Németországi magyarok! Jelenleg mennyire durva a migránshelyzet odakinn?
Az igazság valahol a kettő között van. Biztosan nem olyan súllyos mint azt ahogy a kormányunk propagálja de az is tagadhatatlan hogy nem is olyan rózsás a helyzet. Azért a nyugati média sem kezesbárány például a Müncheni erőszakhullámról sem tudnánk ha nem lett volna akkora felháborodás a közösségi médián és az AFD sem véletlenül nőtt meg.
A valóság valami olyan mint nálunk a cigányokkal. Itt is vannak no go zonak stb. meg a bűnözéseik 99%-ról csak az érintettek tudnak. Az ember csak akkor találkozik ezzel is ha éppen rossz időben van rossz helyen vagy ha kimondottan keresi az ilyet máskülömben végig pásztázhatsz az egész országon és lehet sosem találkozol ilyesmivel
12: Münchenben lakok.
Ahogy írtam is itt tele van minden migránsokkal. A lakosság negyede bevándorló. Az utcán mindenféle embert látsz szép számmal: törökök, feketék, arabok...kb amit csak akarsz.
Csak éppen alapvetően a nagy részükkel semmi baj nincsen. Dolgoznak, élik az életüket, akár Te vagy én.
Persze itt is van egy balhés réteg, ahogy a világon mindenhol, de ez nem korlátozódik kizárólag a bevándorlókra, illetve arányaiban ez a réteg sokkal kisebb, mint Budapesten.
Nekem tíz év alatt ugyanolyan az életem, semmi sem változott. Este eddig sem mentem sehová, mindenhová kocsival megyünk és mentünk is.
Hétvégén is mindig együtt járunk, kerüljük a balhét, de mindenkinél van boxer, vagy ólmosbot egy ideje.
Én még nem sokszor használtam, nyolcszor pontosabban.
A munkahelyemen nincsenek, a tulaj próbálkozott velük egy időben, de kikoptak hamar, így semmi gondom, mert nagydarab vagyok és tudok verekedni, öklöztem a Vasasban, nem félek semmitől.
Nem törődök velük, nem az én dolgom.
#13-14
Tudom, hogy vannak migránsok a jobbik fajtából, senki nem állítja, hogy nincsenek. De azt vettem észre, hogy kb annyi normális van köztünk, mint az itthoni romáink között: kevés. Ezen lehet szépíteni, de attól még nem lesz igazabb.
Engem az döbbentett le, hogy Münchenben és Frankfurtban bámulhatom Afrikát, mint igazi német érzést...
Magyarok nem migránsként jöttek régen, messzi vidékről a Kárpát medencébe?
Mindenhol jó ahol 6 órában 2200 eurót megtudok keresni, olyan körülmények között, ami Magyarországon elképzelhetetlen, olyan jó munkakörülmények.
Azért Békés megy, Miskolc, rengeteg Magyar falu éjszaka a legtöbb Magyar ember nem merne ezekre a helyekre menni, mert szétkapnák, kipakolnák pedig ott egy darab migráns nincs.
Amúgy elmúlt pár évben több tízezer migráns ment Magyarországra, a fizetős migránsok és annyira nem durva.
Veszélyes helyek mindenhol vannak. Mondjuk egy borsodi faluban egy utca ahol minden házban romák laknak, oda menj be sétálni, na ilyen durva helyek azért Nyugaton sehol nincsenek, de azért ott is vannak veszélyesebb helyek.
Az Eagles of Death Metal 2015 november 2-án a Newcastle O2 academy helyen lépett fel.
Az Eagles of Death Metal 2015 november 13-án Párizsban lépett fel. (valakinek rémlik mi is volt aznap akkor, ott?)
2015 november 20-án a Newcastle-e O2-Academy helyen voltam egyéb koncerten (ahol egyik zenész mellékesen magyar volt).
Mivel elég friss volt az 5 nappal azelőtti esemény, hát elég gyakran néztem a bejáratok felé, hogy nem kell-e menekülni. (De általában nem félek.)
Megjegyzés: A 2015-ös párizsi koncertmerényletet NEM a Fidesz találta ki. Vagy szerintetek ezt is ők szervezték meg, hogy félelmet kelthessenek?
20:51: 1931. szeptember 13-án Biatorbágyon felrobbantották a vasutat!
Azóta gyanakodva nézek az ellenőrökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!