lenne, nem vívna proxy háborút Izrael ellen az általam említett terrorista csoportokon keresztül. Nem gondolhatod, hogy a Hamász nem bántaná a zsidó embereket."

Miért bántaná? Ők a saját földjüket akarják visszakapni. Nem a Hamasz ment a világ másik oldalára és vette el a zsidók földjét hanem fordítva. Lehet alkalmaznak olyan eszközöket ami terrornak minősül de csak azért mert ez az egyetlen fegyverük. A muszlimok viszont alapvetően nem bántották és most sem bántják a zsidókat.

"Nem látod, vagy nem akarod látni, mert akkor bebizonyosodna, hogy nem volt igazad. A kommunista ideológiát pedig keresztény ideológiának beállítani bizonyítja, hogy sem a kereszténységet sem a kommunizmust nem érted. A kommunizmusnál szekulárisabb ideológia nincs, a kommunizmus alatt a kereszténység el volt nyomva, nagyon fiatal lehetsz ha még ezt sem tudtad. "

Nem azt mondtam hogy a keresztény vallásból alakult ki a kommunizmus hanem azt hogy a keresztény civilizáció terméke ez az ideológia is.

"Japán többször próbálta megszállni Kínát, az első és a második Kínai-Japán háborúban is épp olyan embertelen háborús bűnöket követett el mint a németek és az olaszok a második világháborúban."

Lehet a japánok is szörnyű dolgokat tettek de ezek meg sem közelítik a fehér keresztények által elkövetett rémtetteket.

"Tibetet és Kelet Turkesztánt Kína önkényesen megszállta, kizsákmányolja, elnyomja az őshonos lakosságot, kínai telepeseket telepít be ezekre a területekre, ez nem ugyan az talán amit a nyugati fehér keresztények csináltak a gyarmataikon?"

Ez a kommunizmus rovására írható ami egy fehér keresztény ideológia. Észak-Koreában is látjuk mit tesz a saját népével.

"Az egyik legnagyobb traumája. A mohácsi vész és a tatárjárás szorosan követik."

A mohácsi vész után a törökök kivonultak az országból és és sokáig vissza sem jöttek. A tatárok szintén hazamentek és többet egyáltalán nem jöttek. Trianonnál viszont Magyarország egyetlen tollvonással elvesztette területének kétharmadát és a népesség felét, feltehetőleg örökre. Történt mindez a keresztény civilizáción belül ugyanis fehér keresztény emberek döntöttek erről.

"Nem azok és nem is tudsz semmit felmutatni amivel alá tudnád támasztani."

Már bőven alátámasztatom csak te tagadod a tényeket.

"A nyugati hatalmak történelmére alapozod, hogy a fehér keresztény ember gonosz, én példát hoztam fel, hogy más etnikumok és követtek el ugyan olyan bűnöket."

Te konkrétan elbagatellizálod a fehér keresztények rémtetteit, más etnikumok tetteit pedig felnagyítod.

"Az egyetlen ok amiért a fehér ember vezet ebben, az a technológiai és katonai fölénynek köszönhető."

Abban igazad van hogy a fehér keresztény ember a technológiát mindig is arra használta hogy elnyomjon, kiirtson másokat, de ez a többi etnikumra ez nem igaz vagy nem ilyen mértékben. Ott van például a muszlim keresztény konfliktus. A muszlimok mikor fölényben voltak, nem irtották ki a keresztényeket (lásd arab birodalmak vagy Oszmán-birodalom), ellenben a keresztények az első adandó alkalommal az összes muszlimot kiirtották Európában. Az utolsó európai népirtást is fehér keresztények követték el néhány éve (Srebrenica).

2019. okt. 30. 23:30
 30/93 anonim ***** válasza:
53%

"Mégha az arabok részt is vettek benne, a szerük eltörpül a keresztények mellett. A rabszolgaközpontok a fehérek kezében voltak Afrikában. Keresztények szállították őket el és adták el szintén keresztényeknek akik dolgoztatták őket. Szóval a fekete rabszolgák kereskedelme fehér keresztény irányítás alatt állt. Nyugat-Erópa és Amerika tele van fekete emberekkel akiknek az őseit rabszolgaként hurcolták be keresztény fehérek. Törökországban viszont nincsenek feketék és arabok országokban sem nagyon."

De bizony vannak afro-arabok és afro törökök.

[link]

[link]

Egyébként pedig a fehér keresztények jóval az iszlám világ előtt törölték el a rabszolgaságot. Mauritánia volt az utolsó ország amelyik eltörölte.

"

Az örmény népirtás konkrétan hazugság. Aktuális is a dolog mert keresztények most ugyanezt teszik. Akkor az örményeket fegyverzeték fel és uszították a törökök ellen, ma a kurdokat és ugyanúgy népirtással rágalmazzák Törökországot."

Milyen uszítás? Egyébként pedig, talán ha Törökország csak a YPG állásait bombázná nem pedig lakott területet talán nem vádolnák őket népirtással.

"És ezt hány ország tartja hivatalosan népirtásnak? Az USA képviselőháza pont a napokban szavazta meg hogy az örmények esete népirtás. És miért? Mert most rosszban vannak Törökországgal."

Minden épelméjű ember népirtással tartja a Szovjetek tetteit, semmi mást nem lehet hozzá fűzni.

"De hallatom róla. A Balkánon szervezték, talán volt néhány száz vagy ezer tagja. És? Egyetlen mufti és egy muzulmán SS hadosztály alapján nevezed a muszlimokat kollektíven fasisztának és szerinted én vagyok az aki általánosít? :)))"

Szavakat adsz a számba, sosem mondtam, hogy a muzulmánok fasiszták, te mondtad, hogy a fehér keresztények azok, azaz te általánosítottál, én csak példának felhoztam muszlim és/vagy nem fehér fasisztákat hogy cáfoljam az állításod.

"Mi az hogy volt? Ma is az, legfeljebb nem annyira nyíltan."

Ember, már nem rosszból hol élsz te? Hol vannak ezek a fasiszták?

"Na akkor mesélj. Miben különbözik egy nyugat-európai keresztény egy kelet-európai kereszténytől?"

Komolyan nem tudod?

"Miért bántaná? Ők a saját földjüket akarják visszakapni. Nem a Hamasz ment a világ másik oldalára és vette el a zsidók földjét hanem fordítva. Lehet alkalmaznak olyan eszközöket ami terrornak minősül de csak azért mert ez az egyetlen fegyverük. A muszlimok viszont alapvetően nem bántották és most sem bántják a zsidókat."

Ember, nem csak katonai célpontokra hanem lakott területre, nőkre és gyerekekre is lőnek.

"Lehet a japánok is szörnyű dolgokat tettek de ezek meg sem közelítik a fehér keresztények által elkövetett rémtetteket."

Nézz utána jobban, utána nem fogod tudni komoly arccal kijelenteni ezt.

"Ez a kommunizmus rovására írható ami egy fehér keresztény ideológia."

Te mielőtt le írsz valamit át is gondolod vagy csak nyomkodod a billentyűket?

"A tatárok szintén hazamentek és többet egyáltalán nem jöttek."

Becslések szerint a magyar lakosság 15-25%-át megölték vagy eladták rabszolgának.

"Te konkrétan elbagatellizálod a fehér keresztények rémtetteit, más etnikumok tetteit pedig felnagyítod."

Épp hogy te bagatellizálod a többi nép tetteit, áruld el te képmutató, miben méred te az ember életet? darab számban? A többi etnikum kevesebbet ölt, tehát kevésbé rosszak? Nálad ez így működik?

2019. okt. 31. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!