Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországi magyarok! Jelenle...

Németországi magyarok! Jelenleg mennyire durva a migránshelyzet odakinn?

Figyelt kérdés

2019. okt. 28. 11:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Szörnyen! Tegnap is csak kidugtam a fejem az ajtón, rögtön hárman akartak megerőszakolni, és vagy öt kézigránátot vágtak hozzám! Aztán egy teherautó is kis híján nekem jött! Egész éjjel sírtam.
2019. okt. 28. 12:03
 2/21 anonim ***** válasza:
17%
Látom ma a 62% van műszakban.:D
2019. okt. 28. 12:09
 3/21 anonim ***** válasza:
75%

Nem egy kint élővel beszéltem, olyannal is, aki konkrétan évekig a menekültek konténerházaik építésén dolgozott, mitn villanyszerelő és így bármi probléma akadt utána nekik kellett kimenniük a migránsok közé.

Ahogy ez az illető fogalmazott a legnagyobb veszély egyedül rájuk nézve az volt, hogy cukorbetegek lesznek, mivel állandóan kilószámra adták nekik a süteményeket a migránsok, amiket valamiért szerettek nagyon édesre, cukrosra csinálniuk.

Igen, vannak köztük balhésabbak, de azok ellen egyből fellépnek.

Itt Borsodban durvább a helyzet, mint bármelyik migráns menekült táborban.

2019. okt. 28. 12:10
 4/21 anonim ***** válasza:
80%

Bocsi, hogy belekontárkodok, én Ausztriáról tudok nyilatkozni. Grazban élek, ahol a statisztikák szerint a népesség 24%-a született külföldön. A magyar kormány propagandája miatt bevallom, bennem is volt egyfajta félelemérzet emiatt, viszont gyakorlatilag bebizonyosodott, hogy semmi félnivalója nincs itt az embernek, még az olyan városrészekben sem, ahol több a közel-keleti bevándorló. Az itt lévő rosszarcú, igénytelen, kéregető emberek 99%-áról egyébként kiderül, hogy magyar / magyarországi cigány.

Valószínűleg Németországban se olyan a helyzet, mint ahogyan a magyar média próbálja az emberekbe sulykolni.

2019. okt. 28. 12:19
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

"Bocsi, hogy belekontárkodok, én Ausztriáról tudok nyilatkozni."

Az a baj hogy sok magyar emberrel bármit el lehet hitetni. Néhány éve Lázár Fideszes politikus kiment Bécsbe és forgatott egy kisfilmet arról hogy milyen rossz Bécsben a migránsok miatt. Azt mondta már a migránsok irányítanak, szemét az egész, veszélyes stb. a valóságban persze nem így van. Bécs a világ egyik legélhetőbb városa.

2019. okt. 28. 12:27
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Milyen lenne? Én is migráns vagyok itt, ahogy a szomszédaim és kollegáim egy jó része is meg amúgy a város negyede. Köszönjük szépen jól vagyunk, ha nem lennénk hazamennénk.
2019. okt. 28. 12:57
 7/21 anonim ***** válasza:
33%
A vadhajtásokon meg a kurucinfón azért hitelesen,forásokal szokták megmutatni hogy TÉNYLEG sok ott az erőszakos migráns.
2019. okt. 28. 12:59
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
7. Kurucinfó és hiteles egy mondatban?
2019. okt. 28. 13:41
 9/21 anonim ***** válasza:
30%
12:59: vadhajtások? A műb*ánert lóbáló zsoltikával?
2019. okt. 28. 14:45
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagyok németországi magyar, csak onnan jöttem. Nagyon durva a helyzet. Rengeteg energiát kell beleölni, ha találni akarsz ilyent (mint nálunk is). Persze vannak, ha nem a városban lófrálsz, de Berlin egyes negyedeiben este a helyiektől jobban kell félni. És okkal.

Ugyanakkor tudom, akik a nem létező migránsoktól is retteg a saját szobájában, annak semmiféle érv nem meggyőző. Ennek is megvan az oka.

2019. okt. 28. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!